Andżej 2 268 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Polski rap to w ogole smiech 2 3 Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Typowa opinia znafcy to jest dopiero śmiech... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Wywiad z Peją z 99' Tak, wrzucajcie jeszcze więcej takich rzeczy, niech stereotyp raperów-idiotów bardziej się utrwala. Przecież to jest strasznie potrzebne. Proszę moderatora o zamknięcie tego tematu. Stereotyp? Mają to, na co zasługują. Nie widziałem pocisków na np Hansa z 52. Nazywanie Tedego wieprzem? Bo jest gruby i ch.uj, poci się nawet podczas wywiadów. Co on z tym robi? Nic, wygodniej jest być spaślakiem, w końcu w odchudzanie trzeba włożyć wysiłek. I jeszcze zgrywa super rapera i kozaka, które to określenia są jego przeciwieństwem. Kto na polskiej scenie propsuje Tedego? B.R.O? Zobacz ile istnieje już jego wytwórnia i kto do niej należy. Odbiło od niego PTP i Sistars. Dlaczego? Bo on promuje przede wszystkim siebie. Zwykły pozer. Może poproś o zamknięcie tematu Religia, bo tam większość wypowiadających się jest niewierząca, w państwie, gdzie górują kościoły katolickie. Przecież to szkodzi Kościołowi, komu to potrzebne? A jakbyś tak umarł? Tak, wiem, że jesteś jego fanem, dlatego specjalnie taki przykład podałem. Hajs może i Ci się nie zgadza, ale wagowo prawie ta sama liga. A teraz wyjazd i nie spamuj, obrońco uciśnionych. Pojawiasz się znikąd i wpier.dalasz się wszędzie ze swoimi filozofiami, które są z dupy wyciągnięte. Pewnie słuchasz Ostrego i uważasz się za wielkiego znawcę polskiego rapu. Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Aha, to jest argument? Mało postów, krótki czas na forum? To jest dla Ciebie wyznacznikiem tego, który post ma sens? Weź Ty naprawdę schudnij, bo Ci tkanka tłuszczowa mózg uciska. Nie słucham raperów, słucham dobrego rapu. I staram się być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Wrzucając przech.ujowe obrazki i suchary? Cytuj
Manor 645 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) Ej, niech ktoś zbanuje Roziego. Albo po prostu ciśnij stąd gruby jak ci się nie podoba, hhc to nie twoje podwórko, że będziesz dyktował co ma być otwarte a co zamknięte. Nie śmieszy to omijaj temat. Póki co nawet dobra beka w temacie. jak będzie więcej na poziomie Eldo w Symetrii to łykam to jak pelikan. Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Manor 1 Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Kur.wa, weź daj już tego minusika i idź sobie. Ciekaw jestem, czy Ciebie cokolwiek śmieszy. Ludzie z kompleksami tak mają. 1 Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) Aha, to jest argument? Mało postów, krótki czas na forum? To jest dla Ciebie wyznacznikiem tego, który post ma sens? Weź Ty naprawdę schudnij, bo Ci tkanka tłuszczowa mózg uciska. Nie słucham raperów, słucham dobrego rapu. I staram się być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie. A jaki to jest dobry rap według Ciebie ? BTW Rozi jest jednym z bardziej ogarniętych użytkowników na tym forum jeśli chodzi o rap. Typowa hiphopowa głowa, gość się naprawdę zna (dodam, że znam takich osób wiele więc potrafię określić czy ktoś bryluje w temacie). A Ty oprócz robienia sobie typowo polaczkowej beki z hip hopu nie pokazałeś nic co mogłoby uświadczyć w przekonaniu, że znasz się na temacie i masz prawo robi sobie z niego świadomą bekę. Edytowane 20 sierpnia 2012 przez butch.stein Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jzNHEiDaSxM Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=rF6abtWf_8U to samo w sobie jest zabawne i złote, bez zbędnych, chu.jowych przeróbek, których się tyka każdy. Od tego wszystko się zaczęło, potem co raz bardziej się to roznosiło, aż w końcu pospólstwo zalewa tym internet. Aha, to jest argument? Mało postów, krótki czas na forum? To jest dla Ciebie wyznacznikiem tego, który post ma sens? Weź Ty naprawdę schudnij, bo Ci tkanka tłuszczowa mózg uciska. Nie słucham raperów, słucham dobrego rapu. I staram się być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie. A jaki to jest dobry rap według Ciebie ? BTW Rozi jest jednym z bardziej ogarniętych użytkowników na tym forum jeśli chodzi o rap. Typowa hiphopowa głowa, gość się naprawdę zna (dodam, że znam takich osób wiele więc potrafię określić czy ktoś bryluje w temacie). A Ty oprócz robienia sobie typowo polaczkowej beki z hip hopu nie pokazałeś nic co mogłoby uświadczyć w przekonaniu, że znasz się na temacie i masz prawo robi sobie z niego świadomą bekę. hahahahahaha Rozi akurat słucha tego co mu ślizg podrzuci, true dat. Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Pelipe Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Gusta są różne, ja tępię przede wszystkim pozerstwo. A on mnie zna, żeby pisać, że na pewno słucham Ostrego? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 hahahahahaha Rozi akurat słucha tego co mu ślizg podrzuci, true dat. I dzięki Ślizgowi poznałem wielu artystów (nie tylko rapowych), którymi się jaram. To pewnie źle, co? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Nie zna Cię bo się tu nie udzielasz. Jego można określić czy się zna czy nie, bo ma tu tonę postów więc można to wywnioskować. Wybacz Ty nie masz, wbijasz się do tematu rzucasz super hasełkami w stylu "słucham dobrego rapu nie raperów" czy "tępisz pozerstwo" i przywłaszczasz sobie prawo do wyśmiewania rapu. Wybacz, ale też powiedziałbym, że jesteś typowym "znafcą" tematu. Może się mylę, może nie. Chodzi mi tylko o to, że jak się zabierasz za robienie beki z czegoś to chociaż pokaż, że się na tym znasz. Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) Akurat w tym przypadku to nie jest istotne, czego ja słucham. Z tego, co do tej pory wrzuciłem do tematu - co się nie zgadza, co nie jest żałosne i kogo piętnuje bez powodu? To, że wrzucam np pocisk na Peje, nie znaczy wcale, że jest dla mnie no namem i no skillowcem. Mogę go nawet lubić, ale mam do tego dystans, nie traktuję go jak boga. Od 4:00 http://www.youtube.com/watch?v=6MhVkddSw78&feature=related Co, dranie tak mają, nie? A jakie "wkur.wienie wypisane ma na twarzy". Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 hahahahahaha Rozi akurat słucha tego co mu ślizg podrzuci, true dat. I dzięki Ślizgowi poznałem wielu artystów (nie tylko rapowych), którymi się jaram. To pewnie źle, co? Jak to pisząc w twoim stylu: " Tak umrzyj.".A tak naprawdę, to bardzo cieszę się, że ogarniasz dobrą muzykę rly. Tak btw. już zostawiając te "smieszne" obrazki rap beka, szczerze nienawidzę tych bekowych i hejtujących hiphoperków. NO (pipi)A MAĆ JAK MNIE CH.UJ STRZELA JAK WIDZĘ TE GUWNO PANOSZĄCE SIĘ W NECIE, wielkie trolle i milion stron na fb "Magik rzyje" "Beka z wieprza" "guwno(pipi)a(pipi)", nawet mój Grubson Najleprzy padł ofiarą tego ścierwa mimo że był założony dużo dużo wcześniej zanim zrobił się ten boom na rap bekę. To samo jak widzę tych truskuli, alkoholików (pipi)a np. z Na(pipi)any Crew to cytując klasyk "Rozjeżdżałbym kur.wy walcem", banda dwudziestokilkuletnich cweli bananowców mieszkających z rodzicami lizacze 2sty'owego kuta.sa 1 Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) Diox (HiFi Banda) Podczas koncertu kazał swoim fanom przykucnąć, a gdy jeden z nich tego nie zrobił, kazał mu wypier.dalać. Może przyszedł po prostu popatrzeć na swojego idola i go posłuchać, nie chciało mu się bawić w przedszkole? Po chwili wstali kolejni, reszta pewnie nie chciała się wychylać. Dyktator pier.dolony. http://glamrap.pl/1/...alaj-stad-video Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj
Sig 395 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) coś na rozluźnienie atmosfery prawdziwe rapy http://www.youtube.com/watch?v=7mpEFpqxUZM edit : to jest brat Natalii Kukulskiej taka ciekawostka ;d Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Sig Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Haha, grubasek chciał zabłysnąć, ale coś nie pykło i może wypier.dalać )) WIADOMKA SKUHWYSYNY Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) Gdzie i w jakim towarzystwie on się wychowywał, człowiek przypał - teraz już bezapelacyjnie. xD http://www.youtube.com/watch?v=9mY0Osr65wI Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Vesper 1 Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 On jest naprawdę żałosny (z HiFi poniekąd szanuję jeszcze Hadesa, przynajmniej mu sodówa nie uderza) . Od 2:10 Śmieje się z Donia, że 30 - latek nagrał teledysk dla gimnazjalistów. Nagrał diss na lajcie, bez zbędnej spiny, a co oni nagrali? "Opier.dol pałę starej", "Pościgi, strzelaniny, skur.wysyny to nie film" - i kto tu jest gimbem robiącym gó.wno dla małolatów i napinaczy? "Gdzie grasz kur.wa koncerty, wpadnę tam by Cię skreślić" - taki gangsta nie ma swoich donosicieli? Dobrze wiesz, tylko pało w gadce jesteś mocny. No chyba, że za to obecnie siedzi (choć skłaniam się ku wersji z masowymi reklamacjami długopisów i brakiem zwrotu pieniędzy). Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 no przypałem jest być zjedzonym w beefie przez Donia. Ten chada to w ogóle jest jednym z najgorszych raperów jakich słyszałem, podobnie ten diox. Pop gwiazdka pokazał im kim są w rapie, więc powinni zamknąć japy i nie robić sobie więcej przypału. Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 (edytowane) Jak już jesteśmy przy Tomaszu Chadzie, synu Bogdana: Były jeszcze zapalniczki i inne relikwie. I on śmie zarzucać komukolwiek komercję. Widać jak na dłoni, że traktuje swoich fanów jak idiotów. Wielki gangster ugiął się jednak pod presją hejterów i gadżety zostały wycofane. Edytowane 21 sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 ja pier.dole, o tym nie wiedziałem XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi