Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 886
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jarek, znaczy Sidney Polak to cwaniak i oszust     w dodatku nadużywa alkoholu przez co jest bardzo agresywny i ma problemy z pamięcią.     Mam nadzieje, że to ostatni raz kiedy miałem (nie) prz

• http://youtubedoubler.com/?video1=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuBJrtEQAAoc&start1=0&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D86KdyrPp720&start2=3&authorName=snoo

• Polski rap jest smieszny, dlatego. Jak by mnie nie smieszyl, to dawno bym go kazal zlikwidowac. Fajne sa te podskakujace pajace w za duzych ciuchach, co gadaja tak szybko. Zauwazcie taki smaczek, jak

Opublikowano

Ten typ się nazywa bezczel,bo bezczelnie macha łapami przed kamerą, czy dlatego, żez atruwa internej (pipi)owymi hip hopami ?

Opublikowano

bezczel@hip-hop.pl - daj znac jaka otrzymales odpowiedz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Polskim rapsom mówię stanowcze nie. Każdy szanujący się człowiek powinien zamknąć ten etap wraz z ukończeniem liceum.

Pro tip jak ktoś chce wkurzyć fanów polskich hip hopów: magiczna formułka " hip hop to (pipi)" sprawi,że ich dupy zapalą się na czerwono thermo spot na patelni tefal.

Opublikowano

Nie rozumiem podjarki bezczelem. Białostocki rap obecnie to tylko Cira i NON.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

H00ya się znam na rapach i nie wiem czy to gÓwno obesrane tu już nie było, ale odmęty internetu zagnały mnie do tego kawałka:

:pawel:

Opublikowano

Ja tak rapuje do swojego Canona.

Opublikowano

LITWO OJCZYZNO MOJA REPREZENTUJE BIEDE

TY JESTES JAK ZDROWIE HAWRUK SYNU

ILEZ CIE TRZEBA CENIC SIEDEM LAT CHUDYCH

KTO CIE STRACIL BO TO NIE BYL RAJSKI EDEN

Opublikowano

Rychu dawniej Gustaw.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na stronie policja.waw.pl pojawiła się następująca informacja:

"Policjanci wydziału kryminalnego KSP wspólnie z kolegami z Komendy Powiatowej Policji w Żywcu zatrzymali poszukiwanego listem gończym 36-letniego Tomasza Ch. Mężczyzna nie powrócił z przepustki do zakładu karnego, gdzie odbywał karę 2-lat pozbawienia wolności. 36-latek nie zatrzymał się do kontroli drogowej w Łodygowicach, a uciekając peugeotem 508 uderzył w drewnianą kapliczkę. Okazało się, że kierował pod wpływem alkoholu. Teraz mężczyzna z powrotem trafi za kratki. Będzie też odpowiadał za prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu, spowodowanie kolizji drogowej i posługiwanie się fałszywymi dokumentami.

Żywieccy policjanci w środę wieczorem otrzymali informację, że ul. Żywiecką w Łodygowicach jedzie peugeot 508, którego kierowca najprawdopodobniej znajduje się pod wpływem alkoholu. Na miejsce niezwłocznie został skierowany policyjny patrol. Policjanci dali kierowcy sygnał do zatrzymania, niestety mężczyzna zignorował go i zaczął uciekać.

Policjanci rozpoczęli pościg za kierującym. W pewnym momencie jadący peugeotem stracił panowanie nad pojazdem, zjechał z jezdni i uderzył w ogrodzenie i drewnianą kapliczkę, po czym porzucił samochód i rozpoczął ucieczkę pieszo. Wtedy został zatrzymany przez goniących go policjantów. W trakcie zatrzymania był bardzo agresywny.

Jak się okazało, mężczyzna nie tylko kierował pod wpływem alkoholu i spowodował kolizję, ale również wprowadził policjantów w błąd, legitymując się fałszywymi dokumentami.Wylegitymował się paszportem należącym do kolegi. Wnikliwe sprawdzenia, jakie przeprowadzili policjanci z Żywca dowiodły, że zatrzymanym jest 36-letni Tomasz Ch. Jak się okazało, mężczyzna był poszukiwany listem gończym przez wydział kryminalny KSP, ponieważ nie powrócił z przepustki do zakładu karnego, gdzie odbywał karę 2 lat pozbawienia wolności.

36-latek trafił do policyjnego aresztu. Badanie krwi Tomasza Ch. wykazało, że miał promil alkoholu w organizmie.

Po przewiezieniu do Warszawy 36-letni Tomasz CH. trafi z powrotem do zakładu karnego. Dodatkowo będzie odpowiadał za kierowanie pod wpływem alkoholu, spowodowanie kolizji drogowej i posługiwanie się fałszywymi dokumentami."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja rozumiem, że forum nie odpowiada za treść reklam na stronie, ale...

mas.png

fukin%2Bkiding.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

11127869_967528723279949_572512362610190

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS. Lili pyta czy pójdziemy na koncert tego śmiesznego pana (czyt. Ciebie) gdy przyjedzie do Poznania. Nijak nie potrafię jej wytłumaczyć, że to niemożliwe. Pomożesz? - Peja.

xDDDD

Co się znowu odpierdala w tym polskim rapie