Opublikowano 21 maja 20159 l https://www.facebook.com/BekaZRapsow/videos/818255648261448/ Edytowane 21 maja 20159 l przez Bjały
Opublikowano 21 maja 20159 l Ja się pytam, gdzie byli rodzice? Tak w ogóle to przeglądam sobie ten Fanpage i co tam się dzieje to jest przegięcie, śmieję się na głos. Edytowane 21 maja 20159 l przez krupek1
Opublikowano 22 maja 20159 l https://www.facebook.com/BekaZRapsow/videos/818255648261448/ Głowny target twórczości Popusia. Rozumiem przesłuchać jego kawałek dla beki, po pijaku na imprezie, ale kupować płytę i słuchać tego w domu, a co odważniejszy w aucie, to (pipi) trzeba mieć gust muzyczny na poziomie ludzie słuchających milano.
Opublikowano 25 maja 20159 l Chyba kojarzycie co to Firma xDDDDDDD Edytowane 25 maja 20159 l przez Habit75
Opublikowano 28 maja 20159 l Tak sobie czytam to mackey podobno siedział za gwałt na jakiejś 13 letniej dziewczynce, 7 lat lol. Powinno się takich asów kastrować chemicznie albo od razu ubijać bo to wiadomo, że już nic dobrego z niego nie wyrośnie
Opublikowano 28 maja 20159 l Dożywotnie propsy dla niego za upokorzenie największych polskich prawilniaków
Opublikowano 28 maja 20159 l upokorzenie chyba zrobienie z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż oni
Opublikowano 28 maja 20159 l Tak sobie czytam to mackey podobno siedział za gwałt na jakiejś 13 letniej dziewczynce, 7 lat lol. Powinno się takich asów kastrować chemicznie albo od razu ubijać bo to wiadomo, że już nic dobrego z niego nie wyrośnie Też to czytałem, ale nie nigdzie info nie ma pewnego. Ponoć też typ chciał kogoś zabić i niby Tadzio na niego doniósł. Co do upokorzenia to żenada i tyle, w sensie boski też się nie popisał, ale ta kupa gó.wna nabita tłuszczem by ich połamała więc sam byłbym zesrany gdyby 3 typa mnie naskoczyło. btw robić kariere na plecach dobrych chłopaków z firmy ja pier.dole xd
Opublikowano 28 maja 20159 l W tym konflikcie to wszyscy są przegrani. Dobry ten drugi filmik, jeden koleś wygrzany na speedzie się awanturuje, a z drugiej wyskakuje dyplomata i spokojnie tłumaczy xD Jak scena z jakiejś komedii. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, ale jeżeli o tym łysolu to prawda to liczę, że znowu go zamkną albo od razu zajebią
Opublikowano 28 maja 20159 l Gosc wyjebal liscia Boskiemu i nagral o tym kawalek. Co ta scena to ja nawet. Chyba jedynie Tedunio juz ma wyjebane i nagrywa pozytywne kawalki, bo jak mialbym sluchac tylko polskiego rapa to bym chyba wolal sobie zyly podciac. Czekam na parytety z PiHem i oficjalne odwiadczenie Sokola, ze Firma jest nadal prawilna. xD Edytowane 28 maja 20159 l przez Gość
Opublikowano 28 maja 20159 l No ja słucham w aucie gangu, wprawia mnie w dobry nastrój i dodaje energii. Mam większą tolerancję niż wy widać no i nie wstydzę się słuchać polskiej muzyki. Popek dobrą płytę nagrał. Stworzył sobie dobry image i kroi kasę. Teraz dzieci śpiewają Popka na dyskotekach w szkole a ja za dzieciaka Liroya czy Nagły atak spawacza. Zapomnieliście jak sami byliście małolatami dziadki. Edytowane 28 maja 20159 l przez 2razyjot
Opublikowano 28 maja 20159 l upokorzenie chyba zrobienie z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż oniWiadomo, że oni wszyscy < gó.wno co nie zmienia faktu, że boski dobry chłopak i mega prawilniak wyłapał lepa i był obsr.any jak (nene).ka. Edytowane 28 maja 20159 l przez 44bronx
Opublikowano 28 maja 20159 l i był obsr.any jak (nene).ka. Nie żeby mnie coś obchodziła ta patologia ale na tym filmiku nie wiem czy był obsrany w sumie.