Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Featured Replies

• Odpowiedzi 886
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jarek, znaczy Sidney Polak to cwaniak i oszust     w dodatku nadużywa alkoholu przez co jest bardzo agresywny i ma problemy z pamięcią.     Mam nadzieje, że to ostatni raz kiedy miałem (nie) prz

• http://youtubedoubler.com/?video1=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuBJrtEQAAoc&start1=0&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D86KdyrPp720&start2=3&authorName=snoo

• Polski rap jest smieszny, dlatego. Jak by mnie nie smieszyl, to dawno bym go kazal zlikwidowac. Fajne sa te podskakujace pajace w za duzych ciuchach, co gadaja tak szybko. Zauwazcie taki smaczek, jak

Opublikowano

Ja się pytam, gdzie byli rodzice?

Tak w ogóle to przeglądam sobie ten Fanpage i co tam się dzieje to jest przegięcie, śmieję się na głos.

:dynia:

20150216132605uid1.jpg

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Głowny target twórczości Popusia. Rozumiem przesłuchać jego kawałek dla beki, po pijaku na imprezie, ale kupować płytę i słuchać tego w domu, a co odważniejszy w aucie, to (pipi) trzeba mieć gust muzyczny na poziomie ludzie słuchających milano.

Opublikowano

Prawdziwa wersja jest tylko jedna.

Opublikowano

Chyba kojarzycie co to Firma xDDDDDDD

Edytowane przez Habit75

Opublikowano

Przecież to jest Vic Mackey xDDDD

Opublikowano

Tak sobie czytam to mackey podobno siedział za gwałt na jakiejś 13 letniej dziewczynce, 7 lat lol. Powinno się takich asów kastrować chemicznie albo od razu ubijać bo to wiadomo, że już nic dobrego z niego nie wyrośnie

Opublikowano

upokorzenie :D chyba zrobienie z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż oni

Opublikowano

Tak sobie czytam to mackey podobno siedział za gwałt na jakiejś 13 letniej dziewczynce, 7 lat lol. Powinno się takich asów kastrować chemicznie albo od razu ubijać bo to wiadomo, że już nic dobrego z niego nie wyrośnie

Też to czytałem, ale nie nigdzie info nie ma pewnego. Ponoć też typ chciał kogoś zabić i niby Tadzio na niego doniósł. Co do upokorzenia to żenada i tyle, w sensie boski też się nie popisał, ale ta kupa gó.wna nabita tłuszczem by ich połamała więc sam byłbym zesrany gdyby 3 typa mnie naskoczyło. 

btw robić kariere na plecach dobrych chłopaków z firmy ja pier.dole xd

Opublikowano

W tym konflikcie to wszyscy są przegrani. Dobry ten drugi filmik, jeden koleś wygrzany na speedzie się awanturuje, a z drugiej wyskakuje dyplomata i spokojnie tłumaczy xD Jak scena z jakiejś komedii. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, ale jeżeli o tym łysolu to prawda to liczę, że znowu go zamkną albo od razu zajeb

Opublikowano

To nie Tadek na niego doniósł tylko Mieszko z Grupy Operacyjnej.

Opublikowano

Tadek artysta mediator :obama:

Opublikowano

Ten Tadek pasowałby na księdza ewentualnie wykładowce na uczelni.

Opublikowano

to jest Tadeusz Wołoszański, słynny historyk

Opublikowano

Gosc wyjebal liscia Boskiemu i nagral o tym kawalek. Co ta scena to ja nawet. Chyba jedynie Tedunio juz ma wyjebane i nagrywa pozytywne kawalki, bo jak mialbym sluchac tylko polskiego rapa to bym chyba wolal sobie zyly podciac. Czekam na parytety z PiHem i oficjalne odwiadczenie Sokola, ze Firma jest nadal prawilna. xD

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No ja słucham w aucie gangu, wprawia mnie w dobry nastrój i dodaje energii. Mam większą tolerancję niż wy widać no i nie wstydzę się słuchać polskiej muzyki. Popek dobrą płytę nagrał. Stworzył sobie dobry image i kroi kasę. Teraz dzieci śpiewają Popka na dyskotekach w szkole a ja za dzieciaka Liroya czy Nagły atak spawacza. Zapomnieliście jak sami byliście małolatami dziadki.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

upokorzenie :D chyba zrobienie z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż oni

Wiadomo, że oni wszyscy < gó.wno co nie zmienia faktu, że boski dobry chłopak i mega prawilniak wyłapał lepa i był obsr.any jak (nene).ka.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

W kolejnym dissie mam nadzieje na walke w kisielu.  :dunno:

Opublikowano

i był obsr.any jak (nene).ka.

Nie żeby mnie coś obchodziła ta patologia ale na tym filmiku nie wiem czy był obsrany w sumie.