Opublikowano 19 marca 20187 l 15 trafil do szpitala, jeszcze wczoraj wrzucal fotki i nagle umarl w trakcie badan. Swoją drogę ten szpital nie ma zbyt dobrej renomy. Jakby nie było to szkoda człowieka, bo to jeden z nielicznych ulicznych raperów w Polsce, których dało się słuchać. Szczególnie starsze rzeczy na propsie. http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,23159846,raper-tomasz-ch-zmarl-w-psychiatryku-prokuratura-prowadzi.html https://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,rybnicki-psychiatryk-winny-smierci-3-osob-sprawami-zajela-sie-prokuratura-z-gliwic,wia5-3266-35516.html Edytowane 19 marca 20187 l przez SlimShady
Opublikowano 19 marca 20187 l Chada kultowa postać w ulicznym rapiszczu made in Poland. Teraz jeszcze mocniej. Szkoda człowieka i jego rodziny.
Opublikowano 19 marca 20187 l To on wyskoczył, czy w zmarł w szpitalu, który ma złą opinię i teraz będą badać sprawę? ps. Wrzuć ktoś jego jakiś znany utwór, ja gościa w ogóle nie kojarzę.
Opublikowano 19 marca 20187 l wyskoczyl z okna w szpitalu psychiatrycznym i uszkodzil kregoslup - taka wersje napotkalem w internecie, ale nie wiem czy to prawda kawalkow znanych nie ma bo byl miernym raperem
Opublikowano 19 marca 20187 l A ja czytałem, że wyskoczył i przez to trafił do psychiatryka. Obecnie był mierny, kiedyś bliżej trzymał się średniej, ale kilka klasycznych kawałków lub też zwrotek nagrał. Jak i jeszcze więcej słabych. Osobisty klasyk za dzieciaka: Fanem nie byłem, aczkolwiek rozpoznawalny był dosyć dobrze.
Opublikowano 20 marca 20187 l Wcale nie był znany, miał swój udział na płycie Molesty, która jest klasykiem, nagrywał na płytach m.in DJ-a Volta, płyta z Pihem. Do tego Proceder bardzo dobra płyta. https://www.youtube.com/watch?v=zDo_8rtqcEM Ja osobiście lubie ten kawałek, ale jak ktoś wywodzi się z ery youtubowych paparuchów to rzeczywiście może tego nie znać.
Opublikowano 20 marca 20187 l "Wyskoczyłem kiedyś oknem i udało mi się przeżyć" "Nawet najpiękniejsze okno nie zachęca już do skoku" Chyba wszystko jasne jeśli chodzi o okoliczności.
Opublikowano 20 marca 20187 l 6 godzin temu, SlimShady napisał: Wcale nie był znany, miał swój udział na płycie Molesty, która jest klasykiem, nagrywał na płytach m.in DJ-a Volta, płyta z Pihem. Stawianie w jednym zdaniu obok siebie Molesty, DJ600V oraz Piha i Chady jest co najmniej niesmaczne :v
Opublikowano 20 marca 20187 l A jaranie się dzisiejszym granieckim jest smaczne czy nie? Edytowane 20 marca 20187 l przez SlimShady
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Co to za typ ten Sowa? Wuwunio go trochę wypromował, ale dlaczego? Typ wygląda jak niepełnosprawny, ma jakieś pryszcze na twarzy i szyi, wypowiada się jak chory, śpiewać nie potrafi. Jak on w ogóle ogarnia kompa? Sam taką muzę robi?
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Aha, widziałem w napisach końcowych, że niejaki Lucek wspiera Wuwunia na Patronite
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 28 minut temu, grzybiarz napisał: Co to za typ ten Sowa? Wuwunio go trochę wypromował, ale dlaczego? Typ wygląda jak niepełnosprawny, ma jakieś pryszcze na twarzy i szyi, wypowiada się jak chory, śpiewać nie potrafi. Jak on w ogóle ogarnia kompa? Sam taką muzę robi? sam spiewac nie umiesz NIKT W POLSCE JAK SOWA dobrego remiksa zrobił jasiexor