Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Featured Replies

Opublikowano

Remiks sowy nawet nieźle buja jak na takiego retarda, plus dla brokuła za umieszczenie.

• Odpowiedzi 886
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jarek, znaczy Sidney Polak to cwaniak i oszust     w dodatku nadużywa alkoholu przez co jest bardzo agresywny i ma problemy z pamięcią.     Mam nadzieje, że to ostatni raz kiedy miałem (nie) prz

• http://youtubedoubler.com/?video1=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuBJrtEQAAoc&start1=0&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D86KdyrPp720&start2=3&authorName=snoo

• Polski rap jest smieszny, dlatego. Jak by mnie nie smieszyl, to dawno bym go kazal zlikwidowac. Fajne sa te podskakujace pajace w za duzych ciuchach, co gadaja tak szybko. Zauwazcie taki smaczek, jak

Opublikowano

sowa na dożywotnim prospie, szkoda tylko że ostatnio sporo jego klasyków spadło z youtube'a, ale już lecą reuploady

wspaniałe letniaki

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

ja pier.dole jaki sztos, te wszystkie melepety je.bane studenty powinni to grac na ogniskach

Opublikowano

Skrrrrrt, yeah yeah.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Edit: dobra, doczytałem więcej i wcale nie jest to jego wina do końca. Dał jej zarapować drugi raz, a kiedy schodziła ze sceny, to ją przytulił, pocieszył, a potem położył się i śmiał. 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

:|

Rozi nie odpisuj nawet, szkoda szczempic.

Opublikowano

Żenujący jest ten cały cyrk

Opublikowano

Dla typowego Europejczyka to raczej absurdalna sytuacja.

Minus do Kendricka za cały pomysł, wyglądało to wszystko na ukartowane, a ze wstydu ucierpiała kobita.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Złote Gloria Artis za upowszechnienie bielańskiej rap-sceny.

On jest z Woli

Opublikowano

Tylko bielanski styl, bielanskiego stylu syn

Opublikowano

>bez dowodów

ayyyyyyy 

co jak co, ale przestępczość narkotykową polska policja ma mocno obcykaną, niech sobie bonus przejrzy lepiej akta i zobaczy, jak się w Polsce uchyla tajemnicę operatorów sieci komórkowych, bo na tym się głównie te dzbany wykładają

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mi coś jednak świta że Bonus powoływał się niejednokrotnie na Bielany. 

Wola, Bielany, bo tutaj wychowany

Znam te bloki, znam podwórka, bramy, obserwuję zmiany 

obaj mamy racje :lapka: 

Opublikowano

no i prawidłowo, na rap scenie pozostanie tylko jeden Bonus, ten prawdziwy

• 1 miesiąc temu...