Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Wszystkie do odsłuchu na jutubku - no fajna płytka jest. Na nowego szpaka też czekam. Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 23 godziny temu, Observer napisał: Polecam kanał tego użytkownika, ładnie jedzie bez trzymanki z tą śmieszną sceną. Zbingowałem wczoraj cały kanał, złoto. Przecież on ich leje po mordach lepiej niż Ali oponentów w swoim prime time Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 No gościu odważny, że nie boi się wpierdolu, ale generalnie w dużej części ma racje. Chociaż z tego, co zrozumiałem będzie się zabierał za intruza, a on jest dosyć dobry technicznie i jeśli chodzi o treść jak na ulicznika. W tym nurcie jest zawsze od zajebania łaków(m.in w jego wytwórni), ale on akurat dużo dobrego dostarcza. Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 K,uuurwaaaaa, co za jebany GOD TIER youtubka. XDDDDDDDDDDDDDDd 1 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 W Opolu w tyl roku wystąpią Mezo i Liber więc polski rap uratowany! Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Nekro, bo nie wyobrażam sobie lepszego tematu dla tego dzieła. Na kanale RapSpace są jeszcze historia Belmondziarza aka Młodego Algidy aka Młodego Kwitflipa oraz Popka Monstera (absolutny must watch). Ja zaś zasiadam do seansu. 2 Cytuj
Shen 9 686 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca W dniu 27.02.2022 o 03:44, Paolo de Vesir napisał(a): K,uuurwaaaaa, co za jebany GOD TIER youtubka. XDDDDDDDDDDDDDDd za pozno odkrylem tego typa, malik w ostatnim filmie rozjebany Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca grande to farmazoniarz mocny z tymi swoimi opowiesciami jakim to nie jest wielkim ghostwriterem, ale zabawnie cisnie tych lamusów malików. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi