Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Gość Vesper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.youtube.com/watch?v=O0ppDufdsGw&feature=player_embedded

Cytat
MAM DLA WAS NOWE WIDEO , TAK WYGLĄDA PRAWDA , A MOJA PROWOKACJA FILMEM O HIPSTERACH POKAZAŁA JAKIMI LUDZIE SA INTELEKTUALISTAMI.ZOBACZ TO I ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ I SWOIM ŻYCIEM,KOLEJNY RAZ DOSTAŁEŚ POCISK JEDEN Z DRUGIM A WIESZ CZEMU ? BO UWIERZYŁEŚ ŻE FILM O HIPSTERACH BYŁ PRAWDZIWY , KRĘCĘ SOBIE BEKĘ Z WAS OKRUTNIE WIELKĄ.KASUJE SWOJE KONTO NA FB KTÓRE MIAŁO BY DO KONCA MIESIĄCA 100.000 FANÓW , ROBIĘ TO BO MAM Z WAS BEKĘ,WALCZYCIE O FANÓW ,ROBICIE PROMOCJĘ WYNAJMUJECIE FIRMY KTÓRE NAGANIAJĄ WAM FANÓW , A JA JEDNYM KLIKNIĘCIEM MYSZKI ZAŁOŻYŁEM KONTO KTÓRE ROZ(pipi)AŁO WAS WSZYSTKICH HE HE HE , BEKA Z WAS I BEKA Z TEGO JAK SIĘ NAPINACIE... ROBIĘ MUZYKĘ NA TYM SIĘ SKUPIAM I MOIM FANOM ODDAJE SWOJĄ NOWĄ PŁYTĘ JUŻ NIEBAWEM. JEST JAKIŚ KOZAK CO ODDAŁ BY TAK ROZKRĘCONĄ POPULARNOŚĆ TAK PO PROSTU ? TAK MYŚLAŁEM.NA KONIEC WAŻNA KWESTIA... POPEK ZAWSZE BYŁ BĘDZIE I UMRZE NA ULICY. NIE NA INTERNECIE GDZIE WIĘKSZOŚĆ WALCZY O JAKIEŚ S(pipi)ONE WYNIKI.ŻEGNAM TO KONTO JUTRO O 20 KASUJE. ELO

Coś mi się wydaje, że ten filmik i tłumaczenie to skutek wymiany zdań z Tadziem i Romkiem, po tym, jaką popularność zrobił sobie i w związku z tym FIRMIE w mediach. :whistling:

- "chcem"

- "PRZECIEŻ TY NAWET KAMERY NIE MIAŁEŚ DOBREJ W RĘKACH JEDEN Z DRUGIM.....WIELCY (pipi) OPERATORZY KAMER"

- "[...] łykneliście go jak młode pelikany żabe"

Edytowane przez Vesper
Opublikowano

http://muzyka.onet.pl/galerie/peja-i-paulina-stefanska-wzieli-slub,5234545,0,galeria-mala.html

Oczywiście samo zdarzenie nie jest powodem do żartów i 100 lat życzę Ryśkowi oraz szanownej małżonce, no ale fotki to chyba celowo im takie porobili. W każdym razie na pewno nie był to fotogtaf wynajęty przez państwa młodych.

To mój faworyt:

http://muzyka.onet.pl/galerie/peja-i-paulina-stefanska-wzieli-slub,5234545,12686108,galeria-mala.html

"ALE BEDZIE"

Opublikowano

A jak ktoś nie będzie chciał wypić za jego zdrowie, to "WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ", he he he.

Opublikowano

Średnia nie średnia on Misterem Świata też nie jest. Ważne, że się kochają. I na (pipi) mu jakaś nierozgarnięta małolata. Pewnie co chciał poruchać dupodajki do poruchał na długo przed ślubem.

Opublikowano (edytowane)

Tak na serio, to oczywiście szczęścia, ble ble...

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Vesper
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

bonus jest genialny, lubie sobie czasem puscic 30-60s jakiegos losowego kawalka dla beki

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

beka z bonusa od tylu lat, ale ta kawalina jest zjadliwa jak na kibicowsko-uliczny rap dla ćwierć mózgów:

http://www.youtube.com/watch?v=ztQLk7B-bTU

KIEDYŚ WIĘCEJ GRAFFITI BYŁO NA TYCH BLOKACH

NOWA ELEWACJA ROZJE.BAŁA TO CO KOCHAM

tru dat, no jakby słuchał o własnej ośce na której chada kręci swoje swoje klipy o trudnym życiu na ulicy i morderstwach

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 6.09.2012 o 18:05, kad2 napisał(a):

bonus jest genialny, lubie sobie czasem puscic 30-60s jakiegos losowego kawalka dla beki

Puściłem losowo i: "to zasady bardzo się liczące/ kto się do nich nie stosuje, ten sam się smaruje stolcem" Jea, chyba zacznę robić tak cześciej.

Edytowane przez Gość
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@tk

W pierwszym momencie zastanawiałem się, co to za gruby lanser stoi obok Dody, później pośmiałem się z Sali Samobójców, napisałem posta, wróciłem do fotki i mnie oświeciło - ciekawe, jak w takim razie Rahim teraz wygląda :D

Ej w ogóle w którym momencie rap zespolił się z dresami? Trochę czasu nie jestem w temacie, bo skończyłem się tym interesować chwilę po 10-leciu SLU (piszę w ten sposób, bo wiem, że to był ostatni koncert, na jakim byłem z HH, już wtedy w zasadzie trudno było znaleźć coś wartościowego). Wtedy było tak, że drechy swoje - techniawka, puste łby itd. a hip hop ich wyśmiewał. Teraz widzę, że się to wszystko wymieszało, przez zalew rzeczy typu "jak mi źle w blokach" i no cóż... w zasadzie nic z tego nie zostało.

Edytowane przez Linek