_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 września 2012 @linek - U błazna wojewódzkiego byli teraz Fokus z Rahimem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 22 września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 września 2012 Polskiej TV nie oglądam, więc nie wiedziałem, ale skoro u niego, to żadna strata. No tak, trzeba film promować, może na fali popularności jakaś płytka wjedzie, bo pewnie kasa się wykrusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 września 2012 Beka z tych dwóch wacków. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 A na czym ona polega? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 Pewnie na tym, że gdy Paktofonika nagrywała to Rozi srał w pieluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 Fokus mial wyj,ebane flow na pokahontaz i alfie i omedze. Rahim zawsze byl wackiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 Cool story: jakis czas temu bylem na koncercie, gdzie Fokus i Rahim byli supportem. Rahim zapomnial tekstu i Fokus musial to wszystko jakos ratowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 Ja bylem ostatnio na koncercie Fokusa. Tak zarozumialego i gburowatego kolesia dawno nie widzialem. Moze dlatego ze spiewal naj...b..ny, ale to go nie usprawiedliwia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 Ja bylem ostatnio na koncercie Fokusa. Tak zarozumialego i gburowatego kolesia dawno nie widzialem. Moze dlatego ze spiewal naj...b..ny, ale to go nie usprawiedliwia Wobec kogo? On ma taki charakter, za to go cenię jako człowieka, tzn. za bycie sobą, szczerość, bezpośredniość. Posłuchaj sobie "Gdyby" Paktofoniki. Nie widziałem jeszcze info nt. jakiejś wpadki po alko, nie spotkałem się jeszcze z taką opinią. Jeśli się do kogoś przy*ierdala, to raczej nie bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 A na czym ona polega? Na tym, że są cienkimi raperami. Fokus ze swoim drewnianym flow, głosem IVONY, prostymi rymami i skitami zapełniającymi połowę płyty, a Rahim zawsze wacek i najsłabszy punkt słabej Paktofoniki, wypromowanej na śmierci tego ćpuna. Beka z ogłaszaniem ich najlepszymi raperami w Polsce, gdzie teraz zjada ich pierwszy lepszy podziemny zawodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 pomijając to, że fokusmog nagrał jeden z najlepszych storytellingów w historii polskiego rapu to w poście roziego jest sporo prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 Ok, co do Rahima to raczej racja, skilla to on zbytnio nie ma, ale i tak go lubię Natomiast z pociskami na Fokusa się absolutnie nie zgadzam, flow ma IMO zaje.biste ale dość specyficzne, dopier.dalania się do głosu w ogóle nie rozumiem, głos to on ma akurat genialny, słuchać go to sama przyjemność. Najlepsi raperzy w Polsce? Raczej nie, ale Kinematografia to kawał naprawdę zaje.bistego rapu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 września 2012 fokus jest za(pipi)isty rozi nie zna się na rapie slucha murzynów których nie rozumie bo mowia w innym jezyku a dobre rapsy to jeszcze np to Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 wrzucałem już BSP, nie ściągaj. Nadchodzi młode pokolenie raperów, które może w końcu strąci z tronu Fokusa i Rahima, najlepszych raperów w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
szarfsztajn 3 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 Te laski dobrze umieją się ruchać! Ruchałem je w (pipi) und w dupy and w cyce! PES 2013 teraz wylazł i zaraz Fifa 13 będzie! (pipi)AĆ ZUS I KRUS! (pipi)AĆ YouTube! (pipi)AĆ STRAŻ POŻARNĄ I KARETKI POGOTOWIA! FUCK THE REVENUE! (pipi)AĆ STRAŻ MIEJSKĄ! (pipi)AĆ POLSKIE KLERO-KURATORIUM! (pipi)AĆ MON I WKU! (pipi)AĆ SANITARIUSZY! Te laski szybko dupy dają! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 Kto go wypuścił z izolatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 zawsze dobre maniury XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 (edytowane) Nie no sorry, ale Pfk swego czasu, tak jak Rufin, Grammatik i kilku innych (początki Kasta Squad) robiło najciekawsze rzeczy w Polsce, później podbite jeszcze przez SSS, ale poza tym niewiele tu widzę dobrego. Ja wiem, że od ponad 10 lat tego nie słucham, no ale miałem jakiś powód, żeby przestać. To wszystko miało w sobie serce, pomysł, przekaz, a nie jakieś gówna jak to, co teraz widzę. Powiedziałem ostatnio znajomemu, żeby mi podsunął coś, co jest teraz na topie i co jemu się podoba - dał mi jakiegoś Słonia i kilka innych rzeczy - wszystko na równym, słabym poziomie. EDIT: Swoją drogą zawsze stały szacunek mam dla Tedego. Bo nie pierdoli, że mu źle, pierwszy mówił, że da się na tym trzepać solidne siano, pierwszy też powiedział, że siedzi w tym dla kasy. Po prostu bawi się tym i na tym zarabia, to jego praca, w (pipi)e ma resztę, przetrwał okres, kiedy każdego nazywali komerchą, bo trudno było ludziom wziąć to do głowy, że hip hop się komercjalizuje bo wchodzi do mainstreamu., więc teraz ciągnie dalej. Nie chowa się z niczym, nie bawi się w jakieś gangsta rapy. Edytowane 24 września 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 tede the realest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zNtgIRkDKBE mam nadzieje, że dziewczyny będą na debiucie reny Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 kuli z omenem to się powodzi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zNtgIRkDKBE mam nadzieje, że dziewczyny będą na debiucie reny Generalnie to jednorazowy projekt Aśki Tyszkiewicz i Matka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi