sakiu 83 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Dzięki! zeszło trenowania oj zeszło... najgorzej mi było wcisnąć counterspell i dopiero po n-tej próbie zauważyłem, że od 3 staggera ma przewidywalne zachowanie z jego atakiem szponami... -_- Co do samego hard to niestety wymagany jest heroic guard na hellflare, a to (pipi) leci w NG+ w 13 dniu dopiero! Do tego trzeba mieć wszystkie skille wymaksowane na gwiazdkę i najlepiej z rzadkimi bonusami Nie jestem pewny, czy jak go zabijesz na normal i potem w NG+ na normal to dropnie ulepszone acc z +100 regeneracji ATB, ale na normal leci z niego +70. Sam go biłem na normal, potem na hard w NG+ i poleciał z niego upgrade to +100, a ten się przydaje ;p Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 O co chodzi z tymi dniami? Trzeba zapierdzielać na wyścigi, a jak się nie wyrobie w czasie to koniec gry? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Moje pierwsze przejście i zrobiłem 90% questów sam bez poradników do 13 dnia. W drugim przejściu zrobiłem 99% questów do dnia 6, potem zostały mi tylko te, które odblokowują się w konkretnych dniach. Myślę, że grając typowo na luz/casualowo można śmiało przejść grę bez problemów w te 13 dni za pierwszym razem i tak do 10 dnia za drugim Dobrze wymierzyli czas w grze, więc nie ma jakiegoś ciśnienia wg mnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi