Killabien 555 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 http://na.square-enix.com/squareenixmembers/go/article/view/blog/262837/e3_2013_lineup_announced Versus XIII!!............. a nie jednak nie ma. No popatrzcie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Swoją drogą - bezrękawnik z rękawami, odkryty pępek i krótkie spodnie z zakolanówkami, aż nie wiem co powiedzieć. Hipsterzy. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Co Final to coraz gorszy chara design. Aż strach pomyśleć co będzie w przyszłości. I pomyśleć, że FF kiedyś oznaczało coś więcej niż jednego z najdłuższych tasiemców jrpg. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Design podobny co w FF X, ale co się dziwić skoro oba potworki zrobił Toriyama Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 No w FF XII też nie było lepiej z babką w stringach naciągniętych na szorty i siwym murzynem ubranym w róż;f. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 http://na.square-enix.com/squareenixmembers/go/article/view/blog/262837/e3_2013_lineup_announced Versus XIII!!............. a nie jednak nie ma. No popatrzcie. o i type-0 wreszcie przetlumaczyli na angielski!! Tragiczne te finale teraz, X ostatni dobry. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Poster says Final Fantasy XIII-3 is coming to PC A sharp-eyed Redditor noticed a PC logo on one of the Final Fantasy: XIII-3 posters that I photographed. It could simply be a mistake (most likely), as the logo placement is similar to the Final Fantasy XIV poster, and the official product page LightningReturns.com only shows the PS3 and Xbox 360 logos. The graphic designer may have just goofed. Or not. Could it be a careless leak? The posters did just go up today, so its not entirely impossible either. Back in 2008, Square-Enix denied that a PC port would come to pass -- only to then shock the world with an Xbox 360 release. That was a long time ago and this third installment is dramatically different than the first, so that could possibly be announced this week. http://www.destructoid.com/poster-says-final-fantasy-xiii-3-is-coming-to-pc-255744.phtml Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Pewnie błąd w druku nic więcej. Może fabułka w tej mini serii zwanej FFXIII jest miałka i na poziomie telenowel ale mimo tego nie widzę sensu wydawania jednej części w dodatku ostatniej na PC. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A może mają całą trylogię gotową już? Może team od versusa cały czas zajmował się portowaniem FF13 na PC? :D Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 "Z dumą ogłaszamy, że FF Versus XIII wyjdzie na PC. A gra ta, to nic innego jak FF XIII, dodaliśmy słowo versus aby podkreślić walkę między PC i konsolami, którą zakończymy remisem wypuszczając nasze gry na wszystkie platformy" DUN DUN DUUUUN Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ARuMiULgoVU Demo, które pokazali na E3, ale z JP ścieżką i w lepszej jakości, bo nie ma żadnych hałasów w tle. Edytowane 15 sierpnia 2013 przez sakiu Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) Nowy gameplay z komentarzem. Przyznam że wygląda to bardzo dobrze, miejscówka również znakomita i fajnalowa. System walki nie wygląda na głupie mashowanie. Szykuje się najlepsza część (wśród XIII, ofkoz). Edytowane 14 października 2013 przez Figaro Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Nie podobaja mi sie te "przebieranki", mogli zrobic tak, ze przy zmianie stylu walki postac przybiera jakas inna postawe. Co ona w tylku nosi szafe? Do bani. System walki z kolei podoba mi sie pogladowo, wyglada na ciekawie pomyslany. Mam uraz psychiczny po XIII ( ktorej nie zdolalem skonczyc), wiec pewnie ten tytul tez oleje... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 System jobów istnieje od dawna i wiąże się ze zmianą ubrań, ale ostatnio trendy jest bashować 13tkę zamiast części, które to wprowadziły Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Znam system jobow bardzo dobrze, ale mi chodzi o to (i rownoczesnie nie podoba), ze ona w trakcie walki zmienia te ciuchy ( po chooj takie dziwactwo? ). Reszta rzeczy pewnie oklepana jak w innych rpg. Dobra juz koncze, te swoje dyrdymaly Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 No to sobie chociaż pograsz dla ciuszków ;p ponoć jest nawet cat Lightning Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 nowe fotki, z Fang. Gra wygląda brzydko na screenach, ale podobno S-E nie umie przechwycać screenów i gra w ruchu wygląda o wiele lepiej. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 te stroje light są obrzydliwe Cytuj
django 549 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 nowe fotki, z Fang. Gra wygląda brzydko na screenach, ale podobno S-E nie umie przechwycać screenów i gra w ruchu wygląda o wiele lepiej. W sensie, ze po tylu latach w branzy nagle kompletnie zatracili zdolnosc robienia screenow (a czesto i bullscreenow)? Ciekawe. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 (edytowane) No nareszcie, będzie można pójść gdziekolwiek indziej niż przed siebie/za siebie. Oby bylo sporo eksploracji terenu, nic tak nie urozmaica gry. System walki na duży plus, ino szkoda że wciąż są niesamowicie długie przerwy pomiędzy ,, akcjami " nic mnie tak nie dołuje jak widzę że kobitka i 3 potworki chodzą sobie dookoła i nic. Przydałoby się też więcej efektów, piorunek Lighting wygląda mega biednie. Nie wiem co oni sobie myślą/ kogo chcą zadowolić strojami L, ja mam nadzieję że będzie jakiś jeden zwykły, nie wyzywający strój do noszenia cały czas. Dla mnie, zupełnie niepotrzeby element. Błyskawicy nie trzeba wsadzać w ciuchy z marzeń fana anime by robiła wrażenie. Powrót starych bohaterów ? Oby w lepszej formie. Od pierwszego pokazu trzymam kciuki za grę, bo XIII zła nie była, a tutaj widać idzie ku dobremu. a tak btw, co się stało z tym ,, przełamywaniem " wrogów, w sensie że w XIII biłeś nie w HP a w jakieś morale co zwiększało dmg ? Edytowane 28 października 2013 przez aphromo Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 Co, że niby wyleciało staggerowanie przeciwników?! Przecież to był akurat bardzo fajny patent, w sumie jeden z kluczowych przy doborze strategii i prowadzeniu każdej walki i w XIII i w XIII-2 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Kolejny filmik. Gra serio wygląda obiecująco, jedynie do walki mam pewne wątpliwości. Czy to w ogóle dalej jest RPG? Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Otoczenie wygląda jak z PS2+ciut wyższa rozdziałka XD Niech już to wyplują na rynek i skończą szopkę zwaną "FFXIII" bo to już nawet śmieszne nie jest. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 nie wiem czemu mnie to bawi xD Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Rzygać już mi sie chce jak patrze na tą Lightning i reszte tych bezbarwnych postaci. Kończyc te dziadostwo i dawać normalnego Finala. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi