Skocz do zawartości

Half-Life 3

Mordechay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Doszedłem do momentu gdzie pierwsi raz pojawiają się komandosi :) Sentymentalnie powrócić do gry, którą pierwszy raz ograło się ponad 10 lat temu, kiedy neta nie było przez parę dni i trzeba było się zainteresować czymś innym niż CS. To było tak dawno że grając w Black Mesa czuje się jakby ogrywał coś nowego, ale raz za razem odkrywam znane miejscówki.

W ogóle to na poziomie hard ciężko jest z tymi komandosami jak się nie ma .357 :(

Ciekawe jak ta gra by się obroniła w dzisiejszych czasach i z jeszcze bardziej podciągniętą grafą (np na Source z wersji CS Global Offensive).

Opublikowano
Może jeszcze w tym roku będzie jakieś konkretne info o HL3 ?

Nie, najpewniej grubas na E3 2013 zapowie, myślę że na konfie Sony bo ma wyrzuty sumienia za to co mówił o PS3 parę lat temu.

Opublikowano (edytowane)

No omijają, bo na trójki przyjdzie czas na next-geny. ;)

Przecież nawet Gabe mówił, że nie skończyli jeszcze z tą serią, więc co Ty chcesz tutaj podważać? Że będzie się inaczej nazywać, będzie podtytuł zamiast numerka? Who cares?

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano
lol, ale nie spinaj się tak, ja tylko nabijam się z VALVe, sam mam nadzieje, że HL będzie kontynuowany.

Jakie spinanie, lol. Ten żart z trójką jest słaby po prostu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Oficjalne" xD dobre... Z ust Gabe nie pada nawet nazwa HL a co tu dopiero mówić o oficjalnej informacji.

Serio ktoś myśli, że Valve dopiero teraz wzięło się za robie kolejnej części przygód Gordona?? I co więcej - ledwo zaczęli a już niby się tym chwalą?? :P