Fenikz 89 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2012 ej no co jest, przez chwilę nie miałem lagów i znowu wróciły jak ostatnio odpalałem... niestety nie da się w to grać, a szkoda bo miodu jest cała masa... całkiem fajna odskocznia od CoDów i jego klonów a można to wina triala, że mam lagi? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 moze to winna łącza że masz lagi? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2012 w żadnych innych grach ich nie mam Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Gra jest nie grywalna, lagi to norma, do tej pory zagrałem z 3-4 mecze bez lagów, na razie pogrywam na trialach, nie kupię póki nie zrobią z tym porządku. Gra jest dobra, ale to wygląda jak jakaś wczesna wersja bety, moim zdaniem za szybko wypuścili tą grę, był potencjał na dobrego shootera, a wyszła kupa. Edytowane 27 sierpnia 2012 przez michalus22 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 w sobote gralem ok 3h i nie mialem zadnych lagow, sam bylem zdziwiony bo zaraz po zakupie byl lag na lagu, tak czy inaczej potrzebny jest patch i wtedy wszystko bedzie ok Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Witam, Pozwolę sobie odgrzebać trochę temat. Czy może się wypowiedzieć ktoś, kto gra? Jak jest? Dużo osób pyka online czy nie bardzo? Jak z lagami? Zastanawiam się nad kupnem z sentymentu do starych czasów z CSem na pc.. Pozdro 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi