PRQc 705 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 słuchajcie, a ta gitara z zestawu rocksmith- Les Paul Junior dobra będzie do nauki czy też badziew? Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) to będę brał ten zestaw w rozsądnej cenie, nie miałem stycznosci z gitarą w ogóle (nie liczę plastiku z guitar hero;) Chęć nauczenia gry na gitarze mam dużą, gorzej z cierpliwoscią u mnie:) zobaczymy co z tego wyjdzie. E: Nowe dlc dla 2014http://www.youtube.com/watch?v=fmbxQa4IgEQ Edytowane 18 Grudnia 2013 przez PRQc Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jakby ktoś potrzebował, to tu jest info na ww. temat https://support.ubi.com/pl-PL/FAQ.aspx?platformid=38&brandid=934&productid=4285&faqid=kA030000000ebzFCAQ A kawałki da się przenosić wielokrotnie z jednej płyty? Czy z używanej nie przeniosę, bo jest jakiś kod albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Pytanie z gatunku tych solidnych/konkretnych: Czy w Rocksmith 2014 nadal warto? Z góry dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Mogę tam swój bas podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Na PS4 możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Czy ta gra ma szansę pojawić się na nowej generacji tj PS5 lub XsX w ramach wstecznej? Posiadając już własną gitę i wzmak chętnie bym kiedyś tam spróbował... Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 22 minuty temu, Czezare napisał: Czy ta gra ma szansę pojawić się na nowej generacji tj PS5 lub XsX w ramach wstecznej? Posiadając już własną gitę i wzmak chętnie bym kiedyś tam spróbował... Lepiej kupić na steamie, bo zawsze mozesz wrzucić sobie customową piosenkę z workshopa, którą ktoś zrobił. Bo na konsolach nie ma wszystkich piosenek, ktore powinny się tam znaleźć. Edytowane 13 Stycznia 2021 przez oFi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 4 minuty temu, oFi napisał: Lepiej kupić na steamie, bo zawsze mozesz wrzucić sobie customową piosenkę z workshopa, którą ktoś zrobił. Bo na konsolach nie ma wszystkich piosenek, ktore powinny się tam znaleźć. Pewnie dobrze radzisz, ale ja wątpię czy ta gra "pujdzie" na moim Pentium 4 sprzed 12 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 z pudłem gry dodają kabel zebym mogl podpiąć swoją gitare czy musze cos dokupić? W sumie już nie gram na gitarze z 8 lat i ostatnio mnie znowu nachodzi zeby wrocic a w sumie z tą grą pewnie byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, XM. napisał: z pudłem gry dodają kabel zebym mogl podpiąć swoją gitare czy musze cos dokupić? W sumie już nie gram na gitarze z 8 lat i ostatnio mnie znowu nachodzi zeby wrocic a w sumie z tą grą pewnie byłoby fajnie. Grę możesz kupić w zestawie z kablem lub kabel osobno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, XM. napisał: z pudłem gry dodają kabel zebym mogl podpiąć swoją gitare czy musze cos dokupić? W sumie już nie gram na gitarze z 8 lat i ostatnio mnie znowu nachodzi zeby wrocic a w sumie z tą grą pewnie byłoby fajnie. IMO zajebiscie trudno sie w to gra dla poczatkujacego/zardzewialego grajka. Ja mam najwiekszy problem, ze jak sobie cos plumkam to musze patrzec na progi, a tu trzeba sie gapic na ekran i w sumie na czuja wiedziec co gdzie jest, co dla poczatkujacego jest niewykonalne. Najczesciej to gierka mi sluzy na kompie za stroik xd Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Soban 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) delete Edytowane 17 Września 2022 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Czy ktoś z Was wziął może abonament na blaszaną wersję Rocksmith +? Zastanawiam się, czy nie wziąć na PS5, jak będzie taka możliwość. No właśnie, wiadomo kiedy w końcu gra ukaże się na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Informuję z całą pewnością nielicznych zainteresowanych, że na PS5 po cichu cichuteńku w końcu po naprawdę dłuuuugim oczekiwaniu pojawił się Rocksmith+ na PS5. Nie pochyliłem się zbyt nisko nad grą ze względu na brak czasu, ale z tego co zdołałem sprawdzić to darmowe w zainstalowanej naprędce wersji są li tylko sekwencje szkoleniowe, choć nie wszystkie, natomiast z utworów może zaledwie kilka z nich, na pewno nic ciekawego. Chciałem zagrać kawałek Boston "More Than A Feeling", którego uwielbiam. Niestety ni chuya - płatny Ceny? Paskarskie bym powiedział. Zapodałem poniżej. Sądziłem, że po genialnym, a na pewno bardzo obiecującym i darmowym Xdefiant Ubi spięło dupę i nie będzie zdzierać. Niestety, nic bardziej mylnego Zastanowię się jeszcze. Mooooże wezmę wersję miesięczną, żeby sprawdzić czy to jest w ogóle dla mnie. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca W wersji 2014 na PS4 ceny kawałków/zestawów całkiem klawe, może tędy właściwa droga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi