Skocz do zawartości

The Last Stand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arnold wraca na pelnej ku.rwie

MV5BMTUxNDQ3NTczMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjA0MjYyOA@@._V1._SY317_.jpg

wydaje mi sie, ze jego powrot do kina akcji i roli pierwszoplanowej (w ex 2 jest raczej postacia drugorzedna) zasluguje na osobny temat.

arnold jako podstarzaly szeryf sennego miasteczka stoczy walke z bezwzglednym i mega brutalnym kartelem.

oczywiscie arnold ich pokona

oł je.

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

niesmaczny powrót, nie starzeje sie tak jak sly czy clint, raczej jak de niro, do piachu z arniem.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

glupi jestes, film wyglada ok, zreszta to poczatek, mysle, ze w nastepnych filmach bedzie juz lepiej. clint to juz w ogole nie gra w filmach, chyba, ze liczysz to ciagle sapanie i stekanie w gran torino. wiec przyklad z dupy.

sly ok, trzyma poziom odpowiedni. dajmy sie arnoldowi rozkrecic. fajnie, ze sa to nowe produkcje, a nie terminator 5 albo commando 2.

Opublikowano

bardziej czekam na to

http://www.imdb.com/title/tt1211956/combined

nie dość, że panowie łączą siły to obsada drugoplanowa też niczego siebie. myślę, że wielkim hitem będą również "trojaczki" gdzie do arniego i danny'ego devitto dołączy eddie murphy. do szczęścia potrzebne mi jeszcze oficjalne potwierdzenie "glinarza w przedszkolu 2".

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

a junior 2?

arni to dno aktorskie ( poza t1,t2, i c)

JuniorSchwarzenegger1.jpg

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano (edytowane)

50 cent to szanowany aktor dramatyczny - ostatnimi czasy grywa w ambitnych produkcjach z robertem deniro i forestem whitakerem szykowanych prosto na rynek blu-ray/dvd.

w tym filmie wcieli się w rolę hakera więc beka gwarantowana.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Jakiś random: "How are you, Sheriff?"

Arnold: "Old."

Na plakaty powinni to wrzucić.

Gość _Milan_
Opublikowano

Sly jest lepszym aktorem, tyle. Ma lepsze filmy. Kocham Sly'a za ten moment w rambo 1 gdy pomimo rady szeryfa idzie dalej do miasteczka, to jest (pipi)a aktor, a nie biegajacy napakowany pedał w ciąży i okularach krzyczacy whahahwhwawa im pregnant whahawawa

Opublikowano

Sly jest lepszym aktorem, tyle. Ma lepsze filmy. Kocham Sly'a za ten moment w rambo 1 gdy pomimo rady szeryfa idzie dalej do miasteczka, to jest (pipi)a aktor, a nie biegajacy napakowany pedał w ciąży i okularach krzyczacy whahahwhwawa im pregnant whahawawa

no i co z tego, ze sly jest lepszym aktorem? ma lepszy warsztat, ale teraz zachowujesz sie jakby to byl jedyny wyznacznik czy ktos jest spoko czy nie.

arnold stworzyl wiecej zapadajacych w pamiec kreacji niz sly. co z tego, ze w rambo i rocky zagral porzadnie, skoro potem obie serie spie.rdolil dziesiatkami sequeli pod koniec walczac z dwukrotnie mlodszym murzynem.

arnold > sly

parafrazujac:

Ma lepsze filmy. Kocham arnolda za ten moment w terminatorze 2 gdy z gola dupa napie.rdala motocyklistow w barze, to jest (pipi)a aktor, a nie biegajacy napakowany pedał biegajacy ze skrzywiona zbotoksowana morda ze stara baba, albo jak oskar siedzi pod pantoflem zony.

Opublikowano (edytowane)

przytaczając żelazny argument największego forumowego autorytetu w dziedzinie kina akcji przełomu lat 80tych i 90tych - Snejka: sly to bardziej kultowa postać bo w "kobrze" tnie sobie pizze nożyczkami

<stalowy_tnący_pizze_nożyczkami.gif>

NOŻYCZKAMI o-O

Edytowane przez tk___tk
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja jestem miło zaskoczony. Spodziewałem się gniotu, a dostałem całkiem przyjemną siekankę - jak na ponad dziesięcioletnią absencję na ekranie Arnie wypadł co najmniej dobrze. Fakt, fizycznie starzeje się gorzej, niż Sly (kiedyś było odwrotnie, to Arnie wyglądał znacznie lepiej), ale co tam. Fajny film :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi tez sie podobalo, a przyznam szczerze, ze spodziewalem sie kupy.

sa one-linery (raz lepsze, raz gorsze), sporo trupow i krwi, humor (nawet knoxville nie przeszkadza), twarde teksty i wybuchy.

dobrze sie bawilem. czekam na kolejne filmy z arnoldem.

Opublikowano

Dobry filmik. Zrobiłem sobie maraton wraz z "Kula w łeb" i filmik z Arnoldem wypadł imo duuużo lepiej. Jest ciekawy, ma dużo akcji - pościgi, strzelaniny. Dobrze się go ogląda. Koreańczyk dał radę, zaś Walter Hill strasznie mnie rozczarował.

Opublikowano (edytowane)

Kula w łeb <<<<< Die Hard 5 <<<<<<<<<<<<<<Last Stand

LS, świetne, klasyczne kino akcji :)

Kula w łeb - nakręcono chyba po to, by pokazać jak 65-letni Sly wygląda na sterydach

Czekam na Escape z dziadkami.

Edytowane przez Andreal