Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 arnold wraca na pelnej ku.rwie wydaje mi sie, ze jego powrot do kina akcji i roli pierwszoplanowej (w ex 2 jest raczej postacia drugorzedna) zasluguje na osobny temat. arnold jako podstarzaly szeryf sennego miasteczka stoczy walke z bezwzglednym i mega brutalnym kartelem. oczywiscie arnold ich pokona oł je. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) niesmaczny powrót, nie starzeje sie tak jak sly czy clint, raczej jak de niro, do piachu z arniem. Edytowane 24 sierpnia 2012 przez _Milan_ Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2012 glupi jestes, film wyglada ok, zreszta to poczatek, mysle, ze w nastepnych filmach bedzie juz lepiej. clint to juz w ogole nie gra w filmach, chyba, ze liczysz to ciagle sapanie i stekanie w gran torino. wiec przyklad z dupy. sly ok, trzyma poziom odpowiedni. dajmy sie arnoldowi rozkrecic. fajnie, ze sa to nowe produkcje, a nie terminator 5 albo commando 2. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 przepraszam ze mam swoje zdanie na temat starego trepa. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 bardziej czekam na to http://www.imdb.com/title/tt1211956/combined nie dość, że panowie łączą siły to obsada drugoplanowa też niczego siebie. myślę, że wielkim hitem będą również "trojaczki" gdzie do arniego i danny'ego devitto dołączy eddie murphy. do szczęścia potrzebne mi jeszcze oficjalne potwierdzenie "glinarza w przedszkolu 2". Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2012 w the tomb jest problem bo gra tam fifty cent. niby gra tez sam neill, ale nie wiem czy wychodzi na plus. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) a junior 2? arni to dno aktorskie ( poza t1,t2, i c) Edytowane 24 sierpnia 2012 przez _Milan_ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) 50 cent to szanowany aktor dramatyczny - ostatnimi czasy grywa w ambitnych produkcjach z robertem deniro i forestem whitakerem szykowanych prosto na rynek blu-ray/dvd. w tym filmie wcieli się w rolę hakera więc beka gwarantowana. Edytowane 24 sierpnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Jakiś random: "How are you, Sheriff?" Arnold: "Old." Na plakaty powinni to wrzucić. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2012 a junior 2? arni to dno aktorskie ( poza t1,t2, i c) no tak bo sly nie gral w "stoj bo mamuska strzela" (pipi) STÓJ! BO MAMUŚKA STRZELA! 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Sly jest lepszym aktorem, tyle. Ma lepsze filmy. Kocham Sly'a za ten moment w rambo 1 gdy pomimo rady szeryfa idzie dalej do miasteczka, to jest (pipi)a aktor, a nie biegajacy napakowany pedał w ciąży i okularach krzyczacy whahahwhwawa im pregnant whahawawa Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2012 Sly jest lepszym aktorem, tyle. Ma lepsze filmy. Kocham Sly'a za ten moment w rambo 1 gdy pomimo rady szeryfa idzie dalej do miasteczka, to jest (pipi)a aktor, a nie biegajacy napakowany pedał w ciąży i okularach krzyczacy whahahwhwawa im pregnant whahawawa no i co z tego, ze sly jest lepszym aktorem? ma lepszy warsztat, ale teraz zachowujesz sie jakby to byl jedyny wyznacznik czy ktos jest spoko czy nie. arnold stworzyl wiecej zapadajacych w pamiec kreacji niz sly. co z tego, ze w rambo i rocky zagral porzadnie, skoro potem obie serie spie.rdolil dziesiatkami sequeli pod koniec walczac z dwukrotnie mlodszym murzynem. arnold > sly parafrazujac: Ma lepsze filmy. Kocham arnolda za ten moment w terminatorze 2 gdy z gola dupa napie.rdala motocyklistow w barze, to jest (pipi)a aktor, a nie biegajacy napakowany pedał biegajacy ze skrzywiona zbotoksowana morda ze stara baba, albo jak oskar siedzi pod pantoflem zony. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) przytaczając żelazny argument największego forumowego autorytetu w dziedzinie kina akcji przełomu lat 80tych i 90tych - Snejka: sly to bardziej kultowa postać bo w "kobrze" tnie sobie pizze nożyczkami <stalowy_tnący_pizze_nożyczkami.gif> NOŻYCZKAMI o-O Edytowane 24 sierpnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 10/10 Na film z Arnoldem oczywiscie czekam:) I jeszcze na The Tomb - ze Sly i Armim:) 1 Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2012 11/10 najlepszy filmik na yt. 5 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Tragedia ten film. Mam nadzieję że ta produkcja z Sylvestrem lepiej wyjdzie. Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 A ja jestem miło zaskoczony. Spodziewałem się gniotu, a dostałem całkiem przyjemną siekankę - jak na ponad dziesięcioletnią absencję na ekranie Arnie wypadł co najmniej dobrze. Fakt, fizycznie starzeje się gorzej, niż Sly (kiedyś było odwrotnie, to Arnie wyglądał znacznie lepiej), ale co tam. Fajny film . Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 3 lipca 2013 Autor Opublikowano 3 lipca 2013 mi tez sie podobalo, a przyznam szczerze, ze spodziewalem sie kupy. sa one-linery (raz lepsze, raz gorsze), sporo trupow i krwi, humor (nawet knoxville nie przeszkadza), twarde teksty i wybuchy. dobrze sie bawilem. czekam na kolejne filmy z arnoldem. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Szkoda, że reżyser odpowiedzialny za taki film jak I saw the Devil "na obczyźnie" zajmuje się tego typu kinem Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 obejrzyj sobie jego pierwszy film ojczyźniany, Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Dobry filmik. Zrobiłem sobie maraton wraz z "Kula w łeb" i filmik z Arnoldem wypadł imo duuużo lepiej. Jest ciekawy, ma dużo akcji - pościgi, strzelaniny. Dobrze się go ogląda. Koreańczyk dał radę, zaś Walter Hill strasznie mnie rozczarował. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 lipca 2013 Autor Opublikowano 5 lipca 2013 no ja dzisiaj chcialem kule w leb obejrzec, mowisz, ze lipa? no coz, kolejny argument za tym, ze arnold > sly Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 (edytowane) Kula w łeb <<<<< Die Hard 5 <<<<<<<<<<<<<<Last Stand LS, świetne, klasyczne kino akcji Kula w łeb - nakręcono chyba po to, by pokazać jak 65-letni Sly wygląda na sterydach Czekam na Escape z dziadkami. Edytowane 5 lipca 2013 przez Andreal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi