Słupek 2 123 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Takie pytanie. Typ na allegro sprzedaje roczny abonament PS+ za 169 zł, troszkę tanio. Może być tak, że są to abonamenty działające tylko z amerykańskimi czy innymi europejskimi kontami a nie polskimi? Stąd taka cena? Czy w abonamentach PS+ nie ma podziału na regiony jak w kartach zdrapkach? Edytowane 8 sierpnia 2013 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) To jest raptem 20 czy 30 zł taniej niż bezpośrednio od Sony, więc nie jest to jakaś podejrzana różnica w cenie. Tym bardziej, że samo Sony potrafiło sprzedawać po 140 zł. Najprościej będzie się go zwyczajnie spytać. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 Słupek, przecież w kartach zdrapkach masz podział na regiony Daj link ocenimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) No w kartach zdrapkach to wiem ale właśnie nie wiem czy w abonamencie PS+ jest podział na regiony, dlatego pytam :] Zawsze kupowałem zdrapki za 200 złoty i dopiero odnawiałem abonament a teraz widzę te "bezpośrednie" abonamenty za 3 dyszki taniej więc... Właśnie w tym sęk, że nie mam jak go się spytać a zależy mi na czasie ;p Ta aukcja http://allegro.pl/365-dni-psn-playstation-plus-card-prepaid-24-7-i3439627382.html Edytowane 8 sierpnia 2013 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 a po co ci z allegro, jak ktoś 2 strony wcześniej podał stronę na której za 169 zł mają Plusa PL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 Słupek, jak dla mnie możesz kupować. Na poprzedniej stronie Vip nawet wrzucił link do tej FabrykiKluczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2013 Właśnie teraz widzę po tym jak napisał Marek. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2013 Polecam sklep Inexus. Tam kupilem Plusa za 170zl. Wszystko szybko i bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2013 (edytowane) Mam pytanie w związku z tym niusem http://www.ps3site.pl/planujesz-kupic-playstation-plus-sony-szykuje-kolejna-promocje/163889#more-163889 - jeśli mam zdrapkę i wpiszę kod w czasie promocji, to dostanę te dodatkowe 3 miesiące, czy musiałbym kupić ps+ w PSS? e: odp. jest w drugim temacie, post do kasacji :L Edytowane 18 sierpnia 2013 przez Sikor Cytuj Odnośnik do komentarza
nuke` 2 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2013 Mam pytanie czy jest opcja zrobić coś takiego jak napiszę - Mam wykupionego PS Plus i chciałbym pożyczyć to konto koledze bo ominął jakiś miesiąc np. luty - on sobie ściąga gry z mojego konta i gra na swoim koncie mając plusa nie ingerując w moje i usuwając je z pamięci. Ktoś odpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2013 Tak, możesz tak zrobić. Kolega nie może tylko usuwać twojego konta z jego konsoli, a Ty musisz mieć wykupiony abonament aby gry działały. Standardowa procedura przy dzieleniu się kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Czytałem parę stron wstecz, ale nie znalazłem stosownej informacji - do kiedy trwa ta promocja na +90 dni przy zakupie rocznego PS+? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Pamiętaj że to tylko kupione kody z PSS dadzą ci te 90 dni, a ile trawa to bodajże do końca września. Jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Promocja trwa od 20.08.2013 do 20.09.2013.Promocyjny okres subskrypcji, tj. 15 miesięcy dostępu do PS Plus w cenie 12 miesięcy można zakupić, wybierając odpowiedni produkt w PlayStation Store. Okresy subskrypcji sumują się. Przykładowo, zakupując PS Plus na 2 lata, użytkownik otrzyma 6 miesięcy bezpłatnego promocyjnego dostępu do tej usługi. http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/Nie-dosta%C5%82em-dodatkowych-3-miesiecy-PS/td-p/19587846/page/2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 ..., czyli na 100% pewne - zakupując tańsze kody na Allegro, nie otrzymamy bonusowych miesięcy abonamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 No jak nie jak tak? Nie działają tylko te zdrapki: Edit: Chwila - kody na co? Na kasę którą ładujemy do portfela? Tak, zadziała. Ta zdrapka powyżej? Nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Czy gry na PS4 z PS+ będzie można "kupować" za pomocą PS3 i potem ściągnąć na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Tego nie wiemy, ale na pewno za pomocą kompa będziesz mógł je "zaklepać". O tutaj: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ A potem na PS4 wchodzisz w swoje konto, historie pobrania i masz. Hmm... ciekawe ile osób będzie przez rok pobierało gierki z plusa na PS4, a ostatecznie nie kupią tej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakal_ATT 0 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Tego nie wiemy, ale na pewno za pomocą kompa będziesz mógł je "zaklepać". O tutaj: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ A potem na PS4 wchodzisz w swoje konto, historie pobrania i masz. Hmm... ciekawe ile osób będzie przez rok pobierało gierki z plusa na PS4, a ostatecznie nie kupią tej konsoli Niedawno kupiłem ps3 i plusa, właśnie z takim planem zbierania gier na ps4 Może za rok będą już na święta 2014 jakieś fajne zestawy i złotówka się umocni do dolara Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 17 września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Panowie pytanie -> czy podczas pobierania gry z plusa konto na którym wykupiony jest abonament musi być zalogowany? Udostępniłem konto kuzynowi, on teraz pobiera grę, a ja chciałbym się zalogować. Czy robiąc to anuluję mu pobieranie? Bo rozumiem, że po ściagnięciu gry na swoją konsolę on już będzie mógł się zalogować na swoje konto i grać, prawda? Aha i pytanko numer 2 -> czy mając aktywowane dwie konsole stacjonarne mogę dółożyć do tego jeszcze vitę? Chodzi mi o to czy te dwa sloty obejmują obojętnie jakie 2 konsole czy jest może jakiś podział, że np 2 ps3, 2 psv, 2 psp, jak to jest? Edytowane 17 września 2013 przez dawdi17 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 17 września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) ad 1. Niech kuzyn zacznie tylko pobierać, doda do listy, a następnie przełączy się na swój profil. Nie trzeba być zalogowanym non stop, by pobierać. Trofiki wpadną na koncie, na którym będzie grał. ad 2. Na 99% możesz dodać Vitę, wszak Vita ma swoje, inne gry, a Sony reklamuje się jako ok. 35 gier rocznie na oba systemy. W sumie miałem YLOD i potem drugą konsolę Ps3 i ze spokojem pobieram teraz na Vicie, wszystko gra i buczy. Edytowane 17 września 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 17 września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 września 2013 To mnie uspokoiłeś, a raczej kuzyna, bo powiedziałem mu, że możemy dzielić konto dopóki nie za chce mi się Vity. Swoją droga jego siostra ma Vitę i myślę, że można by z nią też się podzielić. Ale przydałaby się mi pewna informacja, że konto można wykorzystać na każdym urządzeniu 2x. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 17 września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 września 2013 Dzieliłem "Plusa" z kumplem, jako posiadacze PS3, zakładając konto specjalnie dla Plusa i pobierania gier na spółę. Kupiłem Vitę i chciałem mieć Plusa na Vicie. Niestety na Vicie można mieć tylko jedno konto jednocześnie - nie ma wyboru kont. Musiałem więc wykupić Plusa na moje konto "grzybiarzowe". Mógłbym grać kontem na spółę, ale czego się nie robi dla trofików, chciałem je na swoim głównym koncie. Poza tym, nie chciałbym mieć loginu "kontonaspole". Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 17 września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 września 2013 Aha czyli rozumiem już wszystko. Z racji tego, że na Vicie można mieć jedno konto czyli musi to być to z aktywnym plusem. Naszczeście jest to moje główne konto więc ja nie miałbympodobnego dylematu jak Ty. Czyli kuzynka może póki co korzystać z konta, ale tylko i wyłącznie jako dawdi17. No i gdybym ja kupił sobie Vitę, to ciężko byłoby korzystać z jednego konta we dwie osoby, bo w danej chwili może być zalogowana wyłącznie jedna osoba. Ok, wszystko jasne, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi