Emtebe 2 554 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Tony Hawk’s Pro Skater HD Tony Hawk's PS Master Unlock All Trophies School's Out Unlock School II Danger Zone Unlock The Hangar A Mall Rat Unlock Mall Going Back to Cali Unlock Venice Beach, CA Da Jam Unlock Downhill Jam Uh huh, Oui Oui Unlock Marseille, France This. is. SKATEBOARDING! Win a match online Old School Score 200,000 points without performing a single Manual in one run in Warehouse Bringing home the bacon Unlock Officer Dick Manual Master Perform 15 manuals in one combo in School II with Rodney Mullen Gap Skiing Complete the 100 Ski Jump gap in Downhill Jam Ain't 'fraid of no ghosts Collect all pellets in one combo in Hawkman in the Hangar The Best, Around Get 500,000 points in one run in Venice Beach I don't want no 2 minute Man Hold a combo for 30 seconds after the time is up in Marseille Race to the finish lines Reach the end of the Mall 3 times in a single Big Head Survival run Completist Complete all Projectives with one character 1 Cytuj
Panczi 4 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 (edytowane) Robomodo chyba po tym opóźnieniu z grą, rozdają nam teraz złote trofea i to za takie proste czyny. Na Xboksie dostajemy ledwie 20GS a tutaj złoto. Przykładem może być banalne trophy "The Best, Around" Edit: Nie wspominając już o wynagrodzenie "srebrem" za odblokowanie miejscówek Edytowane 29 sierpnia 2012 przez Panczi Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2012 Niekoniecznie. Aby odblokować kolejne levele, trzeba powykonywać określoną liczbę zadań w poprzednich. A nad tymi w późniejszych planszach trzeba trochę posiedzieć. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Troche? w miare szybko to wchodzi a jezeli ktos pamieta czasy psx'a i rekordow to wpadnie w mgnieniu oka Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2012 No mi po tylu latach pamięć szwankuje. Brakuje mi jednego banknotu w hangarze i za cholerę znaleźć nie mogę Cytuj
Panczi 4 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Popatrz w górę za banknotem, albo obróć się na starcie Ogólnie przeszedłem wszystkie mapy i projectives... i miałem tylko problem ze zebraniem COMBO na downhill jam(ostatnie zadanie). Bo wylądowanie po grindzie z tej rampy to jakiś bug... i wgl cały pomysł z tym "big drop" to jakaś kpina, w tonym nigdy nie chodziło o realizm, to mamy w skate. A tak to wszystkie zadania są proste Cytuj
Gość Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Bardzo fajne, mimo wszystko stawiające na skill w dużej części trofiki. Żebym nie był źle zrozumiany - trzeba COŚ przynajmniej zrobić dzięki własnym umiejętnościom, a nie odblokowywać np postacie itd, itp. Jest dobrze. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2012 Kurde, nie wiem jak Wy to robicie, ale dla mnie nie jest to takie proste Jak na razie Warehouse, School II i Hangar na 100%. W Mall mi brakuje 2 banknotów, a w Venice Beach o ile pamiętam, też dwóch banknotów i punktów. Tyle się nagrałem kilkanaście lat temu, każdym zawodnikiem na 100%, a teraz mi skillsy zmalały. Starość Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Mam to samo. Zrobienie kombosa za 100tysiaków teraz jest wręcz niemożliwe, co za czasów szaraka robiłem z palcem w (pipi)e:/ Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Ja pomimo wszystko obecnie bez problemów czeszę sobie wyniki punktowe w obrębach 300 tysięcy, a z czasem na pewno przypomnę sobie więcej + upgrade postaci. A przy okazji myślę, że prosta platynka wpadnie podczas gry. Cytuj
Adan 7 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Hmm trofeum old school też nie wydaje mi się nazbyt proste. Grałem całkiem niedawno w THPS z psxa i bez manuala było ciężko. Choć w tego Tony'ego jeszcze nie grałem i nie wiem jak tu z gameplayem, w późniejszych częściach 200k bez manuala dałoby radę. Tak w ogóle to gameplayem przypomina to poprzednie części? Ta sama fizyka itd.? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 (edytowane) Osobiście zrobiłem już wszystkie trofea oprócz trofeum "Completist". Jest ewidentnie najtrudniejsze, projectives są najtrudniejsze z wszystkiego wg mnie. Szczególnie combo sprawia parę problemów. Reszta trofeów zbyt trudna nie była. Adan - gameplay nawet trochę przypomina dawniejsze części, da się odczuć że jest trochę zmieniony, ale nadal cieszy równie dobrze jak przed laty. Edytowane 31 sierpnia 2012 przez KamileQ Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Platynka wpadła i dla osób które ograły wcześniejsze części będzie to kwestia czasu Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Zdobyłem więcej niż 200,000 punktów w Warehouse, ale nie wpadło mi tofeum. Jak? Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 @up: miało być bez manuala. W serię gram od początku, ale 3x pobicie czasu Big Head, czy combo za jednym zamachem w Hawkmanie to niezła zabawa. Do tego Projectivsy - naprawde świetny pomysł, ale rowniez nie taki prosty. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 8 września 2012 Autor Opublikowano 8 września 2012 @up No właśnie przez te wyzwania ja już odpadłem z walki o platynę. Aż taki kozak w TH nie jestem Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 (edytowane) Najgorzej właśnie, gdy rżniesz w Tonego od pierwszej części i uświadamiasz sobie, że nie jest tak łatwo jak myślałeś, bo przecież kiedyś tyle wymiatałeś. Echh, powalczymy. Mimo wszystko świetny patent z Projectivsami, aż dziw, że wcześniej tego nie wpakowali. EDIT: Dzięki uprzejmości kolegi Disvertigo, który podrzucił mi na PW link do poradnika (http://www.ps3site.p...-pro-skater-hd/) zabrałem się znów do roboty i mimo, iż z poradnika nie korzystałem, to jednak zmobilizował do roboty i... zostały już tylko Projectives. Wbrew pozorom pozostałem złotka nie są takie trudne. Jeden warunek: wymaksowany skater. Najciężej chyba z Big Heads, ale też idzie się zmieścić. EDIT 2: Właśnie wpadła platyna. Edytowane 9 września 2012 przez Gość Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 na moje oko platyna nie powinna być żadnym wyzwaniem; niedawno na pc odpalilem thps3 i calkiem rzesko mi sie gralo, wiec te punkciki tutaj to male piwko sie wydaje Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Patrząc tak na to, wydaje mi się, że jak ktoś męczył dawniej Tonego to jeden, dwa dni ostrzejszego grania i wpada. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 thps3 wyszlo jakos jak konczylem chyba 1 klase lo. pamietam ze na zakonczenie roku szkolnego kolo przyniosl mi to na apel, a po powrocie do domu cioralem az do 19.00 (smiejcie sie, ale pamietam, ze "schodzilem" z kompa jak sie fakty na tvn zaczynaly ). mialem okolo 90% kompletu a na drugi dzien odcisk na kciuku az mi sie marzy, zeby tak tutaj te platynke pierdyknac... 1 day only! tylko wtedy bylo latwo, bo tylko staruszkowie zrzedzili. a teraz zona mi nie da calego dnia tak zmarnowac... ech... marne zycie trophy whore po slubie Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 (edytowane) jeśli combo 2 kierunki studiów + praca + laska + reszta dałem ogarnąć jako fan Tonego w miarę szybko, to pewnie jako zapracowany mąż, ale również fan Tonego również łykniesz szybko he he W razie potrzeby wygrania z kimś do trofika meczu na multi, a i również wspólnego ciorania online jak wymiatacz z wymiataczem - wal do mnie na PSN. Edytowane 10 września 2012 przez Gość Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 ehm... pocukrzyłeś już w ogólnym wątku o thps dałem temu wyraz, ale to jest dla mnie jakaś popierdółka a nie stary THPS może problemem jest to, ze a grałem na PC w pierwsze części, ale tutaj się nie odnajduję; powody są co najmniej dwa: straszne drewno wychodzi z tej gry - wolne to jak betonowy klocek; dodatkowo, nie mogę chyba opanować czesania kombosów na padzie, a już użycie manuala wychodzi chyba poza zakres moich umiejętności manualnych, albo po prostu źle to robię... na klawiaturze szło to łatwiej, a i gra wydawała się bardziej dynamiczna; dotarłem do The Mall (zostawiając co nawyżej na wcześnieszych etapach najwyższe progi punktowe do zrobienia) i jakoś nie mam motywacji dla tej gry, nawet platyna nie jest atrakcyjna z tego co widziałem, zadania na trofea rzeczywiście banalne, ale to drewno odstrasza od ich zdobywania Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Dla hardkorowców polecam trofeum z Projectivsami, mi wpadło po 3 czy 4 dniach gry, ale było mega trudne. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 jak Ty trofeum, które zdobywa się 4 dni (pomijam, że inni w 2 dni robili platynę ), nazywasz nazywasz hardcorowym, to ja zapraszam do podjęcia wyzwania z WipeoutHD, Ninja Gaiden Sigma 2, Demons Souls, Dark Souls, Catherine, Vanquish... ciekaw jestem pod jakimi hasłami widnieć będą tamte trofea właśnie chłopy, powiedzta, ile Wam zajęła platyna? Bo widzialem, że 1-2 dni, ale ile to "graczogodzin"? Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Ok 6h czystego łupania. Tutaj wszystko zależy od skilla, nie zdziwiłbym się gdyby ktoś w 3h wbił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi