grzybiarz 10 299 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Gra zniknęła z PSS. Dostępna jedynie dla tych, co wczesniej kupili. Jest na liście downloadu, w sklepiku jej nie znajdziecie. Nie podoba mi sie takie wywalanie gier po cichu:/ Odkurzylem ostatnio pleja trzeciego i dowiedziałem sie dużo smutnych rzeczy. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Hmm dziwne bardzo. Ciekawe czemu usunęli, może licencja na muzę się skończyła czy coś innego. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Uroki cyfrowej dystrybucji:/ Tekkena 1, 2 z PSXa rownież skasowali, ale to pisałem w innym temacie. A w marcu usuwają wszystkie dlc z pss dot. GT6. Gra z tym łabędziem, zrobiła mi sie nagle trial, ale nie chce już dzwonić do Sony, wczesniej Journey zmieniło nazwę na Podróż i tez przestało działać - musiałem kupić na płycie. Ps3 kończy swój żywot, Sony zamyka serwery, kasuje tytuły z psn... nie chciałbym tego samego na ps4, bo tam w 90% mam cyfrowe tytuły:/ Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Journey mogłeś sobie ściągnąć za darmo na PS4 , także szkoda, że tego nie sprawdziłeś (o ile oczywiście masz czwórkę). Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 @kotlet_schabowy, tak mam czwórkę, ale czemu za darmo? Dali ją za free? Kupiłem pleja 4 dopiero pod koniec 2016 i od razu wziąłem się za kupno remasterów - Journey + dwie inne gry w pakiecie, kupiłem za 26 zł. Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Jeśli miałeś cyfrówkę Journey na PS3, to po wejściu na PS Store PS4 mogłeś za darmo pobrać wersję na czwórkę. Bo zrozumiałem, że miałeś na PS3, ale przestała Ci działać i kupiłeś na płycie. Strata w sumie żadna, bo nabyłeś po taniości trzy gry. Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 W dniu 18.01.2018 o 19:26, Square napisał: Hmm dziwne bardzo. Ciekawe czemu usunęli, może licencja na muzę się skończyła czy coś innego. Im to w ogóle licencja na markę Tonego Hawka się skończyła, temu pod koniec licencji wyklepali THPS5. Może to ma jakiś związek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi