Opublikowano 18 stycznia 20187 l Gra zniknęła z PSS. Dostępna jedynie dla tych, co wczesniej kupili. Jest na liście downloadu, w sklepiku jej nie znajdziecie. Nie podoba mi sie takie wywalanie gier po cichu:/ Odkurzylem ostatnio pleja trzeciego i dowiedziałem sie dużo smutnych rzeczy.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Hmm dziwne bardzo. Ciekawe czemu usunęli, może licencja na muzę się skończyła czy coś innego.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Uroki cyfrowej dystrybucji:/ Tekkena 1, 2 z PSXa rownież skasowali, ale to pisałem w innym temacie. A w marcu usuwają wszystkie dlc z pss dot. GT6. Gra z tym łabędziem, zrobiła mi sie nagle trial, ale nie chce już dzwonić do Sony, wczesniej Journey zmieniło nazwę na Podróż i tez przestało działać - musiałem kupić na płycie. Ps3 kończy swój żywot, Sony zamyka serwery, kasuje tytuły z psn... nie chciałbym tego samego na ps4, bo tam w 90% mam cyfrowe tytuły:/
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Journey mogłeś sobie ściągnąć za darmo na PS4 , także szkoda, że tego nie sprawdziłeś (o ile oczywiście masz czwórkę).
Opublikowano 19 stycznia 20187 l @kotlet_schabowy, tak mam czwórkę, ale czemu za darmo? Dali ją za free? Kupiłem pleja 4 dopiero pod koniec 2016 i od razu wziąłem się za kupno remasterów - Journey + dwie inne gry w pakiecie, kupiłem za 26 zł.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Jeśli miałeś cyfrówkę Journey na PS3, to po wejściu na PS Store PS4 mogłeś za darmo pobrać wersję na czwórkę. Bo zrozumiałem, że miałeś na PS3, ale przestała Ci działać i kupiłeś na płycie. Strata w sumie żadna, bo nabyłeś po taniości trzy gry.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l W dniu 18.01.2018 o 19:26, Square napisał: Hmm dziwne bardzo. Ciekawe czemu usunęli, może licencja na muzę się skończyła czy coś innego. Im to w ogóle licencja na markę Tonego Hawka się skończyła, temu pod koniec licencji wyklepali THPS5. Może to ma jakiś związek?