Rayos 3 178 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Spoko, poczekaj az zacznie sie zima (ta prawdziwa) bedziesz w szoku jak zaczniesz lepic balwany w AC w grudniu Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 No właśnie czytam, że i pory roku są. Grubo. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ano grubo, eh, kusi mnie od dluszego czasu zeby kupic New Leaf, ale wiem ze nie bede mial czasu grac.. brakuje mi godzin spedzonych przy WW na DSa Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 W NL też jest ten stand up komik z wersji na Wii? Bo jest genialny. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 A co do eventow czasowych, to oczywiscie ze sa inne, zalezne od pory dnia, od samego dnia, miesiaca itd itp, sam sie przekonasz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 A dużo jest rzeczy do kupienia (jakieś meble, szmery bajery)? Ubrania? Będę mógł zmienić fryzurę? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Jest gigamnóstwo rzeczy do kupienia. Z ulubionych Nintendo serii też. Moja laska raz miała domek w motywie Mario, beka niezła. Możesz się też wymieniać z mieszkańcami itd. Ta gra to jest właśnie to, jest dużo takich drobiazgów, małych pierdół, które Cię zaskoczą za 20 godzin. Dialogi to też wysoka półka, jaka większość gier Ninny. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Dobra, idę spać, bo jutro w mieście mam dużo roboty. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 8 listopada 2013 Autor Opublikowano 8 listopada 2013 Bedziesz mogl zmieniac fryzury, jak fryzjer sie otworzy. Ja po 100h jeszcze nie mam ostatniego levelu supermarketu ;-) U fryzjera kolor wlosow i oczu mozna zmieniac nawet. Mebli jest setki. Sa cale zestawy, ktore kompletujesz, a jak Ci powiem ze przy ustawianiu mebli i dobieraniu kolorow w domu fajnie jak kierujesz sie fengshui, bo ukladasz to tak zeby miec szzescie, kase czy tam przyjazn ;-) Najbardziej mnie wciagnelo kolekcjonowanie dla muzeum. Rybki, dinozaury(mam w koncu komplet), owady i dziela sztuki(oczywiscie mozna trafic na podrobke xd). Wyobraz sobie ze rybek i owadow nie skomlpetujesz przez rok od dzis(realnego czasu!!!),bo niektore wystepuja tylko w czerwcu np. Sa eventy, sylwester, hallowien, gwiazdka, jakies konkursy i na wszystko musisz czekac. Duzo rzeczy do ogarniecia. Od premiery wlaczalem gre codziennie, ostatnio troche odpoczywam, bo za duzy nalog byl. Codziennie zmieniaja sie meble w sklepie, dwa razy dziennie ceny rzepy(do 12 i po 12). Codziennie nowe wykopaliska. Takze teoretycznie nie musisz wlaczac codziennie bo nic sie nie stanie, ale w (pipi) okazji i rzeczy moze Cie omiac. No i jst multi xd, a jak nie ma kogos w miescie to mozesz odwiedzic jego miasto we snie xdddd To co wypisalem to 20% gry, takze oglad masz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Jak założyć zaprojektowaną przez siebie koszulkę? Byłem w tym sklepie z ciuchami, zastąpiłem jedną z koszulek moją i jest na wystawie, no ale gdy podchodzę do niej i naciskam, że chcę ją założyć, to ani nie mam jej w ekwipunku, ani w szafie którą kupiłem . Cytuj
Xord 50 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Przy patternie powinna być opcja wear. W szafie jej nie znajdziesz. Poszukaj w menu ekwipunku zdaje się różowa opcja tam możesz założyć koszulkę która projektowałeś.Btw Jak zniknęły mi lechee tak do dziś ich na drzewach nie mam choć z wyspy skołowałem sobie kolejne. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Musisz po prostu kliknąć menu designów (na dolnym ekranie, zaraz obok ekwipunku), wybrać swój design i kliknąć "wear". Kto chętny jutro jakoś razem pograć? Edytowane 9 listopada 2013 przez Szwed Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Co jaki czas pojawiają się nowe fanty do kupienia w Re-Tail? Wstałem dzisiaj rano z myślą, że kupię sobie do domku jakieś biurko, czy coś, a tu lipa - tak jak wczoraj wykupiłem wszystko, tak dzisiaj nadal wiszą tylko tabliczki "out of stock" . Oprócz tego sklepu, rzeczy do domu można kupić tylko w tym sklepie z wędką/łopatą itd.? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 (edytowane) Re -Tail to pchli targ tam wieśniaki wystawiają swoje przedmioty co jaki czas chyba co kilka dni. Normalne przedmioty kupuje się u Tomyiego tych 2 małych szopów w sklepie właśnie z wędką etc. PS. W re-tail można wystawiać własne przedmioty na sprzedaż i co jakiś czas siedząc w sklepie przychodzi 1 mieszkaniec losowo wybrany i szuka aż kupi. Edytowane 10 listopada 2013 przez Xord Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Rozumiem. Dzięki. Teraz doczytałem, że potem Nookling Junction rozszerza swój asortyment. Tylko muszę wydać u nich 12k i poczekać 10 dni. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Dopiero w drugiej wersji sklepu będziesz miał katalog. Ja na początku o tym nie wiedziałem i się irytowałem jak szukałem tej opcji bo tu nie korzystam z opisów ani żadnych poradników. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Jak na wyspie skosiłem drzewka i wykopałem pniaki w burackiej nadziei na skarby to juz nie wyrosną nowe/nie da się zasadzić? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 11 listopada 2013 Autor Opublikowano 11 listopada 2013 Same nie wyrosna. Musisz zasadzić Cytuj
Xord 50 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 By w przyrodzie była równowaga stworzyłem druga postać tym razem dziewczynę Fiore. Chce w pełni wykorzystać dostępny ekwipunek etc więc wiecie znowu czeka mnie robienie 7.5 mln na chatę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 pogralem pare godzin w weekend w AC i mam pytanko - co moge zrobić z monetami które czasami wypadają z drzew? w sklepie gdzie sprzedaje ryby i inne jabłka nie moge sprzedawać monet, nie wiem co moge z nimi zrobić Cytuj
Xord 50 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Te monety przeciągasz na portfel i masz "kesz". Z kamienia łopata wydobywaj tez są losowo w 1 każdego dnia. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Musisz je użyć. Wtedy zasilą twój portfel . Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 11 listopada 2013 Autor Opublikowano 11 listopada 2013 Te monety przeciągasz na portfel i masz "kesz". Z kamienia łopata wydobywaj tez są losowo w 1 każdego dnia. Jeden kamien to nawet 7k. Dziennie jest zawsze jeden kamien z ktorego wypada, troche kasy, albo nawet kilka kamieni szlachetnych (srebrna łopata potrzebna). Jest to skała, która jest juz w mieście. Dodatkowo zawsze losowo pojawia się kolejny dodatkowy kamien, z ktorego zawsze wypadnie jakis inny szlachetny. Mozna je sprzedac, albo trzymac najlepiej tylko te zlote i zmieniac w zlote meble Cytuj
Xord 50 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Na tych szlachetnych kamieniach można spokojnie 20k wycisnąć ja właśnie czekam na kolejny złoty mebel:) Ale i tak nic nie zastąpi sprawdzonego lubianego przez mnie sposobu na 400k w około 40-50 minut. Tylko na razie nie mam na to czasu albo chęci mało. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Te monety przeciągasz na portfel i masz "kesz". Z kamienia łopata wydobywaj tez są losowo w 1 każdego dnia. Jeden kamien to nawet 7k. Dziennie jest zawsze jeden kamien z ktorego wypada, troche kasy, albo nawet kilka kamieni szlachetnych (srebrna łopata potrzebna). Jest to skała, która jest juz w mieście. Dodatkowo zawsze losowo pojawia się kolejny dodatkowy kamien, z ktorego zawsze wypadnie jakis inny szlachetny. Mozna je sprzedac, albo trzymac najlepiej tylko te zlote i zmieniac w zlote meble Jeżeli zrobisz sobie dwie dziury, albo zablokujesz się odpowiednio, jak na tym schemacie _X____ XO____ __R___, (O to postać, R to kamień, X to doły) to możesz i 16k z kamienia wyciągnąć (głowy nie dam czy nie 32k, bo zdarzyło mi się kilka razy, ale możliwe, że to były pozostałości po poprzednich uderzeniach). Dziury (drzewa, krzaczki, krawędzie) zapobiegają odsuwaniu się postaci po każdym uderzeniu łopatą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi