Skocz do zawartości

Animal Crossing

MichAelis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja w tym sklepie wcale nie kupuje bo praktycznie nic poza rzeczami potrzebnymi nie zwraca mojej uwagi. Meble wygrywam albo dostaje od mieszkańców. No ale chyba muszę zacząć bo gram już ze 2 miechy i zaden budynek się nie rozbudował. Ale gra i tak rządzi ;)

Opublikowano

Musisz wydac zdaje się 10k lub 18 nie pamiętam a jak wydasz następnego dnia od razu  będziesz miał następny pulap do wydania i tak do T&T Emporium ale tam warunki sa jeszcze inne ale to daleko jest na razie.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od jakiegoś czasu chciałem zagrać w Animal Crossing i pomyślałem, że może wezmę najnowszą częśc. Tylko mam pytanie: jak to będzie z tymi kartami? Dają coś ekskluzywnego, czy będzie to można osiągnąć w grze, tylko trzeba będzie się narobić?

Opublikowano (edytowane)

W New Leaf jest coś na kształt cyklu pór roku i w każdej można robić co innego? W grze nie przeszkodzi mi to, że jest już jakiś czas po premierze? Bo faktycznie New Leaf wygląda bardziej jak Harvest Moon, a na Story of Seasons to się chyba nie doczekam...

Edytowane przez Elanczewski
Opublikowano

W New Leaf jest coś na kształt cyklu pór roku i w każdej można robić co innego? W grze nie przeszkodzi mi to, że jest już jakiś czas po premierze? Bo faktycznie New Leaf wygląda bardziej jak Harvest Moon, a na Story of Seasons to się chyba nie doczekam...

nie coś na kształt pór roku, tylko są pory roku zsynchronizowane razem z czasem z naszym rzeczywistym kalendarzem. nie przeszkodzi Ci to ze jest juz jakiś czas po premierze ;) 

• Plusik 1
  • 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To happy home desinger to co to jest? Warto to brac?

Marny spinoff. Problem jest taki ze niewazne jak domek urzadzisz wystarczy ze do pomieszczenia wrzucisz przedmioty pasujace do wystroju i tyle. Gra kompletnie bezsensu. 

• Plusik 1
  • 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem dzis patcha. Niemam zadnego amiboo i miec nie zamierzam. Bez tych zabaweczek dostałem jednak dodatkowy mały obszar w grze z przedmiotami do kupienia za specjalne bileciki. Te mozna dostac wypełniając mimi questy typu "Kup sobie cos zeby powiesic na scianie w mieszkaniu" itd. Cos tam zawsze więcej mozna zrobić więc jak ktoś sie jeszcze bawi to polecam ściągnąć te kilka mega.