Skocz do zawartości

Animal Crossing

MichAelis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xord, dzisiaj może :) oprócz 16-19. I żeby nie było, bedziesz grał z moją kobitą, bo ona poprosiła o kogoś. Wiec wybacz jej lamerstwo hehe.

Ty Paweł tez mozesz dolaczyc bo chyba mozna w trójkę.

Opublikowano (edytowane)

Ok to dziś po 20:30. Online można się odwiedzać i wstąpić na wyspę razem ale rezydenta miasta u którego się jest . Mój fc chyba podawałem w dziale . 

PS: FC 0001-3671-1460by daleko nie szukać podaje tu nie ma w dziale odpowiednim.

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

Ok ja jestem na razie przy kompie ale za 5 minut startuje konsole. Jak to jest z fc trzeba wpisywac kazdego czy mozna zapraszac z poziomu gry?

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

W FC opcji masz okienko z Mii pod nim jest podany FC. To prawie ta sama reguła jak na Wii dopiero WiiU zmieniło to.

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

Wiem mam brame otwartą i nie wiem co się stało ale owoce jeszcze mam :) Zapraszam jakby co...  PS:

Ja podjadę chce zobaczyć jak u was wygląda miasto.

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

Znów zerwało :/

Nie moja wina nie wiem co N ma za serwery ale w międzynarodowy też wywala ludzi. :( Wbiję do was otwórzcie brame Ivite guests

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

Wbije jeszcze raz ale irytuje to cos z netem jest nie tak lub serwery. Wywala ale znalazłem glitch owoce nieskończone jak wywali z sieci to owoce w ekwipunku się odzyskują a ja dałem wcześniej.

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

Też jestem wkurzony. N dało ciała na międzynarodowym tez mi ludzi wywalało i mnie :/ Przepraszam ja zszedłem zobaczę czy to nie moja wina z tym wywalaniem. :(

Edytowane przez Xord