Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A zatem kolejna część z PS2 trafi do PSN. Bardzo podobała mi się ta odsłona, zwłaszcza gdy grało się w co-op. Insomniac naprawdę się rozpędziło ze świętowaniem 10-lecia marki Ratchet & Clank. Nie dość, że dostaliśmy kolekcję trzech gier w jednym pudełku, a w drodze jest kompletnie świeży Tower Defense z udziałem znanych bohaterów, to jeszcze na PSN zmierza kolejny tytuł.Jeszcze w tym roku bibliotekę tytułów PS3 ma wzbogacić podciągnięte do jakości HDRatchet: Gladiator, które zostało pierwotnie wydane w 2005 roku na PS2. Tytuł skupiał się na elementach bitewnych, w przeciwieństwie do poprzednich tytułów w serii, którym bliżej do platformówek. Gra w odświeżonej szacie graficznej dostępna będzie poprzez PSN - tyle wiadomo po ogłoszeniu na imprezie PAX. Więcej szczegółów ma zostać podanych wkrótce (cena, dokładna data premiery i nowe atrakcje gameplayowe). http://www.ppe.pl/news-17670-Ratchet_powalczy_na_arenie_HD.html Zainteresowani? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ehhh, no może. Tyle gier jest do obczajenia, tyle trofeów/achievementów do zdobycia, a tu jeszcze jeden kotlecik. Może jak stanieje za parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Może w tej kolekcji PlayStation Ratcheta dodadzą kod na pobranie Gladiatora. Choć w to wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Nie mogli tego wydać razem z tryogią ? Nie po to kupowałem kolekcje na płytce, żeby teraz Gladiatora ciągnąć z sieci. Jak już chcą to wydawać to najlepiej z odświeżeniem Size Matters i Secret Agent Clank w komplecie na BD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi