Hum 3 700 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Przypomniało mi się - przy zakupie gry zawsze upewniam się, czy jest w systemie PAL. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Przypomniało mi się - przy zakupie gry zawsze upewniam się, czy jest w systemie PAL. Ja nie. <ps3 is awesome etc itd> 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Masz TV sprzed 15 lat czy konsole bez obsługi NTSC ? Może pora na zmiany, nie przyzwyczajaj się aż tak do tego Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Ja zawsze pierwsze co robię po odpaleniu gry to wchodzę do ustawień/opcji... Co do gier w PAL to wcześniej, jak miałem jeszcze SD też szukałem tylko PAL. Tu nie chodzi o to, że gra w NTSC nie działa na TV.. tylko o to, jak działa na naszych tv SD (PAL). Wygląda to wyraźnie gorzej. Gry NTSC chodzą w niższej rozdzielczości (640x480 vs 720x576) i kolory mimo, że działają są przejaskrawione. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Oglądam napisy do końca w każdej grze. A po naprawdę ciekawych i oczywiście kompletnych pozycjach nie mam ochoty sięgać po następny tytuł - jest to czas na refleksję. ja też i szukam Polsko brzmiących nazwisk Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Czasem w GTA jeżdżę przepisowo, powoli, staję na czerwonym świetle. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Ja swego czasu w multi Burnout Paradise jeździłem zgodnie z przepisami. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Grając w sandboxy zawsze najpierw kończę wątek główny a dopiero potem znajdźki,misje poboczne Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Jak rzucam do kosza w NBA 2k12, to wstrzymuję oddech, aż piłka wpadnie. Jak zrobię wsad, to krzyczę i czasami wstaję z fotela; niekiedy wołam jakiegoś członka rodziny, żeby zobaczył powtórkę. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Jeżdżąc samochodem w GTA IV często zahaczam pojazdy zaparkowane przy chodniku, żeby zaczęły im wyć alarmy. oO Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) Grając w jakieś wyścigi - zawsze staram się grać d-padem (jeśli opcję pozwalają), ot, przyzwyczajenia z PSXa robią swoje. Odpalając dowolną grę, lookam od razu na trophy - i chociaż nie jestem typem który np. podskoczy 50000000 razy aby dostać trophy, oceniam swoją procentowość za ukończenie gry na normalu. Zawsze oglądam każdą cutscenkę i nigdy nie pomijam - ostatnio jednak filmiki zaczynają mnie już trochę nużyć i kilka razy zdarzyło mi się pominąć. Również jest to odwołanie do czasów PSXa, gdzie wszyscy podniecaliśmy się filmikami FMV, a gdy przechodziło już do samej gry to była kupa (w porównaniu do filmiku). Grając w sandboxy zawsze najpierw kończę wątek główny a dopiero potem znajdźki,misje poboczne Źle robisz, ale rozumiem że to przyzwyczajenia:). Dzięki misjom pobocznym zdobędziesz np. kasiorę na lepsze bronie, a dzięki temu wątek fabularny będzie miodniejszy. Edytowane 6 listopada 2012 przez grzybiarz Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Przy zakupie gry w folii (zazwyczaj starej), staram się zakupić tą samą zazwyczaj używkę, tak aby zostawić tą zafoliowana w kolekcji, kto wie może warte kiedyś będzie. Grając w GTA uderzam z impetem w bok auta wyjeżdzającego z krzyżówki. Grając w multi kiedy przegrywam, bierze mnie świadomość że aż tak dobry w giercowaniu nie jestem Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Zwiedziłem jakiś zakątek w którym nic nie było itd. Zginąłem i cofnęło mnie do miejsca jeszcze przed zwiedzeniem tego nic nie znaczącego zakątka. Mam tak,że i tak muszę tam znowu poleść i zobaczyć ; d Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 ile razy spotykam w grze online jakiegos polaka zmieniam serwer. oraz zwykle nadaje sobie takie ksywki aby nikt nie myslal, ze jestem jednym z polski niestety niektorych nie moge zmienic.... Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Dlaczego? w(pipi)iaja mnie swoim zachowaniem i robieniem bydla i tekstami na poziomie gimnazjum wiec profilaktycznie wychodze z gry Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 o pierwszy raz się zgadzam z szewczykiem, polacy w grach online to plaga ;/ (ziomek co gra w lola to mówi, że jeszcze gorzej, ale się nie dziwie w koncu gra dla gimbazy) Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 No ale wychodzenie od razu z gry prezentuje się dziwnie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 No ale wychodzenie od razu z gry prezentuje się dziwnie. lepiej sie prezentuje napis jak chcesz dołączyć "Banned. Players from poland are not welcome" lub na wejsciu pisza do ciebie łamaną polszczyzna "(pipi)j" Cytuj
diolek 43 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Pierwsze robie po otwarciu pudelka z grą,to wacham ksiazeczke, mimo ze mam 33 lata:-) . Zawwze tak robilem. Cytuj
Kyonesu 4 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Ja chyba też wolę wąchać niż czytać te instrukcje Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Instrukcje gier wydawanych przez EA nie masz za bardzo co czytać już xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 w sumie po kij ta instrukcja jak nikt i tak tego nie czyta. Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) w sumie po kij ta instrukcja jak nikt i tak tego nie czyta. A mi się zdarzało. W Halo 4 po raz 178423234 bez powodu zmieniono sterowanie, a że nie ma instrukcji to musiałem co chwilę do menu wchodzić. Wku.rwiające. Edytowane 11 lutego 2013 przez _Shaman_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi