Shen 9 620 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 Nie mam nic przeciwko, głównie interesuje mnie sam gameplay, postacie sa na drugim planie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 Ciekawe czy ludzie kupia tak samo z zupełnie nową obsadą, czy szybko będą musieli wrócić Phoenixa. Mi to bardziej odpowiada, niż chamskie ciągnięcie zamkniętej trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 Ciekawe czy ludzie kupia tak samo z zupełnie nową obsadą, czy szybko będą musieli wrócić Phoenixa. Mi to bardziej odpowiada, niż chamskie ciągnięcie zamkniętej trylogii. Ja nie wyrokuję, bo łyknę tak, czy inaczej, tylko jestem ciekaw czy ludzie teraz grają głównie z przywiązania obsady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2014 Osadzenie akcji nowej części w epoce Meiji bardzo mi się podoba.Co prawda jeszcze w żadnego Phoenixa nie grałem ale ta część najbardziej do mnie przemawia. Ciekawe czy na premierę wersji ang będzie trzeba długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Kochani, czy wszystkie części tej gry wyszły na 3ds-a? Coś słyszałem o trylogii 3 pierwszych części ale nigdzie tego nie mogę znaleźć..Od dawna marzy mi się żeby rozpocząć przygodę z tą serią.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 (edytowane) Wszystkie możesz pobrać. A co najważniejsze, pierwsze 3 części. Edytowane 28 grudnia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 16 minut temu, ragus napisał: Wszystkie możesz pobrać. A co najważniejsze, pierwsze 3 części. nie wiem czemu na to nie wpadłem:) Zaraz obczaję po ile sobie liczą te cudeńka. W ogóle o fizyczne kopie niektórych gier na 3 ds-a widzę, że jest dosyć ciężko, podobnie nie mogę znaleźć Shin Megami Tensei IV, więc zostaje mi również cyfrowy zakup:( Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 (edytowane) W sensie że szukałeś kartridża? Ta trylogia nie wyszła fizycznie poza Japonią, a i tam nie jest łatwo ją nabyć. Zawsze zostaje kilka innych opcji, jak włożenie katridżów z DS-a. Ale przy obecnej promocji, ściągnięcie Trilogy na 3DS-a to na pewno najwygodniejsza. Shin Megami Tensei IV też nie wyszło na kartridżu w naszym regionie. Chyba wyszło w USA, ale jak wiadomo jest region lock. Niestety często nie jest to jakoś bardzo ogłaszane, że dana gra w danym regionie jest tylko do ściągnięcia. Ale tak już jest. Czy wszystkie części serii wyszły na 3DS-a? Prawie, bo chyba nigdy nie sportowano Investigations (a na DS-a było nawet Investigations 2). Edytowane 28 grudnia 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Dzięki Panowie za podpowiedzi. Zakupiłem wczoraj trylogię i od rana wsiąkłem, co za gra! RE Revelations też wziąłem z rozpędu ale chyba póki co nie odpalę:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Ale zazdroszcze. Chetnie bym wymazal Ace Attorney z pamieci zeby zagrac jeszcze raz na czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Dokładnie chciałem to samo napisać. Miłego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi