chrno-x 901 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) No ba, pewnie, że taka mroczniejsze stylistyka jak z Twilight Princess jest najfajniejsza. Najlepiej niech znajdą równowagę między zbyt słodkim SS, a zbyt mrocznym i wyblakłym TP. Tak jak potrafili to zrobić w erze N64. Stylistyka Skyward Sworda trafiała do mnie idealnie gdyż lubię impresjonizm ale ciekawi mnie akurat jak prezentowałby się SS w bardziej ciemniejszej kolorystyce. Nie pogniewałbym się nawet jakby Link wyglądał teraz jak w ostatnim tech-demie. W pierwszym poście dziwi mnie akurat fakt że niby Nintendo wybrało jedną stylistykę. Z jednej strony może to i dobrze bo silnik jest bardziej dopracowany pod względem technicznym ale z drugiej ale z drugiej seria ta nigdy nie miała urartego schematu. Mogliby popracować nad złotym środkiem zadowolenia i fanów cel-shadingowych odsłon oraz zwolenników dark-fantasy. Tak czy siak ja i tak będę się jarał od czasów Ocariny tylko Phantom Hourglass mnie rozczarował. @Kazuyoshi - Czy przypadkiem każda Zelda nie działa na przemodelowanych silnikach głównych odslon Super Mario? (oficjalnie Ocarina i Majora's śmigały na silniku z Super Mario 64 i wydaje mi się że Wind Waker hulał na silniku z SMS a Skyward Sword na SMG) - wiele efektów graficznych jest aż za bardzo do siebie zbliżonych pod tym względem (vide: warunki pogodowe, światlocienie, fizyka ognia i wody). Poprawcie mnie jeśli się mylę... Edytowane 10 kwietnia 2014 przez chrno-x Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Nowa Zelda powinna wygladac tak jak ta z tech-dema - tam wszystko od samego Linka az po powazniejszy klimat bardzo mi sie podobalo. Mielismy juz kolorowego Linka w Wind Waker i Skyward Sword no i w odslonach na handheldy Nintendo, wiec teraz czas na cos powazniejszego i moze nawet troche bardziej mrocznego. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Mnie również to tech-demo bardzo przypadło do gustu i jeśli oni graficznie to osiągnęli jeszcze zanim ostateczne dev-kity wyszły i trochę wody w Wiśle upłyneło to nie mogę sobie wyobrazić jak może cudownie wyglądać nowa Zelda. Naprawdę jak czytam tego dużego newsa z początku tematu to jaram się jak szczerbaty na suchary, bardzo bym chciał aby większośc z tego okazało się prawdą (zwłaszcza jeśli chodzi o rozmiar lokacji). A Link w tech-demie na WIi U w życiu nie wyglądał bardziej kozacko :-] Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2014 Mnie również to tech-demo bardzo przypadło do gustu i jeśli oni graficznie to osiągnęli jeszcze zanim ostateczne dev-kity wyszły i trochę wody w Wiśle upłyneło to nie mogę sobie wyobrazić jak może cudownie wyglądać nowa Zelda. Naprawdę jak czytam tego dużego newsa z początku tematu to jaram się jak szczerbaty na suchary, bardzo bym chciał aby większośc z tego okazało się prawdą (zwłaszcza jeśli chodzi o rozmiar lokacji). A Link w tech-demie na WIi U w życiu nie wyglądał bardziej kozacko :-] To się nie ciesz, bo news okazał się fejkiem. Trudno. Za to potwierdzone jest, że art style ma być nowy, zupełnie nie spotkany jeszcze w serii. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 KOSMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OGRAZM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle na razie, musze ochlonac, chce wiecej, chce gameplay Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 dziekuje, wlasnie doszedlem Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 2015, długo każą nam czekać. Cytuj
polson 7 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Cienko, bo nic nie pokazali konkretnego z Zeldy, albo ja slepy, zero gempleja. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 czerwca 2014 Mnie najbardziej podjarało co mówił Aonuma, w końcu zrozumieli co czyni Zeldę dobrą. Będzie megaton. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Czyli w sumie nic nie pokazali, tylko koncepty ? Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Piękny design, aż miło się na to patrzy. Szkoda,że jeszcze troszkę trzeba będzie na to poczekać. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) Nie jestem fanem nintendo..... ale trzeba im przyznać, że potrafią dorzucić do pieca. Pytanie jedno.. dlaczego dopiero teraz, a nie po roku od wydania wiiu (mieliby pewnie z 15mil sprzedanych urządzeń już teraz) Edytowane 10 czerwca 2014 przez Starh Cytuj
polson 7 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 to trailer a nie gra wiec... Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 trailer - dawac trailer, i niech daja potwirdzenie ze to na pewno 100%realtime Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Już raz pokazywali taki zamylacz. Nie napalajcie się. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Zmoczyłem gatki gdy ujrzałem sielski obrazek z koniem, jaram się strasznie, choć uczciwie przyznam że wolałbym mroczny styl. Ale narzekać nie zamierzam. Mam nadzieję że szybko zobaczymy gameplay. Cytuj
polson 7 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Zupelnie nie rozumiem tej podjarki, zeszloroczny filmik tez byl fajny, a tymczasem ide pograc w ZeldeWW Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Czyli co ? Tasowanko do obrazka ? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 czerwca 2014 Czyli co ? Tasowanko do obrazka ? boże, obejrzyj to zobaczysz Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Ja właśnie sie cieszę ze jest kolorowa, w dup.ie mam te gierki co reprezentują tysiąc odcieni szarości, nie jestem przekonany w 100% do open world, bo meczy mnie że praktycznie każda teraz gra jest / chce byc open world, ale że jest to Nintendo to maja moje zaufanie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 open world=dowolność robienia dungeonów jak w ALBW taką przynajmniej mam nadzieję. a co do grafiki - piękne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi