Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ale te spadki klatek to mam nadzieję, że ogarną. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Nic tak naprawdę nie pokazali poza mega pustą przestrzenią. Największe wrażenie robiła trawa Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ale te spadki klatek to mam nadzieję, że ogarną. przy tym zoomie na wieze to tragedia byla Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 I jako ciekawostkę podam, że jest to pierwsza ekskluzywna gra na konsole Nintendo, która może doczekać się Polskiej Wersji Językowej Wtyki wewnętrzne Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Zelda po polsku haahahaha łooogień, byloby niezwykle milo o ile oczywiscie nikt nie wpadnie na pomysl wywalanie innych sciezek dzwiekowych z plyty Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Pięknie to wygląda, aż dziś sobie odpale WW Nintendo <3 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Polska wersja, juz widze imie naszego bohatera - "Łącznik" 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazuyoshi 231 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Po pierwsze. Siadają dwie legendy i spokojnie pykają w najnowsze dzieło, które jest w pierwszej trójce najlepszych marek w branży growej. Popylają sobie Eponką, podziwiają "pusty" świat i już na tym etapie fajnie się bawią. I choć mają przed sobą mokry sen wielu graczy, to nie spuszczają się jak masa dzisiejszych developerów, robiących niby hity naszpikowane błędami od góry do dołu -- tak tak ubi srubi, mowa o was. Po drugie. Narzekacie na "pusty" świat, a czego się spodziewaliście?. Kurna, w każdej grze tego typu baza wypadowa nie ocieka milionem detali. Konkretne oczo(pipi)y będą w docelowych lokacjach/dungenach/świątyniach. Niektórzy narzekają także na spadek animacji (ragus weispszestan) -- przypominam, gra wyjdzie za jakiś rok także,....serio?. Podsumowując. Pokaz tego szczątkowego gamepleu był najjaśniejszym punktem Games Avards i kolejnym strzałem w ryja ze strony Nintendo. Na konkrety poczekamy pewno do przyszłego roku -- czy to E3 czy nowy Direct. Ja sam nie mogę się już doczekać - nowa Zelda to zawsze słuszny hajp, a nie gruszki na wierzbie. Rok 2015 maluje się dla WII U w pięknych barwach. Mądry ten kto kupił system, głupi ten kto zwleka. Przy tak świetnej liście gierek jaką już posiada najnowsza stacjonarka od Niny grzech nie brać. Zabawa jest naprawdę przednia, gwarantuję . ps: popylające dzikie konie z końcówki materiału, zapowiadają wiele smaczków,.....ale jak to Zelda Edytowane 6 grudnia 2014 przez kazuyoshi 12 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ta Eponka to sobie sama popyla tak BTW. " Koń jeździ sam, omija drzewa i takie tam" " wooow to niesamowite" " no możesz wtedy robić co tylko chcesz!" Ale gra wygląda ślicznie i ten open world <3 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Zelda po polsku haahahaha łooogień, byloby niezwykle milo o ile oczywiscie nikt nie wpadnie na pomysl wywalanie innych sciezek dzwiekowych z plytyAle Ty wiesz, że w Zeldzie nie ma dialogów mówionych? I to nie był zły framerate przy celowaniu chyba. Tylko to samo celowanie czujnikiem pod takim kątem sprawiło trząśnięcia. Edytowane 6 grudnia 2014 przez Figaro Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Mogłeś mu nie mówić, miałby niespodziankę Polskim napisom mówię TAK, najwyższy czas kuhwa. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 grudnia 2014 Ja i tak bym gral w angielskie. Dialogi w grach Ninny to wielkie mistrzostwo, ten znany koles coś tłumaczy ich gry, wykonuje genialną robotę. Polski przekład popsulby pewnie sporo niuansów językowych. Ale kto wie. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Mam kilka pytań do osób nintendo,ponieważ nigdy nie miałem okazji sprawdzić.Czy w serii Zelda fabuła jest istotna? czy to raczej coś w stylu 'księżniczka Zosia jest w tarapatach,więc krasnal w zielonym kubraczku leci na ratunek"I druga kwestia jak dorwać ewentualnie te starsze części typu OofT,Majora, nie mając kieszonsolki i konsol nintendo z 5 i 6 generacji?Na płycie nie znajde dobrej kompilacji/kolekcji na Wii?A jak znajde czy dzisiaj to bedzie strawne jak ktos nie jest obeznany w temacie.Z gory dzieki za odp Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 grudnia 2014 Mam kilka pytań do osób nintendo,ponieważ nigdy nie miałem okazji sprawdzić.Czy w serii Zelda fabuła jest istotna? czy to raczej coś w stylu 'księżniczka Zosia jest w tarapatach,więc krasnal w zielonym kubraczku leci na ratunek"I druga kwestia jak dorwać ewentualnie te starsze części typu OofT,Majora, nie mając kieszonsolki i konsol nintendo z 5 i 6 generacji?Na płycie nie znajde dobrej kompilacji/kolekcji na Wii?A jak znajde czy dzisiaj to bedzie strawne jak ktos nie jest obeznany w temacie.Z gory dzieki za odp Jest fabuła, czasem bardziej, czasem mniej istotna. Są często urocze historyjki, sidequesty. Potrafi też być epicko. Co do drugiego pytania, może ten sklepik internetowy od Ninny? virtual coś tam. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Jak masz Wii ze wsteczną kompatybilnością z Gamecubem to szukał Zelda Collector's Edition - masz tam Ocarina, Majore, dwie części z NESa i demo Wind Wakera oraz filmik Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) fabuła nie jest istotna w ogolenie pamietam fabuly z zadnej czesci zeldy xDa co do samej gry - cieszę się, że seria ewoluujei ten świat taki wielki Edytowane 6 grudnia 2014 przez Dahaka 1 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Fabuła nie jest istotna jak nie grałeś w żadną Zelde. Jeśli masz zaczynać to uwierz mi sprawdż kolejnośc odsłon jak powinno się je przechodzić a zrozumiesz sens i zacznie wyłapywać naprawdę fajne smaczki związane z tą serią więc głupi ten który olewa fabułę Zeld (to ciekawy wątek reinkarnacji, niesamowitych legend i innego podejścia do tematu fantasy). Nie wiem nad czym tutaj niektórzy narzekają. Jaki spadek animacji? Podczas celowania z gamepada? A zauważył ktoś ze Aonuma siedzi bokiem do telewizora i próbuje za pomocą żyroskopu celować? Podobne narzekania były na Skyward Sword gdy ludzie oglądali targi jak im wiilot się spieprzył a nagle gdy gra wyszła to sterowaniem zamiatała wszystko co do tej pory było o podłoge. Cieszy fakt że świat jest ogromny i sorry próbowali pokazać jego skale poprzez popylanie do jednego dungeonu a wy czego się spodziewaliście 25 minutowego gameplayu ujawniające wszystko co możliwe? C'mon to nie Ubi, EA i inne zachodnie firmy które potrafią pół swojej gry ujawnić zanim jeszcze wyjdzie. Graficznie zapowiada się obłędnie i nie mogę się doczekać konkretnego właśnie gameplayu ukazującego swobode, mnogość questów i zaprezentowania jakiegoś randomowego dungeona i nowego miasta z prawdziwego zdarzenia. Całe Game Awards jak dla mnie stało pod znakiem Nintendo aczkolwiek reszta była nad wyraz dobra (MGO i Adrift mnie nakręciło jak cholera ale Bloodborne i No Mans Sky nie pozostają w tyle). Oby najpóźniej w styczniu pojawił się nowy ND z porządnym kawałkiem gameplayu no i na E3 chce zobaczyć Metroida i Star Foxa pełną gębą. Edytowane 6 grudnia 2014 przez chrno-x 3 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Zupełnie mnie ta Zelda nie grzeje. To straszne ((. Straszne jest też to, żę gdzieś tam w głębi serca chciałbym żeby Nintendo straciła tą licencję wraz z gamedesignerami i Kejim Kondo na rzecz Sony albo Microsoftu. 9 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) wtedy mozna bylo by smialo napisac ze to koniec gejmingu, serio pisze jezeli Nintendo pojdzie w strone telefonow lub zacznie wydawac swoje gry gdzie indziej to bedzie dla graczy mega dramat, bo jakby nie bylo branza ostanio strasznie stala sie kazulowata ;/ Nintendo jest ostatnia kolebka prawdziwego gejmingu Edytowane 7 grudnia 2014 przez kubson 3 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 7 grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 grudnia 2014 wtedy mozna bylo by smialo napisac ze to koniec gejmingu, serio pisze jezeli Nintendo pojdzie w strone telefonow lub zacznie wydawac swoje gry gdzie indziej to bedzie dla graczy mega dramat, bo jakby nie bylo branza ostanio strasznie stala sie kazulowata ;/ Nintendo jest ostatnia kolebka prawdziwego gejmingu Nintendo kończące z gejmingiem to definitywnie najgorsza i najsmutniejsza rzecz, która może się przytrafić tej branży. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Jezu, ale się ponuro zrobiło w wątku, przestańcie. Wyobraziłem sobie Zeldę od UbiSoftu albo w odcinkach od Crapcomu, brrrrr! Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Ukradłem z innego forum, ale musiałem, bo super to wygląda: 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Skąd ten gameplay? pokazali coś więcej oprócz tego co była na VGA? Cytuj
Pix 915 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Na polską wersję nie ma szans. Nikt nie będzie tłumaczył gry dla 327 osób. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi