funditto 657 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Skyward Sword był w tym przecieku z listy Nintendo, na której był Twilight Princess HD i kilkadziesiąt gier z VC - większość już się sprawdziła, więc pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ale SS był na liście właśnie jako wydanie na VC. Żeby zrobili remaster/remake to konsola będzie musiała obsługiwać Wii remote plus. Jedyną jeszcze opcją było Wii U bo bardzo wątpliwe że NX będzie z nimi kompatybilny a wykastrowanie tej gry ze sterowania Wiilotem kompletnie mija się z celem. Zresztą no coś jeszcze na 30-lecie serii muszą dać aniżeli tylko Zelde TP bo inaczej ten rok wypadnie tragicznie względem roku 2011r. i 25-lecia serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja bym chętnie przygarnął remaster HD wydany na święta na WiiU. Mogli by wypuścić bundla z wiilotem dla tych co nie mają i nie trzeba się bawić w zmianę sterowania Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja miałem na myśli wersję z VC. Remastera SS nie dadzą trzy miesiące przed nową Zeldą, ale faktycznie może dadzą jeszcze coś na 30-lecie. W sumie mogliby dać Four Sword Adventures z dodanym online, a padlet niech robi za gameboya. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nie mogłem trafić lepiej z momentem na sprzedaż WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja tam Wii U nie sprzedaje. Mam jeszcze sporo gier do nadrobienia (+ wychodzą w przyszłym roku trzy cyfrowe killeryL Yooka-Laylee, Bloodstained i Little Devil Inside) no i doliczając bibliotekę gier z Wii i trochę cyfrówek mam się czym zająć. Zresztą i tak kupię Zeldę i na Wii U i na NX'a. Edytowane 11 Maja 2016 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 W sumie mogliby dać Four Sword Adventures z dodanym online, a padlet niech robi za gameboya.O to to! Nie grałem w cztery miecze na GC. W końcu mógłbym w to zagrać z Żonką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 6 dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Grając w WW mam tylko jedno życzenie co do Zeldy U - żeby to tylko nie było WW bez wody, ale z lasami i pustymi regionami do patatajowania miedzy dungeowania bo skisnę i zanudzę się po 10h jak i w tej części w którą teraz gram. Zesr.ac się można od tego ciągłego zeglowania miedzy wysepkami 2x2, dobrze ze przynajmniej jakiś szybszy żagiel dorwałem... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 A ja mam życzenie żeby nie zrobili z tego VR crapa i żeby nie przesuwali premiery w nieskończoność. To musi wyjść do wakacji 2017. Tyle już czekamy cholera, nie wiem jak Wy, ale dla mnie to od lat najbardziej oczekiwana gierka. Co robicie w kwestii "dużo Zeldy na E3"? Oglądacie wszystko, połowę czy też odłączacie internet na tydzień? Ja mam dylemat. Chciałbym poznać grę w domowym zaciszu, w dniu premiery. Delektować się nowością. Ale z drugiej strony piekielnie mnie ciekawi nowy gameplay i zmiany od pamiętnej zapowiedzi z 2014. Co robić koledzy? Użytkownik Rayos pewnie obejrzy wszystko sto razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Użytkownik Rayos obejrzy pierwszy stream a potem to co rzuca, nie widzę potrzeby oglądania sto razy nie jestem psychofanem wbrew pozorom Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja mam nadzieję, że uda mi się jednak w czerwcu pograć. Nikłą, ale mam Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Znaczy się lecicie z Zeratulem do Los Angeles? No co jest, gdzie przecieki, screeny i filmiki? Ciekawe jaka będzie kolekcjonerka, oby tak ładna i praktyczna jak Skyward Sword ze złotym Wiilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Aux, to Nintendo, tu zadne gejpleje nie wyciekna Wytrzymaj jeszcze te 4 dni. najgorsze jest to, że nie bedę mógł oglądać całości na żywo podczas prezentacji bo o 19 muszę być na mieście ale za to kupię sobie piwerka i wieczorkiem odpale pełne 1.5h gameplayu z cudownej zelduni Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Znaczy się lecicie z Zeratulem do Los Angeles? No co jest, gdzie przecieki, screeny i filmiki? Ciekawe jaka będzie kolekcjonerka, oby tak ładna i praktyczna jak Skyward Sword ze złotym Wiilotem. Mam cichą nadzieję, że w Nintendo Store w NY będzie coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Znaczy się lecicie z Zeratulem do Los Angeles? No co jest, gdzie przecieki, screeny i filmiki? Ciekawe jaka będzie kolekcjonerka, oby tak ładna i praktyczna jak Skyward Sword ze złotym Wiilotem. Mam cichą nadzieję, że w Nintendo Store w NY będzie coś Czy ktoś kiedykolwiek mnie w ogóle czyta albo jakieś newsy na sieci? :facepalmz: pierwsze 500 szczęśliwych osób, które zapiszą się 11 czerwca w sklepie Nintendo w Nowym Jorku będzie mogło, za darmo zagrać właśnie w te dema w wyznaczonych godzinach. Całkiem fajna okazja. Także wynocha namiot rozkładać więcej info po ang: June 11 is "Super-Fan Signup Day," Nintendo said, with the doors to Nintendo NY in Rockefeller Center opening at 9 a.m. ET to allow 500 people to register for some face time with the new Zelda. (The line will start to form at 7 a.m. ET that morning, the company mentioned.) Then, from June 14-19, those lucky fans will get to try out the game themselves. After streaming Nintendo Treehouse: Live from E3 until 3 p.m. ET on June 14, Nintendo will allow those who were able to snag appointment times to demo the game. That will continue on during Nintendo NY's store hours until June 19. Visitors who don't make the 500-person cutoff might still be able to check out the game in some guided demonstrations. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czytałem, czytałem. Ale liczę, że jednak będzie dało się zagrać w późniejszym terminie. Wiem, że szansa marna, ale mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ciekawe czy to z Wii U czy z NX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 z nintendo artbook 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ale mimo wszystko ciekawi mnie czy to będzie jak 10 lat temu z Twilight Princess, że na obie konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 podejrzewam że w tym wulkaniku będzie coś a la Fire Temple? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) O ja pierdzielę To tylko jeden screen ARTWORK, ale za to jaki... PETARDA!!! Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Tan Padeusz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Przecież to artwork :facepalzm: Ale mimo wszystko ciekawi mnie czy to będzie jak 10 lat temu z Twilight Princess, że na obie konsole. przecież już powiedzieli dawno temu, że tak. @Blakuś Stawiam, że to Death Mountain Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi