Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten "mały" fragment po którym się poruszają wydaje się gigantyczny. Do tego Zelda SSX :fsg: Oddalali mapę całosciowo choc na chwile? Jestem ciekaw jak z wielkoscia swiata bo chyba zmienił się wygląd od pierwszego materiału.

Opublikowano (edytowane)

Szczerze to ja jednak jestem trochę sceptycznie nastawiony. Nic niewiarygodnego nie pokazali, wygląda jak podróba skyrima czy wiedźmina, brak muzyki w overworldzie, graficznie też nie ma cudów. Gdzie te innowacje w gameplayu?

edit: o, fajne cycki

Edytowane przez _Shaman_
Opublikowano

ja już w samo zwiedzanie świata i szukaniu skrzynek grałbym jak opetany, a to dopiero skrawek gry, bo przecież jeszcze NPC i sidequesty, crafting, dungeony, watek fabularny :obama:

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Dźwiękowo też jest pięknie. To pianinko... :banderas: Wszystko pięknie się klei w tej grze. Mają rozmach skur.wysyny. Must have 2017.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Czułem że będzie petarda i masakracja! Zapowiada się rewelacyjnie. Dajcie znać co z kolekcjonerką (nie mam czasu szukać).

Patrzcie: Zelda na Nintendo, The Last Guardian na PS4, Forza Horizon 3 na Windowsa XOne. Modern gejming miecie!

Opublikowano

I cycolinka dodała, że swiatynie swoją drogą, a dungeony do których przywykli fani swoją drogą też się pojawią. :obama:

• Plusik 1
Opublikowano

I cycolinka dodała, że swiatynie swoją drogą, a dungeony do których przywykli fani swoją drogą też się pojawią. :obama:

Oby ich było więcej niż w Wind Wakerze. Eksploracja swoją drogą, ale dobre dungeony to podstawa.

Opublikowano

Raczej Zelda's Dogma.

Trailer (nowy) mnie nie specjalnie urzekł, ale oglądam ten stream i oglądam i coraz bardziej mi się podoba. Czuje moc tylko ta wersja na NXa poplątała wszystko...

Opublikowano

dopiero żem się doczłapał do domu

od nowa grają? jak tutoriale? 

Opublikowano (edytowane)

3h gameplayu już, ale w większości ciągle kręcą się po tych samych miejscówkach. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Ładne, ale która zelda 3d nie była ładna? No dobra, TP.

Trochę pustawo na tej mapie, tego żem się obawiał. Taki Shadow of Mordor tylko ładniejszy, jeżeli mówimy o overworldzie :(