Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszy trailer Zeldy. Pobił nawet pierwszy z TP.

Dokładnie tak. Przecież jakby to był reveal trailer na konferencji na E3 to by całe targi implodowało.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 406,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Ja mam preorder w konsole i gry od października, więc mam nadzieję, że egzemplarza dla mnie nie zabraknie

Opublikowano

uff dobrze że złożyłem dwa preordery jak tylko ruszyły :P

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

"Ten produkt nie występuje już w magazynie"

Mam nadzieję że wszyscy zdążyli? Jakby co jest jeszcze w Ultimie.

Opublikowano

Mi pykło na szczęście. :obama:

Opublikowano

GOTY gierka, GOTY trailer. I bardzo dobrze. To już nie te czasy gdzie było 5 fanów Zeldy w Polsce :)

Opublikowano

"Ten produkt nie występuje już w magazynie"

Mam nadzieję że wszyscy zdążyli? Jakby co jest jeszcze w Ultimie.

Ja właśnie dostałem maila od KiG: "Twoje zamówienie zmieniło status na PREORDER - Zamówienie przedpremierowe"  :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Europejska kolekcjonerka:

Cena prawdopodobnie 100 euro :(

Opublikowano

Drogo. SS ze złotym wiilotem kosztowała 269zł, ech...

Opublikowano

Mój kontakt z zeldą to wind waker hd pół godziny u kumpla. A po tym trailerze no dygnął, nie powiem, i  nie zdziwie się, jeśli sama zelda wystarczy czerwonym by sprzedaż konsoli na premierę się ładnie kręciła.

Opublikowano

Widać że tam ktoś pomyślał. Kurcze, szkoda mi tej mapy co dostaną amerykanie. Wolałbym ją zamiast miecza + niższą cenę oczywiście. No słabo to wyszło.

Opublikowano

W US są dwie edycje Zeldy - Special Edition i Master Edition. Pierwsza jest w linku i nie ma miecza kosztuje 99$, druga jest z tym mieczem i kosztuje 129$

http://www.nintendo.com/games/detail/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-master-edition-switch

Pytanie do tych co ściągali gry z US. Są jakieś sklepy, które wysyłają gry do polski czy tylko mam liczyć na ebay? Bo nie chce tej biednej EU limitowanej edycji, bez pokrowca na Switcha i gry i bez mapy niech sobie ją w d.upę wsadzą. 

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Pytanie do tych co ściągali gry z US. Są jakieś sklepy, które wysyłają gry do polski czy tylko mam liczyć na ebay? Bo nie chce tej biednej EU limitowanej edycji, bez pokrowca na Switcha i gry i bez mapy niech sobie ją w d.upę wsadzą. 

Zapytaj Veliusa. Wiem że jest dobry sklep z Kanady który do nas wysyła i ceny też ma okej.

Pojawiła się Zelda w Ultimie, ale jeszcze nie można zamawiać. Ceny też nie podali.

http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/gry/

Nie wiem co robić, chyba jednak zamówię tę limitkę EU, a później ewentualnie dokupię amerykańca bez miecza. I będzie całkiem zgrabny custom :)

Opublikowano

My body is ready!

vNoHwke.jpg

Preorder na WiiU zrobiony już dawno :)

Opublikowano

Dzięki Pany za info odnośnie sklepów. Jak będę mógł ponownie dawać plusy to nie omieszkam się nimi podzielić :-]

Opublikowano

Aż mnie kusi wii u kupić dla samych zeld, jak patrzę na fotę godota.

Opublikowano

Aż mnie kusi wii u kupić dla samych zeld, jak patrzę na fotę godota.

A gdzie plusik? :(

Opublikowano

Powaznie obie wersje klatkuja ale stabilniejszy framerate i tak na wii u?