Opublikowano 13 stycznia 20178 l Najlepszy trailer Zeldy. Pobił nawet pierwszy z TP. Dokładnie tak. Przecież jakby to był reveal trailer na konferencji na E3 to by całe targi implodowało.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Dzięki, zaraz zamówię z kig :) Mozna kupic przez czyjegos reflinka? Jak tak to dajcie to troche przytniecie. trzymaj http://konsoleigry.pl/r?k=372a1822&idp=7106
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ja mam preorder w konsole i gry od października, więc mam nadzieję, że egzemplarza dla mnie nie zabraknie
Opublikowano 13 stycznia 20178 l uff dobrze że złożyłem dwa preordery jak tylko ruszyły :P Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Dobos
Opublikowano 13 stycznia 20178 l "Ten produkt nie występuje już w magazynie" Mam nadzieję że wszyscy zdążyli? Jakby co jest jeszcze w Ultimie.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l GOTY gierka, GOTY trailer. I bardzo dobrze. To już nie te czasy gdzie było 5 fanów Zeldy w Polsce :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l "Ten produkt nie występuje już w magazynie" Mam nadzieję że wszyscy zdążyli? Jakby co jest jeszcze w Ultimie. Ja właśnie dostałem maila od KiG: "Twoje zamówienie zmieniło status na PREORDER - Zamówienie przedpremierowe" Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Hum
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Mój kontakt z zeldą to wind waker hd pół godziny u kumpla. A po tym trailerze no dygnął, nie powiem, i nie zdziwie się, jeśli sama zelda wystarczy czerwonym by sprzedaż konsoli na premierę się ładnie kręciła.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Widać że tam ktoś pomyślał. Kurcze, szkoda mi tej mapy co dostaną amerykanie. Wolałbym ją zamiast miecza + niższą cenę oczywiście. No słabo to wyszło.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l W USA będzie wersja specjalna bez tego zbieracza kurzu miecza. W US są dwie edycje Zeldy - Special Edition i Master Edition. Pierwsza jest w linku i nie ma miecza kosztuje 99$, druga jest z tym mieczem i kosztuje 129$ http://www.nintendo.com/games/detail/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-master-edition-switch Pytanie do tych co ściągali gry z US. Są jakieś sklepy, które wysyłają gry do polski czy tylko mam liczyć na ebay? Bo nie chce tej biednej EU limitowanej edycji, bez pokrowca na Switcha i gry i bez mapy niech sobie ją w d.upę wsadzą. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No to o to mi chodzi. Wersja specjalna lepsza jak dla mnie, wszystkie te kolekcjonerskie figurki i statuetki mi nie podchodzą.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Pytanie do tych co ściągali gry z US. Są jakieś sklepy, które wysyłają gry do polski czy tylko mam liczyć na ebay? Bo nie chce tej biednej EU limitowanej edycji, bez pokrowca na Switcha i gry i bez mapy niech sobie ją w d.upę wsadzą. Zapytaj Veliusa. Wiem że jest dobry sklep z Kanady który do nas wysyła i ceny też ma okej. Pojawiła się Zelda w Ultimie, ale jeszcze nie można zamawiać. Ceny też nie podali. http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/gry/ Nie wiem co robić, chyba jednak zamówię tę limitkę EU, a później ewentualnie dokupię amerykańca bez miecza. I będzie całkiem zgrabny custom :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Dzięki Pany za info odnośnie sklepów. Jak będę mógł ponownie dawać plusy to nie omieszkam się nimi podzielić :-]
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Aż mnie kusi wii u kupić dla samych zeld, jak patrzę na fotę godota.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Aż mnie kusi wii u kupić dla samych zeld, jak patrzę na fotę godota. A gdzie plusik? :(
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Powaznie obie wersje klatkuja ale stabilniejszy framerate i tak na wii u?