Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mastafaker
Opublikowano

Osz Ty w morde, ten pierwszy gif z piorunem. Takie cos na przenośniaku. Dobrze, że to już tak blisko premiera.

Gość ragus
Opublikowano

niesamowite pola

i lasy

i pewnie śnieg będzie, i pustynia

Opublikowano

Dobrze, że to nie nowa Zelda 2D, bo bym zszedł na nadciśnienie.

A tak to tylko trochę się jaram.

Z grami praktycznie jestem od lat 80 i tak naprawdę dopiero czasy PSXa i N64 do mnie przemówiły a szczególnie generowany świat 3D w który zwyczajnie przenikam a do 2D po dzien dzisiejszy mam opory. Obecnie męczę A Link Between Worlds, jestem na etapie alternatywnego świata, nie jest źle ale dupy nie urywa.Za to mocno liczę na Breath of the Wild i w to że w końcu odbierze trofeum Okarynie.

Opublikowano

No ale jak to nie są bullshoty to jak to wygląda :obamix: ale ten drugi gif to niestety scenka i gra tak nie wygląda ;c

Opublikowano

z calym szacunkiem do dobrego gestu i umierajacego czlowieka, ale tego typu zabiegi to czysty marketingowy sukces z ktorego molochy pokroju Nintendo czy Sony zawsze chętnie skorzystają ;) 

Opublikowano

To zależy jaka była intencja, tego który to spotkanie zainicjował, a reszta sobie już dopowie swoje. Na podobnej zasadzie każde dobro można ocenić jako "dobry egoizm", bo przecież wszystko do nas wraca.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Równie dobrze mogliby nie robić, więc poluzuj gumę w majteczkach bo tak czy siak gest to gest  ;)

Zwłaszcza, że jakbyś był na miejscu tej osoby to byś się cieszył jak małe dziecko za to, że mógłbyś pograć w nową Zelde. 

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano (edytowane)

Czytal ktoś gameinformera podobno grube spoilery wrzucili? Jak ktoś czytał,czy to prawda że

nie będzie latającego miasta bo to co wszyscy brali za latajace miasto na gameplejach to tylko boss?

Edyta:

Dobra nvm juz wiem o co chodzi biłbym z takie spoilery.

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano (edytowane)

O ten fast travel, dobry patent bez loadingu, gdzie w większości grach masz po prostu zwykła teleportację gdzie Cię immersja po prostu wyprowadza z równowagi i tracisz troszkę ochoty na granie, a tu przy Linku co skacze, zayebisty patent :D

Edytowane przez Faka