Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie, choć płacę podobną cenę, każda gra ma inną wartość, więc po premierze się okaże, czy Zelda była warta 50, 250, a może 500zł.

Właśnie to mniej więcej miałem na myśli. Zelda jest dla mnie warta znacznie więcej niż większość gier u konkurencji i skoro tam ceny nie przeszkadzają to nie będę narzekać na cenę Zeldy.

Opublikowano

Cena jest na pewno adekwatna do jakości produktu, zapewniam. Natomiast można mieć pretensję o ceny innych gier na premierę, które nie powinny przekraczać 30-40 euro. Widzę to tak: maks 20 euro indyki, 30-40 reszta, 50-60 duże gry AAA.

Opublikowano

Spoko, bo cały czas chodzą.

Jak wyjdzie Destiny 2 i bedzie kosztować 329 to bedzie spoko? 80zl wiecej. Dystrybutor sie postarał, a tłum sie cieszy :)

Przecież takie Destiny to, że normalnie pograc to z 500zł się wydaje bo chyba nie będziesz grał w podstawke jak wszyscy mają dodatek? Co do ceny Zeldy to zagrywka taka a nie inna cena gry to 60 dolarów/50 funtów czyli 250zł co w tym dziwnego, że tyle ta gra kosztuje w Polsce?

Opublikowano

Gry na wiiu były po 180, Zelda tez miała taka cenę. Nagle 259. Słaba zagrywka. To samo ultima jak wyceniła sobie nesa mini, bo chcieli zarobić. Nie liczę komputronika czy innego xcoma, ale sklep dla graczy i taka akcja... dla mnie takie cos ssie pauke i omijam szerokim łukiem.

Opublikowano

Cena Zeldy to tylko i wyłącznie wina dystrybutora, nie wiem czy Conquesta czy NoE ale ceny hurtowe mocno skoczyły, przy cenie poniżej 250zł sklep nic by nie zarobił.

Opublikowano (edytowane)

Gry na wiiu były po 180, Zelda tez miała taka cenę. Nagle 259. Słaba zagrywka

Były, a Zelda nie jest. Życie, ciesz się, że wczesniej chodziły po 180.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

DLC do Zeldy. :dynia:

No trochę mi ciśnienie ruszyli. 

E: ma kosztować jedyne $20 

• The first content pack is scheduled to launch this summer and will include the addition of a Cave of Trials challenge, a new hard mode, and a new feature for the in-game map.
  • The second content pack will launch in Holiday 2017, and adds new challenges that will let players enjoy a new dungeon and a new original story.
Edytowane przez Hum
Opublikowano

Ok troszkę to smutne ale ... jak dlc będzie wielkości dodatków do wieśka i wyjdą kilka miesięcy po premierze to czy nie warto będzie zakupić? DLC może być rakowe ale może też być fajne. Ja miło wspominam dlc w pillarsach, Wiedźminie, mass effect 3 (cytadela)  czy z obozu nintendo mario kart na wii u.  

• Plusik 1
Opublikowano

dopoki dlc nie jest skokiem na kase i wypuszczaniem wycietej zawartosci, to jest spoko, jak np w wiedzminie. czuje ze nintendo dostarczy solidny dodatek fabularny

Opublikowano (edytowane)

"a new hard mode, and a new feature for the in-game map" zdecydowanie jest wypuszczaniem wyciętej zawartości. 

Dodatek fabularny czy dodatkowe challenge i dungeony? OK, ale nie wycinajcie podstawowych elementów z gry. :shotgun:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Pierwszy pack to jawna lipa i wycinanie czegoś co było ostatnio normą (a do tej pory chwaliłem ich za Hero Mode). Drugi pack już prezentuje się lepiej. Cóż poczekam na konkrety bo i tak sama podstawka zajmie mi sporo czasu a spieszyć się nie mam zamiaru. 

Opublikowano

Tłumacza sobie frajerzenie dystrybutora ze doliczył 80zl do gierki na martwa konsole.

Teraz bedzie tłumaczenie jakie dlc bedzie fantastyczne i wiecej contentu lol

Otwórzcie oczy, Nintendo zaczyna dymac i to bez mydla. Przypuszczałem, ze opon world nie wyjdzie Zeldzie na dobre.

Nie zamawiam, poczekam. Na chwile obecna śmierdzi to wszystko i to ostro.

Opublikowano (edytowane)

Tłumacza sobie frajerzenie dystrybutora ze doliczył 80zl do gierki na martwa konsole.

Teraz bedzie tłumaczenie jakie dlc bedzie fantastyczne i wiecej contentu lol

Otwórzcie oczy, Nintendo zaczyna dymac i to bez mydla. Przypuszczałem, ze opon world nie wyjdzie Zeldzie na dobre.

Nie zamawiam, poczekam. Na chwile obecna śmierdzi to wszystko i to ostro.

Poczekajmy na recki, w końcu Zeldę robią ponad 4 lata, i to 300+ ludzi, jeśli rzeczywiście będzie tak ogromna i dobra, przy tym długa, to nie widzę problemu z DLC, że chcą jeszcze przyrobić, poczekajmy na recki.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Pr brednie :) wszystkie pokazy, gameplaye pokazują to samo. Nie chcą spoilpwac?

Nie pokazali żadnego dungeona.

Jak powinno wygladac DLC pokazali redzi z krew i wino.