Opublikowano 20 lutego 20178 l ciekawe po co nam bedzie motyl jezeli jaszczurka bedzie do eliksiraTylko zgaduję, w zasadzie bardziej mam na myśli węże, w końcu posiadają jad, które będą pewnie nas atakować, gdy podejdziemy blisko, skoro pszczoły atakują. mysle, ze z wezy pozyskamy jad do polania go na swoja bron w celu zatruwania przeciwnikow Byłoby grubo! Przecież nie wszystko będzie do jedzenia, co Link upoluje? No chyba, że lubi wcinać motyle :). Edytowane 20 lutego 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 20 lutego 20178 l Tak to jest jak się podczas oglądania filmików patrzy tylko na grafikę, wtedy się nie dostrzega, że gra wręcz ocieka detalami! I nie mam na myśli animacji typu drapanie po nosie (U4), tylko detale w tym zaawansowanym silniku fizycznym, nad którym pracowali prawie rok, tak fizyka o którą ciagle prosicie w grach nowej generacji, więc nadeszła. Amen. Nie macie serca.Dostrzegam ironię, ale wrócimy do tematu po premierze, kto się śmieje ten się śmieje ostatni ;). Edytowane 20 lutego 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 20 lutego 20178 l Myślę, że świat nie jest jeszcze gotowy na tak nowoczesną, innowacyjną i ociekającą detalami grę.
Opublikowano 20 lutego 20178 l nie wiadomo, coś sugar przebakiwal, ze recki SS pojawiały się na tym przed premierą, więc może doczekamy się recenzji w ten piątek.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Nintendo tak pewne jakości Zeldy, że nawet recek tydzień wcześniej nie opublikują? ;D Jaram się giereczką, ale Ragus ma chyba rację z tym pustym światem.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Embargo na gry schodzi 1 marca, więc prawdopodobnie recenzje zobaczymy właśnie tego dnia. Napalałem się jak szczerbaty na suchary przy premierach TP i SS, a w konsekwencji srogo się zawiodłem. Tutaj jakoś tak bez ciśnienia, chyba bardziej niż granie w Zeldę jara mnie granie w nią na nowym sprzęcie. A nóż z takim zdrowym podejściem miło mnie ta odsłona zaskoczy. Jednakże na dzień dzisiejszy mocno się o nią obawiam. EDIT Inaczej, Zelda 2 marca, a 24 pierwsze wrażenia. Edytowane 20 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ragus switch na premiere? Konsole i gry jak pytalem to maja conajmniej dzien wczesniej wysylac
Opublikowano 20 lutego 20178 l Biorę, a co mam nie brać. Za słaby jestem zeby jak człowiek poczekać do świąt.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja walcze ze soba ale nie widze uzasadnienia. Tam gdzie kazdemu przeszkadza brak gier dla mnie to plus bo wreszcie bym ogral od premiery jak czlowiek co chce. Chyba tez wezme a co tam
Opublikowano 20 lutego 20178 l Podobają mi się te czyste pudełka na konsolę, bez żadnych WARNING, USK, NO ZASILACZ, PEGI12. Już któryś raz widzę takie czyste pudła. Ale to pewnie amerykańskie wersje. Zobaczymy. O Zeldzie się nie wypowiadam, czytam tylko wasze jaranka i obawy. Szkoda że recki tak późno.
Opublikowano 20 lutego 20178 l U mnie zerowy. Chociaż jak Ty kupisz to może ja też lol. Stare dobre czasy :D
Opublikowano 20 lutego 20178 l Cena z tyłka, bo komplet konsola i gra to 1800zł. Do końca roku bieda, a nie będę się jarać dojeniem krowy. Zelda na Wiiu. Ale co macasz sprzęt dayone, to macasz :D To się nazywa "bądź tu mądry i pisz wierze"
Opublikowano 20 lutego 20178 l Nie no nie kupuje. Wydałem przez ostatni miesiąc kupę kasy na (pipi)y typu zegarek i słuchawki wiec nie kupuje Switcha. W dodatku mam już zapłacona Zelde na WiiU
Opublikowano 20 lutego 20178 l Powiem wam chłopcy z Neo że strasznie mi brakuje tej gazetki. Właśnie teraz, jak wychodzi nowa konsola Nintendo wraz z Zeldą. Numer z Mario na okładce był świetny, trzymam go na wierzchu i czasem wspominam stare czasy. Jak myślicie, kto by zrecenzował Zeldę BOTW, Gulash, Kaxi a może Mielu? Ciekawe też jak tym razem potraktuje Zeldę CDAction. Skyward dostał pół strony i 7/10 :)