Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) eeeh, no dobra, opłaciłem preorder za tydzień będzie grane, czaicie to? Za tydzień będziemy grać nareszcie w nową zeldę Edytowane 23 lutego 2017 przez Rayos 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) w sumie fajnie może być. 5 lat minęło od SS, ale to leci. wrażenia które wstawiłem mocno napawają optymizmem, oficjalne wrażenia chyba jutro będą. Edytowane 23 lutego 2017 przez ragus Cytuj
S_600 252 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Da się to wyrwac za 199 zł z wysyłką? ;) Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Fani mnie pewnie zlinczują, ale dla mnie wygląda to najlepiej ze wszystkich zeld (których jakimś wielkim fanem nigdy nie byłem). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 no może być fajnie, może nawet lepiej niż w horajzon @S_600 nie Fani mnie pewnie zlinczują, ale dla mnie wygląda to najlepiej ze wszystkich zeld (których jakimś wielkim fanem nigdy nie byłem). masz absolutna racje, zobaczymy tylk oczy gejplej sie obroni Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 3 Marca nie może nadejść szybciej. Przestałem grać w inne gierki aby jak największą chcicę mieć gdy dorwę się do Zeldy (tylko dlaczego 4-5 marca mam zjazd na uczelnie....jajo zniosę). Ahhh kusi ten Switch ale na razie zadowolę się wersją na Wii U (hold trzeba jakiś oddać). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) ach gdybyście tylko mieli wtedy przy sobie switcha z zeldą Edytowane 23 lutego 2017 przez ragus Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 3 Marca nie może nadejść szybciej. Przestałem grać w inne gierki aby jak największą chcicę mieć gdy dorwę się do Zeldy (tylko dlaczego 4-5 marca mam zjazd na uczelnie....jajo zniosę). Ahhh kusi ten Switch ale na razie zadowolę się wersją na Wii U (hold trzeba jakiś oddać). Podobnie, celowo głoduję od dłuższegooo czasu :). Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 ach gdybyście tylko mieli wtedy przy sobie switcha z zeldą Nawet jakbym miał Switcha przy sobie (punkt dla Ciebie, wiesz jak podkręcić hype) to mam same ćwiczenia, żadnych wykładów, więc na zajęciach nie pogram Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 ach gdybyście tylko mieli wtedy przy sobie switcha z zeldą Ty (pipi)u, potrafisz jednym zdaniem tak nakręcić hajp, że palec sam leci w kierunku przycisku ach gdybyście tylko mieli wtedy przy sobie switcha z zeldą Nawet jakbym miał Switcha przy sobie (punkt dla Ciebie, wiesz jak podkręcić hype) to mam same ćwiczenia, żadnych wykładów, więc na zajęciach nie pogram ja mam egzaminy, takze gorzej, ale na cwiczeniach grac? nie widze problemu my i tak mamy tylko zajecia z kompami, wiec nie prbolem coś odpalić, tym bardziej, że mamy gamingowe pcty i na każdym steam z mnogościa goty gier Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No ja mam zajęcia praktyczne, gdzie cały czas mówimy i odpowiadamy wykładowcy (tłumaczenia a vista, konsekutywne i symultaniczne - lekki hardkor), więc nawet mając pod ręką kompa czy lapka to nie przejdzie.... Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ja pindole, ile wy tu wszyscy latów macie? Mao jakoś... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ja pindole, ile wy tu wszyscy latów macie? Mao jakoś... no przecież taki target konsoli nintedno dzieci w wieku szkolnym Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 To się zgadza ;-) Pokiemony i te sprawy. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 3 marca premiera Zeldy, a w dodatku piątek, 5 marca urodziny. Dodatkowo odżywają wspomnienia z premiery WW i TP na Gacusiu. Nintendo takie dobre. Boję się o mój poziom hajpu w przyszłym tygodniu, gdy obecnie ledwo mogę się doczekać. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ja już jestem tak nahajpowany, że premiera powinna być jutro :). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 We will risk a shuriken to the head from Nintendo’s ninja lawyers by saying that Zelda is everything you will have hoped for, and more, but we won’t be able to do a proper preview until tomorrow. Metro.co.uk o zeldzie Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Przecież mówię Wam to już od tygodni? :D Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 chu,jowo słuchaliśmy w takim razie Cytuj
Mariusz Saint 1 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Z tego co pamiętam, OoT w Neo+ dostało same dyszki, tylko jedno "9" za muzykę. Na okładce był Sonic i logo Dreamcast, dobrze pamiętam? Tak się zaczytałem w empiku, że musiałem potem biec na przystanek, gdzie czekała na mnie rodzicielka, której obiecałem pomóc w przedświątecznych zakupach, i mało się nie wywaliłem na śniegu, bo sporo wtedy nasypało. Przez to spóźniliśmy się na autobus i było mi cholernie wstyd. Nie udało się znaleźć historycznego numeru ale wygrzebałem inny znaczy gorszy.Te slogany na pierwszej okładce To samo tyczy sie ocen. A co do Neo, zawsze szanowałem. Spoilery z zeldy? Straszne. Odkrywanie smaczków nie dzięki kolegom z forum, zawsze na propsie.Sprawdzone info i sorry za ostatni post ale poniósł mnie z lekka hype :D O ile tego wydania "Gier Komputerowych" nie posiadam, tak tę recenzję czytałem - ten koleś "Gruby" pisał większość albo prawie wszystkie recki gier na N64 do tego pisma, które srało radośnie na N64 tekstami typu "Mario może wrócić do czyszczenia kibli" przy okazji zapowiedzi nie pamiętam już jakiej gry. Ciekawe czy taka polityka miała jakiś związek z faktem, że ten sam wydawca miał Oficjalny Polski PlayStation Magazyn czy jak to się tam nazywało. Aha, do recenzji wpakowali screeny pochodzące jeszcze z wersji beta gry... Co do wolnego to jeszcze w styczniu zgłosiłem urlop na 3 marca, niestety kolega z pracy się rozchorował i tak jakby jeśli mnie też zabraknie, to generalnie zrobi się kiepsko. Jeśli kolega nie wyzdrowieje, a z zapalenia oskrzeli w tydzień się raczej nie wychodzi, to z urlopu 3 marca generalnie nici. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Taaa tymi screenami z bety udowodnili swoją rzetelność to był mój jedyny egzemplarz ze względu wiadomo na co.A co do 3, ja już powoli rozkładam plan zajęć w pracy tak żeby od piątku mieć już wolne. A ile ? To się okaże jak bardzo będzie wciągać :D Edytowane 23 lutego 2017 przez Oldboy Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Kiedy na wii u w końcu premiera? Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Z tego co pamiętam, OoT w Neo+ dostało same dyszki, tylko jedno "9" za muzykę. Na okładce był Sonic i logo Dreamcast, dobrze pamiętam? Tak się zaczytałem w empiku, że musiałem potem biec na przystanek, gdzie czekała na mnie rodzicielka, której obiecałem pomóc w przedświątecznych zakupach, i mało się nie wywaliłem na śniegu, bo sporo wtedy nasypało. Przez to spóźniliśmy się na autobus i było mi cholernie wstyd. Nie udało się znaleźć historycznego numeru ale wygrzebałem inny znaczy gorszy.Te slogany na pierwszej okładce To samo tyczy sie ocen. A co do Neo, zawsze szanowałem. Spoilery z zeldy? Straszne. Odkrywanie smaczków nie dzięki kolegom z forum, zawsze na propsie.Sprawdzone info i sorry za ostatni post ale poniósł mnie z lekka hype :D O ile tego wydania "Gier Komputerowych" nie posiadam, tak tę recenzję czytałem - ten koleś "Gruby" pisał większość albo prawie wszystkie recki gier na N64 do tego pisma, które srało radośnie na N64 tekstami typu "Mario może wrócić do czyszczenia kibli" przy okazji zapowiedzi nie pamiętam już jakiej gry. Ciekawe czy taka polityka miała jakiś związek z faktem, że ten sam wydawca miał Oficjalny Polski PlayStation Magazyn czy jak to się tam nazywało. Aha, do recenzji wpakowali screeny pochodzące jeszcze z wersji beta gry... Co do wolnego to jeszcze w styczniu zgłosiłem urlop na 3 marca, niestety kolega z pracy się rozchorował i tak jakby jeśli mnie też zabraknie, to generalnie zrobi się kiepsko. Jeśli kolega nie wyzdrowieje, a z zapalenia oskrzeli w tydzień się raczej nie wychodzi, to z urlopu 3 marca generalnie nici. Ja mam podobnie z tą różnicą że mnie chcą wypchnąć na urlop, bo mam 12 dni zaległego, a który oszczędzałem na cieplejsze dni. Ale że jeden kumpel poszedł na chorobowe, a drugi miał wypadek w pracy. To chyba kierownikowi nie uda się wypchnąć mnie na ten urlop. Zapowiedziałem za to w robocie, że w piątek za tydzień będę musiał wyjść wcześniej, więc tylko odbiorę paczki od kuriera, ogarnę mieszkanie i zasiadam przed konsolą. I nie ma mnie dla nikogo, wieczór należy do mnie i Zeldy... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi