Starh 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Ile trawska :O Edytowane 24 lutego 2017 przez Starh Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Wygląda kozacko O (pipi) :). Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Historycznie Zelda jest jedną z najlepiej i najwyżej ocenianych serii gier w całej branży, nie mogło wyjść źle - ale jeśli rzeczywiście będzie lepsze od OoT, to nie mam pytań. Nie odpuściłem żadnej Zeldy, nie odpuszczę i tej. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 w piekle splone, jeszcze to był preorder z KIG za ORYGINALNA CENĘ bez podwyżek 1 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Historycznie Zelda jest jedną z najlepiej i najwyżej ocenianych serii gier w całej branży, nie mogło wyjść źle - ale jeśli rzeczywiście będzie lepsze od OoT, to nie mam pytań. Nie odpuściłem żadnej Zeldy, nie odpuszczę i tej. Z ocenami zawsze było dobrze. Ba, moje 3 najgorsze Zeldy dalej mają takie oceny, że konkurencja może o nich często pomarzyć. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 w piekle splone, jeszcze to był preorder z KIG za ORYGINALNA CENĘ bez podwyżek Co za ciamajda z tego GAYOSA.. NAJPIERW wysyła mi preodery w dobrych cenach z limitek, a potem sam nie kupuje konsolki Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) w piekle splone, jeszcze to był preorder z KIG za ORYGINALNA CENĘ bez podwyżek Przecież to było pewne, że będzie hit, sam producent przepraszał na jakimś filmiku za opóźnienie, ale chce stworzyć najlepszą i najbardziej kompletną Zeldę. Edytowane 24 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Rayos, pożycz od kogoś hajs :D Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Stawiam 95 na meta i gre generacji. To sprzeda switcha jak po(pipi)ane, a jak nintendo tego nie zepsuje Rayos w tym momencie: Edytowane 24 lutego 2017 przez Starh 9 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Rayos może jeszcze w Polsce da radę kupić? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Rayos może jeszcze w Polsce da radę kupić? Mu nie chodzi o dostępność tylko $ i samą racjonalizacje zakupu :) Ma wiiu, to po co mu wersja na switcha (trochę lepsza graficznie). Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Z ocenami zawsze było dobrze. Ba, moje 3 najgorsze Zeldy dalej mają takie oceny, że konkurencja może o nich często pomarzyć. Ano, dlatego nigdy nie rozumiałem obaw o to jak wyjdzie BoTW. Niezależnie od siły konsol, które wypuszczało Ninny - Zelda zawsze trzymała się czołówki. Prześwietny pierwszy kwartał w gierkach, od dawna nie było tak dobrze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Już się nie da tego odkręcić. Trudno, kupię po wypłacie, a teraz mi pozostaje się hajpowac i zgrzytac zębami Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Rayos napisz do KiG czy by nie dało rady przywrócić zamówienia. Mnie tak kiedyś zrobili. A co do opinii że gra jest lepsza od Okaryny- to samo mówiono o WW, TP i SS ;) Edytowane 24 lutego 2017 przez Dobos Cytuj
roivas 41 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 w piekle splone, jeszcze to był preorder z KIG za ORYGINALNA CENĘ bez podwyżek http://www.my3ds.pl/forums/topic/o-zamowienie-na-switcha-za-1415zl/ Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Giant Bomb: - Very lively, does not feel empty at all- Multiple towns- sense of discovery unlike any other Zelda since the first Zelda- constant feeling of accomplishment when discovering new stuff- Discovered an area where enemies killed you in one hit- Discovered first dungeon in 25 hours- unlike with Skyward Sword, wasn't trying to push through the "bullshit" to get the first dungeon because they were enjoying the world of BOTW so much. - no handholding, learn the mechanics through your own gameplay experiences - All shrines so far can be solved with all the Stasis mechanics given early in the game- going to be a "long" review, so much to talk about- frame dips at times, specifically in towns with weather and NPCs effecting drops. Not frequent though- graphically, it was strange to go straight from Horizon to BOTW but obviously they have totally different artsyles Edytowane 24 lutego 2017 przez Starh 2 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 24 lutego 2017 Autor Opublikowano 24 lutego 2017 Czekanie z konsolą do listoapda stało się nagle takie trudne :( Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) - Discovered first dungeon in 25 hours No i to jest ciekawe. Wyrwane z kontekstu może smucić, no bo jak to, pierwszy dungeon po 25 godzinach? Po 25 godzinach można przejść ALBW i być jeszcze w połowie OoT. Jeżeli ma to zagrać, przez 25 godzin chcę być karmiony powiedzmy 30 mini-dungeonami i wspaniałą eksploracją. Natomiast sam dungeon, proporcjonalnie do tych 25 godzin, powinien zerwać mi buty z nóg. Czy tak? Się zobaczy. Moim problemem może być to, że uparcie trzymam się konwencji określonej w A Link to the Past, która tak naprawdę została zmodyfikowana lekko dopiero w A Link Between Worlds, no ale to i tak mała zmiana w porównaniu do tego, o czym tutaj czytamy. Te cytaty: - sense of discovery unlike any other Zelda since the first Zelda- constant feeling of accomplishment when discovering new stuff pozwalają zachować mi nadzieję. Widocznie nadeszło nowe, czy lepsze? Pora się przekonać za tydzień. Breath of the Wild to zdecydowanie gra, której jestem bardzo ciekawy. Edytowane 24 lutego 2017 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 tego dnia nie poszedłem na wykład i 2 ćwiczenia, oraz leżałem w majtkach ze switchem w rękach. pewnie zamówię pizzę. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 tego dnia nie poszedłem na wykład i 2 ćwiczenia, oraz leżałem w majtkach ze switchem w rękach. pewnie zamówię pizzę. Ja za to plan zajęć tak w tym roku ułożony że piąteczek wolny ^_^ Tym czasem w przyszły piątek od 7 rano ( w oczekiwaniu na paczkę ).. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 A ja poza gameplayem liczę na dobrą fabułę i masę ciekawych postaci. Bo dla mnie najlepsza Zelda to Okami. W Okami zżyłem się z postaciami jak chyba tylko w The Last of Us. Czuję, że ta Zelda może gameplayem rozwalić na maksa absolutnie wszystko. Niech jeszcze historia będzie na poziomie Okami, czy TLOU, a szykuje się gra wszechczasów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi