chrno-x 901 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Olej sprawę bo szkoda strzępić ryja i sobie humor psuć, to tylko forum o grach. Pytanko do tych, którzy może korzystali z takich usług: Warto zakupić cyfrowe wydanie takiego Edgea czy lepiej się pokusić o druk? Akurat zastanawiam się nad ściągnięciem trzech obecnych numerów, bo nigdy nie miałem okazji sprowadzać czasopisma zza granicy. Dociera to do polandii na luzie czy problem jednak jest? Co do Zeldy to Gamesradar wrzucił ciekawy artykuł o Breath of the Wild: http://www.gamesradar.com/10-things-i-learned-playing-zelda-breath-of-the-wild/ Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 (edytowane) Czyli pisma growe mają inną datę embargo ze względu na czas druku, dotarcia do sklepów? Zatem można się spodziewać jeszcze innych recenzji przed 2 marca? A zresztą co mnie to, preorder złożony, choć nie powiem, lubię się nakręcać :). Edytowane 25 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Ostatni akapit recenzji Edge: " The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place". Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Nie wiem kiedy wychodzą nowe numery EDZA ale w poniedziałek przejdę się do kiosku. Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Edge można kupić też w empiku - 56zł. W ipadowej aplikacji 5€. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 https://m.youtube.com/watch?v=BVlSsmlPejY Nie kłamał :). A z tą skrzynią to już wcześniej pisałem, że pewnie się tak da, gdy pisałem o fizyce. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Na Andka jeden numer kosztuje 18.50zł. Składając subskrypcję i płacąc co miech wychodzi 15zł od numeru. Z UK 3 numery dostane za jakieś 115zł. Może się skuszę na tą miesięczną subskrypcję na Andka, choć czytanie gazetki na phonie do najprzyjemniejszych nie należy..... Dwa kilkuminutowe gameplaye bez spoilerów fabularnych i bez komentarzy: Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 (edytowane) Rzeczywiście dźwięk w tej grze rozwala, końcówka drugiego filmiku (7:05) :). Edytowane 25 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 (edytowane) Ta okładka Edge to coś pięknego. Wykosztuje się na ten numer, nie ma co. Może nie wszyscy wiedzą - w Empiku można dostać fajne zagraniczne gazetki o grach. Czasem sobie zamawiam Retro Gamera. Drogo ale ch.uj, nie ma to jak papierowa edycja. http://www.empik.com/prasa/komputery,%20technologia,%20IT/gry,441902,s Dawać już te gierke!! Edytowane 25 lutego 2017 przez _A_ Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 https://m.youtube.com/watch?v=rJP2XGdKm1o Spadłem z krzesła, haha :). Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 25 lutego 2017 Autor Opublikowano 25 lutego 2017 Wybolcuję z nawilżeniem użytkownika, który zapoda mi okładkę EDGE'a jako tapetę, bez napisów. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 ten jak się obudził sezonowiec obesrany Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 (edytowane) Jakie to wszystko piękne na tych filmikach ale wiecej nie ogladam bo zepsuje sobie frajde z odkrywania swiata gry. Miałem sobie spokojnie odłozyć kasiorke na jesienny zakup ale teraz to chyba sie ponize i wezmę jak podludź na raty switcha i zeldunie. Edytowane 25 lutego 2017 przez kudlaty88 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Okładeczka nowego Edge'a rewelacyjna, o takich okładkach to w polskiej prasie możemy tylko pomarzyć. Chyba sobie zapoluje na ten numer pisemka, jak tylko pojawi się w empiku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 (edytowane) Link odbija kamień strzałą. Edytowane 25 lutego 2017 przez ragus Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Awesome! Przypomnijcie mi co z sercami, nie będzie już klasycznych piece of heart? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Jak masz te shrine'y, czyli mini dungeony, to po przejściu jednego dostajesz jakąś znajdźkę, którą możesz ofiarować w świątyni w zamian za powiększenie serc/staminę Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Link odbija kamień strzałą. Podobno każdy projectile od pomniejszych przeciwników można odbić nie tylko strzałami ale także mieczami itp. Boże, jak widzę takie akcje to miska cieszy się bardziej niż u Jokera Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Okej, dziękuję za szybką odpowiedź. A będziecie korzystać z amiibo? Ja mam Wolfa i stare Linki na 30 lecie. Podobno właśnie z nich wyskakują najciekawsze fanty, w tym retro stroje. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Też już nic nie oglądam i przymierzam się do wersji WiiU bo Switcha miałem w planach kupić dopiero z końcem roku a bardzo ciężko mi obok tej gry przejść obojętnie i po prostu poczekać Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Link odbija kamień strzałą. Podobno każdy projectile od pomniejszych przeciwników można odbić nie tylko strzałami ale także mieczami itp. Boże, jak widzę takie akcje to miska cieszy się bardziej niż u Jokera U mnie to samo, jak widzę te akcje i przywiązanie do detali (o czym już wspominałem) to micha sama zaczyna się cieszyć. Ja coś czuję, że w robocie zamiast pracować to przez najbliższy miesiąc będę planował gdzie pójść, co pozwiedzać i ogólnie będę żył tą gierą... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi