aux 3 784 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Przecież Switch to GamePad z odrąbanymi kontrolerami. Nie wiem czy każdy, ale na pewno większość użytkowników Wii U korzystała z grania na ekraniku. Jak ktoś ma żonę, męża i dzieci to nie zawsze ma dostęp do telewizora. I tutaj GamePad był super, choć miał mały zasięg. Switch spełnia wszelkie zachcianki, grasz jak chcesz, gdzie chcesz i kiedy chcesz. Dla mnie będzie to głównie stacjonarka, ale rzecz jasna będę grał w łóżeczku, tramwaju i na wyjazdach. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Ach, greg i ta jego wspaniała argumentacja. Nie zadziałało na vicie i średnie na WiiU bo tak, bo ja tak uważam xD. A zadziałało? Bo jak widzę sprzedaż Vity czy WiiU to chyba nie zadziałało. Trzeba innych argumentów? Edytowane 26 lutego 2017 przez Godot Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ja mam plan dorwania jednej figurki z Zeldy ale czaje się jak wąż w pomidorach (głównie ze względu na kwotę). Jednak jak uda mi się obecnie dorwać nową pracę to się na takie cudo do końca roku fundne (będzie idealnie dopełniać moją manię do Wind Wakera) Też się w sumie czaję na tą figurkę, ale czy mi się uda ją w końcu kupić to nie wiem, bo wszystko będzie zależeć od dostępności... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ach, greg i ta jego wspaniała argumentacja. Nie zadziałało na vicie i średnie na WiiU bo tak, bo ja tak uważam xD.A zadziałało? Bo jak widzę sprzedaż Vity czy WiiU to chyba nie zadziałało. Trzeba innych argumentów? Na 3DSie zadziałało. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ale 3DS nie został zaprojektowany z myślą o graniu w stacjonarne gry na handheldzie, a Vita i WiiU tak. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 To będzie dobre. A co to jest stacjonarna gra? Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Zaprojektowany do grania w stacjonarne gry? Na androida masz wszystkie final fantasy klasyczne plus gta z 4 wersje. Na 3dsie skończyłem re revelations. Jest xenoblade. Czym takie gry różnią się od gier na stacjonarnych platformach? Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 To będzie dobre. A co to jest stacjonarna gra? Gra zaprojektowana na konsole stacjonarne. W pewne gry lepiej grać na dużych ekranach, a w pewne na małych. Tyle. Nie wyobrażam sobie grać w tak widowiskową i pełną akcji grę jak nowa Zelda (albo Gearsy, albo Uncharted 4 i tak dalej) na maleńkim ekranie. Tak samo w drugą stronę. Granie na 50 calach w Phoenix Wrighta, Danganronpę czy Advance Wars to średni pomysł. To gry skrojone pod handheldy. Wyobrażasz sobie granie w Zeldę BotW w tramwaju? Bo ja ani trochę 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ja też będę grał na dużym ekranie, wyjdzie Zelda 2D to zagram na małym :). Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ależ będzie niedługo grane, już tylko kilka dni. Będę lizał każdy kawałeczek nowego świata :) Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Kumam faze na granie w łóżku dzięki Switchowi. Ale tak duża gra jak Zelda żeby ogrywać na 6 calach już nie.... Greg, zamawiaj Switcha i skończ sapać :d Sprzedaż jak ograsz Zeldeczke. Nie pamiętasz jak to się robiło w czasach GC/X/Ps2? Edytowane 26 lutego 2017 przez iluck85 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Ja też będę grał na dużym ekranie, wyjdzie Zelda 2D to zagram na małym :).Ja to samo. Ogólnie mam wrażenie, że ogrom tu osób jarających się przenośną Zeldą WiiU nie miało. No ja mam i jak dla mnie takie granie jest średnie. Duża Zelda to epicka przygoda i mały ekranik bardzo redukuje frajdę z grania nawet w takie Wind Waker czy Twilight Princess. A BotW wygląda na o wiele bardziej intensywną przygodę niż te dwie. Odpalałem Bayo 2 na padlecie, gdzie odchodzą akcje porównywalne do tych z filmików BotW pod względem efektowności. Porażka, zero immersji Lucek, WiiU mam, kupowanie Switcha dla Zeldy? Serio? Edytowane 26 lutego 2017 przez Godot Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Na tym polega cały urok tej maszynki. Chcesz to grasz na dużym ekranie i odwrotnie. Fajnie że jest takie parcie na konsolke bo sam może w przyszłości zastanowię się nad zakupem. Ale póki co nie mam jeszcze nawet Wii U, które ma perełki pokroju Xenoblade czy MK8. Tak wiem, że na Switcha będzie wersja Deluxe. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ja niczego nie obejrzałem jeszcze, ale byłem na wyjezdzie przez weekend, zaraz pewno odpale sobie preview gamexplaina do whisky Nie kupiłbyś whisky - byłoby na preorder ;) dostalem na walentynki :potter: Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Widzę, że jest parcie na konsolkę, niech Nintendo tego nie spier..., jeszcze jak Mario będzie tak dobre jak dwie Galaxie, i Metroid to Ninny grubo by zaorało. Edytowane 26 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Duża przygoda - duży ekran. Mała przygoda - mały ekran. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Parcie jest ogromne i to głównie ze względu na Zeldę. Jak sobie przypomnę jak kupowałem Wind Wakera na GC, potem TP na Wii, kurde to były czasy i klimat. Każda Zelda wprawiała w zachwyt i przenosiła do swojego unikalnego świata. Głównie dlatego chcę posmakować nowej bo ostatnią jaką ograłem to BTW na 3DS. Czekam na premierę i wsiąkam, w kwietniu Mario Deluxe a w międzyczasie sztosy na PS4. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Greg, mam wiiu i kupuję Switcha Jedna i tak wyląduje na sprzedaż Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Lucek, szkoda mi kasy. Wykosztowałem się w tym miechu, a jeszcze na oku mam słuchawki fajne. I chyba wolę sluchawki niż konsolę na której nie będę grał Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Kupisz, ograsz Zeldę i opchniesz. Ile stracisz? 200zł? 250zł? Ceny gry w dniu premiery. Czyli żaden koszt. Nawet jak stracisz więcej, to i tak beka koszty to są. Xboxa tylko trzymam od premier-nie licząc wymiany na S. Cała reszta się obraca pod TV, dokładnie tak jak to kiedyś robiliśmy. A co dayone, to dayone. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 No dobra, ale czemu mam ograć day1 na Switchu, a nie na WiiU? Gdzie na WiiU jest już zapłacone? :) Jasne, pewnie 3go złapie mnie hajp i kupię, ale póki co trzymam się twardo. No i jest jeszcze Horizon, więc coś tam będę miał day1 ^_^ Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Czy w wersji gry na Wii U tablet będzie miał jakieś ciekawsze zastosowanie czy tylko tryb off-tv play? Jako posiadacz Wii U też nie widzę racjonalnego powodu na zakup Switcha ale hype związany z premierą nowego sprzętu to też jest jakiś argument :) Mnie powstrzymuje głownie zasobność portfela. Edytowane 26 lutego 2017 przez Dobos Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 dziaas. Bierz tego Switcha i nie trzep jajami nad uchem. Za długo na nikogo siedzisz. Tapczan dalej marszczy do ajfona, ale nie kupi? Cytuj
Godot 416 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ta, same old shit. Lucek, przy trójce dzieci trzeba racjonalizować. No i weź tu wytłumacz kobiecie, że czwarta konsola stacjonarna jest absolutnie niezbędna ^_^ Cytuj
S_600 252 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Mam Wii U i nie przeszkadzalo mi grac w remastery zeldy na ekraniku. Fabuła pykasz na tv, wieczorkiem w wyrku latasz sobie po świecie i robisz poboczne/znajdzki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi