Starh 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Edytowane 28 lutego 2017 przez Starh Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 No i ostatnie dwa posty ładnie sprawę wyjaśniają :), Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Nie będę zbytnio zdziwiony jeśli to będzie najlepiej oceniana gra tego roku. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 oczywiscie sie bedzie, a przynajmniej bedzie walczyc z rdr2 o ile wyjdzie faktycznie na jesien Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Tak dla przypomnienia: Ten trailer to istna poezja Edytowane 28 lutego 2017 przez Starh 2 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Nintendo nie ma litości dla Wii U, u kresu życia konsolki kastrują najważniejszy tytuł pisany specjalnie dla niej :( I tak o wiele lepiej gra się na pro controlerze niż na tym tablecie, więc whatever, niech sobie kastrują Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Nintendo nie ma litości dla Wii U, u kresu życia konsolki kastrują najważniejszy tytuł pisany specjalnie dla niej :( I tak o wiele lepiej gra się na pro controlerze niż na tym tablecie, więc whatever, niech sobie kastrują Na gafie piszą, że wersja na wiiu dropi ostro w czasie burzy/deszczu. Poza tym koleś unikał nawet niektórych wiosek, bo jak sam pisał spadek byl przeogromny i odbierał radość z gry. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 >2017 >przejmowanie się ocenami gierek Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Z jednej strony warto wytykać oczywiste niezrozumienie materiału źródłowego, z drugiej - chyba każdy wie, jak działają portale growe. Na nic nie ma czasu, nikt tych gier właściwie nie przechodzi albo omijanych jest 3/4 zadań pobocznych (które stanowią o sile niektórych tytułów). Czasem zmiana opinii może nastąpić po jakimś czasie, nawet wielu miesiącach, po przemyśleniach albo zapoznaniu się z jakąś inną opinią. No, ale to dywagacje nie na ten temat. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Na gafie piszą, że wersja na wiiu dropi ostro w czasie burzy/deszczu. Poza tym koleś unikał nawet niektórych wiosek, bo jak sam pisał spadek byl przeogromny i odbierał radość z gry. Ciekawe na ile wyssane z palca ? Zdecydowałem sie że jednak na pierwszy ogień pójdzie Wiiu a skoro ucierpiałaby na tym radość to ja już.. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Ktoś tu kilka dni temu prosił o okładkę Edga bez napisów. 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Famitsu ocenił zerudę na pełne 40/40 ostatnią grą na "dychę" był u nich MGS 5 a wcześniej GTA 5. 40/40 dostały również swego czasu Ocarina, Wind Waker i Skyward Sword (kek) Edytowane 1 marca 2017 przez Rayos Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Wyobrazcie sobie ze ten post to jest granica, granica miedzy zdrowym rozsadkiem a chaosem ktory sie tu obecnie uskutecznia, umowmy sie ze od teraz piszac posta w tym temacie stajecie na granicy zdrowego rozsadku i piszecie z sensem, ok?Bo jak nie to zbuduje wam mur. 2 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Famitsu ocenił zerudę na pełne 40/40 ostatnią grą na "dychę" był u nich MGS 5 a wcześniej GTA 5. 40/40 dostały również swego czasu Ocarina, Wind Waker i Skyward Sword (kek) Niestety, ale od dziesięciu lat strony z recenzjami w Famitsu nadają się co najwyżej do wyrwania i wykorzystania w toalecie. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Wyobrazcie sobie ze ten post to jest granica, granica miedzy zdrowym rozsadkiem a chaosem ktory sie tu obecnie uskutecznia, umowmy sie ze od teraz piszac posta w tym temacie stajecie na granicy zdrowego rozsadku i piszecie z sensem, ok? Bo jak nie to zbuduje wam mur. Ja jestem za! :) Famitsu ocenił zerudę na pełne 40/40 ostatnią grą na "dychę" był u nich MGS 5 a wcześniej GTA 5. 40/40 dostały również swego czasu Ocarina, Wind Waker i Skyward Sword (kek) Niestety, ale od dziesięciu lat strony z recenzjami w Famitsu nadają się co najwyżej do wyrwania i wykorzystania w toalecie.Też tak myślę, podobnie pisałem o Edge, nie wiadomo komu teraz wierzyć, sam obadam i ocenię. Update: choć z drugiej strony, w Famitsu czterech recenzentów ocenia grę, co samo w sobie wydaje się bardziej wiarygodne, niż recki innych, jakby nie było ocenili cztery Zeldy na cztery dyszki bodajże? Edytowane 1 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Czaicie, że już jutro powinni wysyłać gry? Każdy komunikat na telefonie o otrzymanym mailu powoduje szybsze bicie serca i gorączkowe sprawdzanie, czy to przypadkiem nie sklep, gdzie zamówiło się gierkę z informacją o wysyłce. Nieco później pierwsze wrażenia na forum. Ostatnio miałem tak podczas premiery Wieśka. Uwielbiam ten czas. Edytowane 1 marca 2017 przez Hum 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Całe szczęście że paki z konsoleigry zawsze w pracy odbieram koło 12. Wyjdzie się wcześniej i będzie grane! Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 W weekend nie pogram, bo urodziny trzeba odpowiednio świętować, ale w poniedziałek wolne i cały dzień z Zeldą. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Piąteczek od rana wolne, czeka mnie granie aż do poniedziałku Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Chciałbym sobie dawkować Zeldę, ale wiem jak to się zazwyczaj z dobrymi grami kończy, ciężko odejść od konsoli :). Ale postanowiłem, że nie pójdę do ostatniego bossa, dopóki nie zaliczę wszystkich Shrineów, sidequestów itp. :). Edytowane 1 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Tak swoją drogą, to ludzie donoszą, że voice acting possysa.+ hejterzy pustych terenów nie będą zadowoleni, bo takich w grze sporo jest(ale to już wiadome było, bo twórcy dawno mówili, że to ich świadomy wybór w designie gry) Cytuj
S_600 252 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Tak zaawansowanej technicznie zeldy jak np Horizon to pewnie doczekamy się za dwie generacje u nintendo Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Tylko, że takie gry się szybciej starzeją, wystarczy spojrzeć na "normalne" Zeldy i rysunkowe. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Ultima wysłała mi Zeldy na Wii U. Niestety wszystkie takie wcześniejsze wysyłki są oznaczone "dostawa na piątek" więc się nie cieszę. Ale zawsze 1% szansy jest :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi