Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w szoku, myślałem że będzie 93 może 94 a tu takie coś

To robi drastyczną różnicę te 5% więcej "panie ta zelda to jest o 5% lepsza niż God of War ( :reggie: )".

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

preorder anulowany ;/

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem...

KRUWA MAC DLACZEGO JA TO ANULOWALEM!!!!

• Plusik 1
Opublikowano

Wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem...

Popatrz na to z dobrej strony, gdy my będziemy już kończyć grę to Ty będziesz dopiero zaczynał :D.

No żesz w morde :D teraz ogrywam GOTY Horizona a jutro GOTD Zelda, jestem dumny z bycia graczem :D jednak zamówienie Switcha dla jednej gry jest tego warte.

No nie wiem, czy jak wejdę do sklepu po Zeldę, czy się nie skuszę jeszcze na Horizona, problem w tym, że ja jeszcze żadnej gry open-world nie skończyłem, choć wiele zacząłem, no ale Zelda to ponoć open-air game :D.

Opublikowano

Łoncze siem z Tobom we bulu...

Gość aphromo
Opublikowano

Przepiekna sprawa, az slow brakuje, sztos sztosa sztosem pogania od poczatku roku.

Opublikowano

ooo 

Tego to się nie spodziewałem. 

Był ktoś może dziś w KiG-u i odbierał grę? Albo doszła już od nich? Albo dzwonił? Poczekam jeszcze chwilę na maila, ale ciężko jest :D

wersję na switcha już wysyłają dzisiaj ale raczej nie odbierzesz dzisiaj osobiście

Opublikowano (edytowane)

ooo 

Tego to się nie spodziewałem. 

Był ktoś może dziś w KiG-u i odbierał grę? Albo doszła już od nich? Albo dzwonił? Poczekam jeszcze chwilę na maila, ale ciężko jest :D

wysyłali jakoś w nocy więc mało prawdopodobne żeby dzisiaj doszła. a ja jeszcze do tego wybrałem paczkomaty jak jakiś janusz :(.

wracając do tematu ocen http://bit.ly/2mP8qdc

Edytowane przez _Shaman_