Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 402,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Czy ta gra uczyni mnie lepszym?

hype, hype, hype!!

Opublikowano

Jestem w szoku, myślałem że będzie 93 może 94 a tu takie coś

To robi drastyczną różnicę te 5% więcej "panie ta zelda to jest o 5% lepsza niż God of War ( :reggie: )".

Opublikowano
  • Autor

Negatywna recenzja - za trudna (zelda nie powinna być jak soulsy), brak liniowej fabuły, open World jako minus.

http://www.zam.com/article/1365/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-review

Zelda isn’t supposed to be Dark Souls, for crying out loud.

lewl
Opublikowano

Czyli jednak lipa :(

Opublikowano

preorder anulowany ;/

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

nie widac recenzji panów z dualshockers

zaraz megatona 7/10 spadnie czuje :obama:

Opublikowano

Link umiera gdy spadnie ze skał :obama: Nie ogarnę tej gry, co za fizyka....

Opublikowano

Typowy clickbait. Szkoda strzępić ryja i marnować na nich czasu.

Opublikowano

No żesz w morde :D teraz ogrywam GOTY Horizona a jutro GOTD Zelda, jestem dumny z bycia graczem :D jednak zamówienie Switcha dla jednej gry jest tego warte.

Opublikowano

Wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem...

KRUWA MAC DLACZEGO JA TO ANULOWALEM!!!!

Opublikowano

Wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem, wcale nie żałuję że anulowalem...

Popatrz na to z dobrej strony, gdy my będziemy już kończyć grę to Ty będziesz dopiero zaczynał :D.

No żesz w morde :D teraz ogrywam GOTY Horizona a jutro GOTD Zelda, jestem dumny z bycia graczem :D jednak zamówienie Switcha dla jednej gry jest tego warte.

No nie wiem, czy jak wejdę do sklepu po Zeldę, czy się nie skuszę jeszcze na Horizona, problem w tym, że ja jeszcze żadnej gry open-world nie skończyłem, choć wiele zacząłem, no ale Zelda to ponoć open-air game :D.

Opublikowano

Łoncze siem z Tobom we bulu...

Opublikowano

57 recenzji, nadal 98 %     :shieeet:  

Opublikowano

Przepiekna sprawa, az slow brakuje, sztos sztosa sztosem pogania od poczatku roku.

Opublikowano

ooo 

Tego to się nie spodziewałem. 

Był ktoś może dziś w KiG-u i odbierał grę? Albo doszła już od nich? Albo dzwonił? Poczekam jeszcze chwilę na maila, ale ciężko jest :D

Opublikowano

ooo 

Był ktoś może dziś w KiG-u i odbierał grę? Albo doszła już od nich? Albo dzwonił? Poczekam jeszcze chwilę na maila, ale ciężko jest :D

wersję na switcha już wysyłają dzisiaj ale raczej nie odbierzesz dzisiaj osobiście

Opublikowano

ooo 

wysyłali jakoś w nocy więc mało prawdopodobne żeby dzisiaj doszła. a ja jeszcze do tego wybrałem paczkomaty jak jakiś janusz :(.

wracając do tematu ocen http://bit.ly/2mP8qdc

Edytowane przez _Shaman_