Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na głównej, ktoś napisał podobnie, kto ogrywa wersję na WiiU, te spadki animacji najwidoczniej są wyolbrzymione.

Jeśli ktoś dopiero zaczyna przygodę z Nintendo, i Zelda mu się spodoba, i lubi platformery, to polecam ograć dwie Galaxie z Marianem w roli głównej, takich gier się nie omija, mam nadzieję, że trafią na VC, heh.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Przechodzę triale i nawet jak dla mnie obytego już trochę z pomysłami Nintendo czasami przy zagadkach się zawieszam a co dopiero będzie dla zielonego klapa czy xbota, który nigdy nie miał do czynienia z grami Nintendo :D

Opublikowano

Przechodzę triale i nawet jak dla mnie obytego już trochę z pomysłami Nintendo czasami przy zagadkach się zawieszam a co dopiero będzie dla zielonego klapa czy xbota, który nigdy nie miał do czynienia z grami Nintendo :D

Guide

Opublikowano

Dzisiejszy dzień:

8:00 - pobudka

8:10 - kawa z żoną

9:50 - spotkanie z klientem

11:55 - odebranie Zeldy od kuriera

12:35 - powrót do domu i instalacja update'u do Zeldy

reszta dnia i weekendu - popylanie po Hyrule

Opublikowano

Biedne te żony przez najbliższy czas będą. Nawet im trochę współczuję.

Narzeczona mi grozi właśnie, że konsola odebrana ale najpierw obiad po robocie inaczej pudła nie wyda ;(
Opublikowano

Ja mam gorszy problem. Moja będzie chciała sama grać, więc będzie walka o konsolę. ;)

Tymczasem:

FrzSqTv.png

No nie wiem co tak słabo...

Opublikowano (edytowane)

Żeby cię z robo nie wylali! Ale w sumie, jak dadzą ci wypowiedzenie, możesz krzyknąć

hqdefault.jpg

Panie, ja pracuję dziś dopiero od 15 :D. Przyjechałem jak najszybciej, gdy kurier zadzwonił. Jak ktoś chce coś ode mnie, to mówię, żeby sobie poszedł i wrócił o 15:00.

Edytowane przez Di
Opublikowano

Zgadza się, jeśli ktoś ma szczęście to gra od przedwczoraj, więc te zerowe oceny są z d..., na początku zawsze jest napływ fanboików, a później będzie wpadać coraz więcej normalnych ocen (bo zero to dają zera), i za jakiś czas się wyklaruje wszystko.

Opublikowano

Nie weryfikują tego jakoś?

Zresztą oceny gier to sprawa bardzo indywidualna, dla jednych wiedźmin goty a mnie zanudził po 10godz grania nie dałem rady do tego wrócić.

Opublikowano

Początek gry i czuję, że będzie petarda i od pyty godzin. 

Graficznie, no ząbki są. Ale jakoś specjalnie nie biją po oczach, nie wygląda to extra jak na 2017, ale nie ma ogromnej tragedii. Odbiega od dzisiejszych standardów- w ruchu ujdzie. Mam nowy TV, może Ci na starszych TV FHD będą mieli lepiej. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. 

Ale już hoy w grafe, co to będzie za przygoda :obama: 

Opublikowano

Ależ to jest dobre, zrobiłem kilka początkowych triali i latam sobie jak głupi po tym skrawku mapy, molestuje obozy przeciwników i jest wyśmienicie, a to jest dopiero początek i zapewne nic nie widziałem :) 

Wersja na Wii U całkiem ładnie śmiga. Dropa miałem tylko na samym początku jak się szło do tego obozowiska pierwszego.