iluck85 2 925 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Wymaga wprawy, na początku chaotycznie idzie. Ale lepszy od konsolowego Skyrima- bo tego na PC poprawiłem modem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Rayos jaki plusikowy atencjusz. Ta sama fota w dwóch tematach żeby sobie statsy podbić ;) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Dwie godziny off załatwione, jeszcze trzy godzinki, jakieś żarcie i zielona herbata i znikam do poniedziałku :). doszła zeruda na Switcha Ty ściemniaczu! Miłej zabawy ;). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Rayos jaki plusikowy atencjusz. Ta sama fota w dwóch tematach żeby sobie statsy podbić ;) dzis sie chyba z Wami zegnam na dluzej to trzeba ciulac Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jakie plusy? Ja żadnych plusów nie widzę, może i dobrze, bo bym zobaczył te minusy, heh :). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 chyba nikt o tym nie mowil, mozna dostac 16 zlotych monet do my nintendo za zelde, wystarczy na switchu wejsc w options przy najechanej apce zeldy (w menu glownym gry) i tam wybrac my nintendo reward programme :) Cytuj
Mariusz Saint 1 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Włączyłem na chwilę, ani się spostrzegłem, a już minęła godzina Tak bardzo chce się grać w tę grę, a to dopiero tutorial area, gdzie zdobywasz podstawowe skille. Niestety nie można od razu z miejsca startu pójść do zamku Hyrule, dziad da Paraglider dopiero wtedy, gdy przejdziemy cztery szrajny. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Ale to pięknie wygląda, jezu. Wyjście z jaskini aż mi się z falloutem 3 skojarzyło xd. Polecam ustawić prędkość kamery na najwyższą i zamienić skok na B. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Zabiję Was. Jeszcze 30 min. w robocie! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 oczywiscie, musialem przeciez umrzec podczas schodzenia z temple of time xD piekne widoki są w tej grze <3 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Polecam ustawić prędkość kamery na najwyższą i zamienić skok na B. Na początku zmieniłem na B ale jednak wróciłem do standardowego ustawienia. Nie mogę natomiast przeboleć, że sprintu nie można ustawić pod wciśnięcie lewej gałki. Byłoby o wiele wygodniej. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 -Hmm, ciekawe czy mogę zrobić x. *próbuję* -Mogę. Legend of Zelda: Breath of the Wild Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Swiatynie sa jakos zaznaczone od razu na mapie, czy trzeba samemu odnalezc? Rozbudowane jak w poprzednich odslonach? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Dla zainteresowanych: Day 1 patch zainstalowany. Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Dziwaczne. Gra losowo, niezrozumiale, poważnie ścina na tv. W trybie przenośnym płynne 30. Edytowane 3 marca 2017 przez Arm9_Team Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Poszperałem po Jutubie i wygląda na to, że wersja na WiiU ma potężne dropy i jak tylko coś zaczyna się dziać to chodzi w 20 fps... Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Fabula z poczatku gry: Czy to co król Hyrule opowiada Linkowi, bylo w jakies z Zeld ? (Nie gralem w te z Wii miedzy innymi) gdzie te BOTW jest na lini czasowej ? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Poszperałem po Jutubie i wygląda na to, że wersja na WiiU ma potężne dropy i jak tylko coś zaczyna się dziać to chodzi w 20 fps... Mam na Wii U i żadnych dropów co parę sekund nie mam a biegam za Bokoblinami z pałką jak poyebany. Owszem zdarzają się szarpnięcia na samym początku jak grę odpalę ale potem gra się bardzo dobrze. BotW jeszcze nie jest oficjalnie podana przez Nintendo gdzie znajduje się na linii czasowej. Edytowane 3 marca 2017 przez chrno-x Cytuj
Mariusz Saint 1 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Fabula z poczatku gry: Czy to co król Hyrule opowiada Linkowi, bylo w jakies z Zeld ? (Nie gralem w te z Wii miedzy innymi) gdzie te BOTW jest na lini czasowej ? Co do tekstu ze spoilera: nie było, to coś kompletnie nowego. 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Świetnie mi się wyczekiwało z Wami na tą grę Panowie. Pora zacząć przygodę. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 chrno: mam nadzieję, że jest tak jak piszesz, bo tania to ta gierka nie była :p Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że pieczecie jabłuszka Interakcje ze środowiskiem są zaje,biste. Edytowane 3 marca 2017 przez ragus Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Polecam wdrapać się na szczyt ruiny świątyni ;) E: pobiegałem chwilę po świecie, przy okazji jestem już po pierwszym queście, właśnie aktywował mi się drugi i po prostu czuję się jakbym znowu ogrywał po raz pierwszy jakieś Shenmue na DC, czy odkrywał fabułę innego Okami. Ledwo liznąłem, a już widzę, jak ta gra jest niesamowita. E2: Headshoty z łuku Edytowane 3 marca 2017 przez Hum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi