Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fajne jest też wspinanie, widzisz jakieś miejsce, po czym kombinujesz, którędy się tam dostać, wspiąć, używasz inteligencji, a nie zaznaczonych półek skalnych, a stamina dodaje większego uroku.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Właśnie w co zainwestowaliście pierwsze punkty ze shrine'ów w stamine czy serducha?

Opublikowano

Ja na razie 2 serducha i teraz zaczynam w stamine działać.

Pierwszy raz mam tak że nie mogę w pracy usiedzieć bo chce mi się grać w giere. Ale ta zelda jest GOTY :banderas:

Opublikowano

Jedyny shrine który mnie wkur... na ten moment to był ten gdzie trzeba bylo ruchowo platformą kierować z kulka. Irytowało mnie to bo nie przepadam za ruchowym sterowaniem.

Gość ragus
Opublikowano

Jedyny shrine który mnie wkur... na ten moment to był ten gdzie trzeba bylo ruchowo platformą kierować z kulka. Irytowało mnie to bo nie przepadam za ruchowym sterowaniem.

można było oszukać grę

wywracając ten stół do góry nogami, przez co zadanie staje się banalne ;D

Opublikowano

No podobnie robiłem ale chodzi mi o sam fakt tego typu sterowania. Chociaż celowanie z łuku jest petarda.

Opublikowano (edytowane)

No podobnie robiłem ale chodzi mi o sam fakt tego typu sterowania. Chociaż celowanie z łuku jest petarda.

Ja się z Tobą zgodzę, niektóre shriny potrafią być frustrujące, ale na szczęście są krótkie i jest ich niewiele, a jeden był nawet ok. Jestem zwolennikiem grania z padem w rękach, co ciekawe bardzo wygodne jest granie z padem przepołowionym na pół, bez gripa, trzymasz ręce tak jak ci wygodnie.

Opublikowano

Mi sie niewygodnie gra bez gripa. Za bardzo mi przypomina sterowanie z wii ktore bylo fatalne w odbiorze w moim wypadku

Opublikowano (edytowane)

można było oszukać grę

Ja ten Shrine ukończyłem inaczej:

Ustawiłem labirynt tak, żebym mógł tam doskoczyć i żeby ta część bliżej była wysoko. Wskoczyłem do labiryntuj, przesunąłem kulkę do tego brzego, po czym użyłem runy Stasis, wycelowałem kulę na platformę, gdzie miała się docelowo znaleźć, no i wyrzuciłem ją :).

Edytowane przez Di
  • Plusik 2
Gość ragus
Opublikowano

Ja spróbowałem, ale trochę dostawałem i wrócę kiedy indziej.

Opublikowano

Ps. Mozna bronie w jakis sposb naprawiac? Jak mi sie jakas spodoba czy jakis respawn przeciwnika by musial byc i wydropic trzeba od nowa?

Opublikowano (edytowane)

można było oszukać grę

https://www.youtube.com/watch?v=4_Uw2wv67P4

Ja ten Shrine ukończyłem inaczej:

Ustawiłem labirynt tak, żebym mógł tam doskoczyć i żeby ta część bliżej była wysoko. Wskoczyłem do labiryntuj, przesunąłem kulkę do tego brzego, po czym użyłem runy Stasis, wycelowałem kulę na platformę, gdzie miała się docelowo znaleźć, no i wyrzuciłem ją :).

Jesteś gość, ja na to nie wpadłem, choć byłem tam po skrzynię :).

Gość ragus
Opublikowano

Trial of Power w Kaam Ya'tak Shrine :o

Polecam serdecznie.

Opublikowano

Spoiler z dueling Peaks <3

Wbilem sobie na gore Dueling Peaks w poszukiwaniu Shrine. Patrze skała, rozwale na minerały, a tu jakiś mini boss Stone Talus (senior) wyrasta spod ziemi oO. Najpierw zaczałem spieprzac, bo mowie z mieczykiem nie zabije, ale chwila głowkowania wskoczylem na niego (rodeo xd)  i rozwalilem tą czarną cześć i wypadło z niego w (pipi) minerałow.

Boska gra.

Stone-Talus-Senior-900x506.jpg

• Plusik 2
Opublikowano

Jest jeden Major test dosyć trudny

jak się idzie do latajacej bestii

Radzę być dobrze przygotowany.

I nadal polecam wyspę w prawym dolnym rogu napy :łapka: