Gość ragus Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Ja mam ponad 60h na liczniku i idę do 4. dungeona. Pierwsza gra open world, która mnie naprawdę wciągnęła i chyba najbardziej grywalne doświadczenie single player w moim życiu. Shrine'ów mam prawie połowę, wymaksowany jeden komplet ubrań. Po przejściu gry będę chyba chciał zrobić wszystko, ale niekoniecznie od razu. Czy wiadomo jak często respawnują się przeciwnicy? Muszę zrobić kilka runów po tych, którzy dają dużo fantów. Kojarzysz krwawy księżyc? Właśnie wtedy. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) Double. Edytowane 13 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Faktycznie, kompletnie zapomniałem o księżycu. Dzięki :). No to po prostu będę nocował kilka razy z rzędu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Krwawy księżyć, (pipi)any za każdym razem przeraża mnie tak samo jak za pierwszym razem Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 http://polygamia.pl/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-recenzja/ Jeśli ktoś ma ochotę na przeczytanie, albo jest niezdecydowany jeszcze :). Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Na razie nie czytałem żadnych recenzji, nie oglądałem gameplayów. Jedyne co to parę screenów obejrzałem. Da radę przy Zeldzie się zrelaksować, odpocząć? Pobiegać, pooglądać ładne krajobrazy? Czy będą momenty że mnie kurwica weźmie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) Na razie nie czytałem żadnych recenzji, nie oglądałem gameplayów. Jedyne co to parę screenów obejrzałem. Da radę przy Zeldzie się zrelaksować, odpocząć? Pobiegać, pooglądać ładne krajobrazy? Czy będą momenty że mnie kurwica weźmie? Da się i to bardzo. a kurwica też może wziąć jak się zapuścisz w bardziej niebezpieczne tereny ;) ale wiekszosc czasu bedziesz mogl spokojnie spacerowac i podziwiac widoki. ta gra to czysty relaks Edytowane 13 marca 2017 przez Rayos 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Na razie nie czytałem żadnych recenzji, nie oglądałem gameplayów. Jedyne co to parę screenów obejrzałem. Da radę przy Zeldzie się zrelaksować, odpocząć? Pobiegać, pooglądać ładne krajobrazy? Czy będą momenty że mnie kurwica weźmie? Nie spróbujesz się nie dowiesz, myślę że główną zaletą Zeldy jest właśnie to o co pytasz, czyli motyw podróżowania, zwiedzania, odkrywania. Zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że się zawiedziesz, ale co jeśli Zelda okaże się jedną z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałeś? I co gdybyś nigdy jej nie spróbował? To na pewno gra warta tej szansy. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) Czy da się odnowić te uniejętności, które dostajemy na końcu dungeona, gdy je wykorzystamy? Odnawiają się po jakichś 10 minutach. Z tym że jeśli masz trzy użycia, to zaczynają się odnawiać dopiero po trzech użyciach. Edytowane 13 marca 2017 przez Elanczewski Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Ktoś może mi objaśnić levelowanie ubran u wróżki? Każda sztukę można raz tylko? Ona mówi, że jak się ma kompet jest bonus, mam komplet Hylian podlevelowany i nie mam bonusu. why? Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Każdą sztukę można do 4 razy, po razie od każdej wróżki. Ale działa to tak, że jak odkryjesz więcej niż jedną, to ulepszasz tak samo u każdej (tj. nie musisz iść do konkretnej wróżki, możesz wszystko ulepszać u tej samej). Nie wszystkie zestawy dodają bonusy. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Czy da się odnowić te uniejętności, które dostajemy na końcu dungeona, gdy je wykorzystamy? Odnawiają się po jakichś 10 minutach. Z tym że jeśli masz trzy użycia, to zaczynają się odnawiać dopiero po trzech użyciach. Ok, dzięki :). Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 w razie jakby ktos chcial wejsc w polemike z ogozo odnosnie zeldy, to prawilnie przypominam, ze dla niego ff xiii to jeden z najlepszych fajnali xd 2 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Kurcze chyba kupię Switcha. Najpierw jednak muszę PS4 sprzedać bo nie mam czasu na dwie konsole + PC + seriale + książki + dwójka dzieci + kłótnie z żoną + praca + nauka angielskiego + siłownia :P. Córka jedna już w miarę podrosła więc akurat będzie konsolka dla niej ( taaaa, dla niej :P ). Żona dodatkowo bardzo lubi gry z Mario. Może Switch to recepta na małżeńskie problemy? :). "Naspidowałem" się. Idę przemeblować żeby kącik do gier był. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 w razie jakby ktos chcial wejsc w polemike z ogozo odnosnie zeldy, to prawilnie przypominam, ze dla niego ff xiii to jeden z najlepszych fajnali xd A jest sens wchodzić z kimś w polemikę o grze w którą nie grał? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) Dycha na PPE http://www.ppe.pl/recenzje/3136/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-recenzja-gry.html Edytowane 13 marca 2017 przez Rayos Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 marca 2017 Autor Opublikowano 13 marca 2017 Byłaby beka, gdyby to nasza strona przywróciła grę z powrotem do 98 :) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 PPE nie liczy się do Mc afaik Cytuj
Mariusz Saint 1 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Dziś trzeba było pójść do pracy, to musiałem się wyrwać z zeldowego transu. W weekend doszedłem do Lost Woods i gadałem z Deku Tree . Płakałem jak grałem (ze szczęścia). Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Kolejna szóstka, tym razem od gamer.no, czyli jednak slant miał rację, buhaha, co za qwa klauny. 1 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Panowie jak sprawdzacie ilość h przegranych? Bo wchodzę na swój profil w konsoli to mi pokazuje że grał od 9 dni a nie ile h. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Kolejna szóstka, tym razem od gamer.no, czyli jednak slant miał rację, buhaha, co za qwa klauny. Czy Ty wiesz w ogóle co to jest recenzja? Bo myślałem, że uczą tego już w podstawówce. Pogódź się z tym, że to co się Tobie podoba, może komuś się nie spodobać. Zobaczysz, kiedy to zrozumiesz, to życie się stanie prostsze i przyjemniejsze. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) Kolejna szóstka, tym razem od gamer.no, czyli jednak slant miał rację, buhaha, co za qwa klauny.Czy Ty wiesz w ogóle co to jest recenzja? Bo myślałem, że uczą tego już w podstawówce. Pogódź się z tym, że to co się Tobie podoba, może komuś się nie spodobać. Zobaczysz, kiedy to zrozumiesz, to życie się stanie prostsze i przyjemniejsze.Wiem co to recenzja, dlatego pozwoliłem sobie na recenzję tych klaunów :). Innymi słowy, to jest tak jak z ocenami 0 na metacritic, subiektywizm subiektywizmem, ale recenzent to powinien być ktoś rzetelny, ta gra nie zasługuje na mniej, niż 8, są aspekty, które recenzent powinien docenić, to trolling, a nie profesjonalna recenzja. Edytowane 13 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Dla ciebie wszystko dla Zeldy poniżej 9 jest nie do zaakceptowania. Recenzja jest subiektywna. Nie ma rzeczy która pasuje każdemu. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Dla ciebie wszystko dla Zeldy poniżej 9 jest nie do zaakceptowania. Recenzja jest subiektywna. Nie ma rzeczy która pasuje każdemu. Na ósemki bym nic nie powiedział, cztery też by było ok? Dla mnie to klauny, takie same jak ten, który wystawił 6 TLOU (odnośnie Zeldy w twoim komentarzu). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi