Opublikowano 30 marca 20178 l Właśnie patrzę na napisy końcowe... Ale napiszę coś więcej, gdy ochłonę.
Opublikowano 30 marca 20178 l Macie tak , że np po 100 godzinach grania gra Was jeszcze potrafi czymś nowym zaskoczyć? Ja tak mam :)
Opublikowano 30 marca 20178 l Ja tak nie miałem, tutaj mam.Zresztą w żadnego w singla nie miałem 140h, a gdzie koniec?
Opublikowano 31 marca 20178 l Autor Wyszedł patch, który rzekomo poprawia framerate. Mam nadzieję, że Ficuś będzie ucieszony.
Opublikowano 31 marca 20178 l Ciekawe, czy będzie też na WiiU. E: Jest też na WiiU, właśnie pobieram. Edytowane 31 marca 20178 l przez Hum
Opublikowano 31 marca 20178 l Wyszedł patch, który rzekomo poprawia framerate. Mam nadzieję, że Ficuś będzie ucieszony.Potwierdzam, nie ma wreszcie wstydu na tv
Opublikowano 31 marca 20178 l Ciekawe, czy będzie też na WiiU. E: Jest też na WiiU, właśnie pobieram. Napisz od razu czy coś sie poprawia jak zagrasz.
Opublikowano 31 marca 20178 l Łatkę pobrało w 6 sekund. Sprawdziłem Fairy Fountain przy Kakariko Village. Wczoraj były tam w trybie TV dropy, dzisiaj nie ma. Fajnie. Patchowi wystawiam ocenę taką samą, jak grze. Edytowane 31 marca 20178 l przez ragus
Opublikowano 31 marca 20178 l Macie tak , że np po 100 godzinach grania gra Was jeszcze potrafi czymś nowym zaskoczyć? Ja tak mam :) Mnie po 200 :).
Opublikowano 31 marca 20178 l Łatkę pobrało w 6 sekund. Sprawdziłem Fairy Fountain przy Kakariko Village. Wczoraj były tam w trybie TV dropy, dzisiaj nie ma. Fajnie. Patchowi wystawiam ocenę taką samą, jak grze. Ten screen XDDD że dropów nie ma, niech (pipi)a Ficuś widzi.
Opublikowano 31 marca 20178 l Ciekawe, czy będzie też na WiiU. E: Jest też na WiiU, właśnie pobieram. Napisz od razu czy coś sie poprawia jak zagrasz. Na szybko przed robota sprawdziłem jak przedstawia się sytuacja w kakariko i korok woods - w obu miejscach nadal są spadki animacji, ale nie tak jak do tej porty, gdzie był zjazd do stałych 20 fps, teraz są to spadki na pewno mniejsze i dużo bardziej chwilowe. Ewidentnie trzeba dłużej przysiąść do gry, żeby powiedzieć jak bardzo ten patch naprawił sytuację, bo lepiej jest na pewno. E: Przy okazji napisze nieco wrażeń po wczorajszym przejściu głównego wątku. Spoilerów nie będzie, ale w razie czego ukryję. Emocje w ostatnich momentach gry były niesamowite. Same starcie z ostatnim bossem uważam za bardzo dobre - wymagające, pójść na niego ze słabym ekwipunkiem, z małym zapasem żarcia... no nie najlepszy pomysł, bo można nawet do niego nie dojść. Sama walka bardzo dobra, rozbudowana, jak cała gra - dająca wiele możliwości kombinowania O ile ma się zdobyty master sword, zrobione wszystkie wspomnienia oraz beasty, to po napisach ogląda się dodatkowe sceny. Takie sceny, po których od razu ciary wchodzą na plecy i po prostu wiesz, że do końca growego życia je zapamiętasz. Jest to dobre, dopracowane zakończenie, nie czuję żadnego niedosytu, którego się wcześniej obawiałem. Zostało już tylko nieskrępowane zwiedzanie, odkrywanie nowych miejsc w oczekiwaniu na dodatki. 10/10, gra generacji. Edytowane 31 marca 20178 l przez Hum
Opublikowano 31 marca 20178 l A ja czekam, aż będę miał wszystkie shriny, sidequesty, wspomnienia, upgradey u wróżki i 441 koroków, wtedy pójdę do zamku, mam 200 godzin, ale pewnie jeszcze ze 100 minie, jak nie 200, zanim będę gotowy :). Przy okazji, fajne są niektóre sidequesty, miasteczko, czy "list w butelce", oraz wejścia do niektórych shrinów, szkoda że trochę "pustych" jednak ich jest. Edytowane 31 marca 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 31 marca 20178 l ponoc tylko mi dropy przeszkadzaly i rzucaly sie w oczy, a teraz kazdy tu podniecony, ze zelda chodzi po miesiacu dopiero jak nalezy xDDD
Opublikowano 31 marca 20178 l Każdemu przeszkadzały, ale nikt normalny nie robił z tego takiej dramy jak Ty.
Opublikowano 31 marca 20178 l Ciekawe czy są ludzie, którzy jako pierwszą bestię wybrali wielbłąda Moim zdaniem ta walka mocno odstaje poziomem trudności od reszty i czuję, że z 4-5 sercami i słabym ekwipunkiem mógłby wyjść z tego bloodborne 2.0. Edytowane 31 marca 20178 l przez ragus
Opublikowano 31 marca 20178 l ile macie obecnie godzin na liczniku, ile serc/staminy? ja 50h+, 2 pełne kółka staminy, bodaj 18 serc
Opublikowano 31 marca 20178 l Ciekawe czy są ludzie, którzy jako pierwszą bestię wybrali wielbłąda Moim zdaniem ta walka mocno odstaje poziomem trudności od reszty i czuję, że z 4-5 sercami i słabym ekwipunkiem mógłby wyjść z tego bloodborne 2.0. racja, thunderblight ganon zdecydowanie najtrudniejszy ja akurat najwięcej problemów miałem w drugim etapie walki, gdzie trzeba było porazić ganona prądem, ciężko się sterowało magnesem w ruchu i do tego 20fps
Opublikowano 31 marca 20178 l Czyli po napisach końcowych spokojnie można nadal zwiedzać mapę i odkrywać sekrety?
Opublikowano 31 marca 20178 l Ten patch brak dropow w wiadomym lesie, wszystko pięknie śmiga. Jak w lesie nie ma dropów to rzeczywiście patch 10/10. To jedyna miejscówka, w której dropy rzucały się w oczy i były nie do zaakceptowania, bo w innych miejscach nie było się czego czepiać, czasem się zdarzyły.
Opublikowano 31 marca 20178 l W tv mode dalej są dropy jak były w korok forest. W hh mode zdecydowanie lepiej.