zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Fajny był ten Shrine ze śpiewakami, samo odkrycie go, a potrawa łatwa do zgadnięcia, bo... :). Jestem coraz bliżej końca, chyba resztę Koroków sobie zostawię, gdy będą dodatki, i tak jakieś 300 godzin będę miał po przejściu wszystkiego, prócz połowy Koroków. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 No i stoję przed bramami zamku, gotowy na pokonanie Ganona. Chu,j, tam, jutro. Jakiś garnitur najpierw założę. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 A ja tym czasem przeczesuje góry,lasy,rzeki i znalazłem kolejny labirynt i część armora.Jeszcze spodnie i za całość wpadnie bonusowy secik. https://s17.postimg.org/uxvn9ql19/Wii_U_screenshot_TV_01_C95.jpg Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 przez pierwsze 50h, teraz to wieje nuda mimo wszystko, ale szczegolowe wrazenia opisze w stosownym temacie jak juz dokoncze Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 nope, po 70h jest tak samo Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 no ja mam (wedlug licznika konsolowego) over 65 hours i od dobrych 10 nudze sie juz coraz bardziej, stwierdzilem ze pocisne ostatnia bestie i ide do ganona Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 to skoncz gre, w czym problem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 no zaden xd tylko mowie ze gra po tych kilkudziesieciu godzinach zaczyna sie nudzic, brak sensownych questow zaczna dokuczac, pusty swiat coraz bardziej irytuje i w sumie to nie wiem czemu sie zmuszalem do dalszej gry zamiast konczyc wczesniej Cytuj
Gość Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Ja mam około 80h i nadal nie widziałem nawet połowy mapy. Tzn. odkryłem już wszystkie wieże, ale tylko po to, żeby łatwiej łazić po świecie. Jak mi się to znudzi, to zacznę misje robić. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 (edytowane) Lost Woods bardzo dobrze zrobione, nie powiem, zaciąłem się tam na chwilę. No i scenka gdy wyciągamy miecz, ajej 20 Ancient Arrows kupione, można zacząć orać Guardianów przy zamku. Grę skończę przy 70 godzinach i szczerze mówiąc czułem się ciągle, jakbym grał w porządny korytarzyk w tym sensie, że kompletnie się nie nudziłem. Żadnych przestojów, żadnych zapychaczy. Śmiechem żartem już prędzej powiedziałbym tak o Skyward Sword czy Wind Wakerze. 70h Zeldy, która mi się podoba. Jakiś czas temu bym w to nie uwierzył. tylko boli mnie du,pa o te stroje odblokowywane figurkami ;/// miałem linka ale żenadą było to trzymać, więc poszło na allegro. no i jestem bez dodatkowego stroju ;( Edytowane 9 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Niestety po przejściu Ganona gra cierpi na brak dalszego zainteresowania, przynajmniej częściowo. Ale mam jeszcze kilka miejsc i rzeczy, którzy nie zrobiłem i chyba czas wrócić na trochę do Hyrule, taka przerwa może mi dobrze zrobi. Na pierwszy ogień idą labirynty. W żadnym jeszcze nie byłem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Lost Woods bardzo dobrze zrobione, nie powiem, zaciąłem się tam na chwilę. No i scenka gdy wyciągamy miecz, ajej 20 Ancient Arrows kupione, można zacząć orać Guardianów przy zamku. Grę skończę przy 70 godzinach i szczerze mówiąc czułem się ciągle, jakbym grał w porządny korytarzyk w tym sensie, że kompletnie się nie nudziłem. Żadnych przestojów, żadnych zapychaczy. Śmiechem żartem już prędzej powiedziałbym tak o Skyward Sword czy Wind Wakerze. 70h Zeldy, która mi się podoba. Jakiś czas temu bym w to nie uwierzył. tylko boli mnie du,pa o te stroje odblokowywane figurkami ;/// miałem linka ale żenadą było to trzymać, więc poszło na allegro. no i jestem bez dodatkowego stroju ;( nadal masz szansę na zdobycie zielonej tuniki, tylko nie tej z poprzednich czesci serii odblokowywanych amiibosami Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Lost Woods bardzo dobrze zrobione, nie powiem, zaciąłem się tam na chwilę. No i scenka gdy wyciągamy miecz, ajej 20 Ancient Arrows kupione, można zacząć orać Guardianów przy zamku. Grę skończę przy 70 godzinach i szczerze mówiąc czułem się ciągle, jakbym grał w porządny korytarzyk w tym sensie, że kompletnie się nie nudziłem. Żadnych przestojów, żadnych zapychaczy. Śmiechem żartem już prędzej powiedziałbym tak o Skyward Sword czy Wind Wakerze. 70h Zeldy, która mi się podoba. Jakiś czas temu bym w to nie uwierzył. tylko boli mnie du,pa o te stroje odblokowywane figurkami ;/// miałem linka ale żenadą było to trzymać, więc poszło na allegro. no i jestem bez dodatkowego stroju ;( nadal masz szansę na zdobycie zielonej tuniki, tylko nie tej z poprzednich czesci serii odblokowywanych amiibosami Weź napisz jak to zrobić?? Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Cała mapa odkryta, 30 shrine i dwie bestie pokonane :) a teraz szukam jakiegoś stroju na gorące lokacje :D Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 (edytowane) Koniec. I nastała pustka. Boję się teraz odpalać jakąkolwiek "dużą" grę. Dziękuje pan Anouma. Edytowane 9 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 uwaga bedzie kontrowersyjny post ja bardzo ale to bardzo nie trawie sandboxow, no zaledwie garstke w zyciu skonczylem i z tej garki zaledwie kilka bylo takich przy, ktorych w ogole sie nie nudzilem, ci wybrancy to gta vc, gta v, wiedzmin3 i horizon(wiem wiem pojda hehaszki), wynudzila mnie skonczona kazda inna stacjonarna czesc gta, nie skonczylem nigdy rdr, nie skonczylem zadnej czesci ac (a podchodzilem do czterech roznych i max co nabilem to 15h w ac2) czy skoncze zelde - raczej tak, czy bedzie to konczenia w bolach? czas pokaze, na razie po 25h o dziwo nie nudzilem sie ani chwili. Pisze o dziwo bo pierwsze 5-10h mialem dosc sceptyczne, ze swiat za duzy, ze za pusty. Po tych 25h wiem juz na pewno, ze dla mnie sposob narracji i prowadzenia fabuly jest chybiony totalnie, mala roznorodnosc przeciwnikow tez razi mnie strasznie ale mimo wszystko dalej jaram sie tym gameplayem opartym o fizyce i zagadkach logicznych i faktem, ze gra mnie szanuje jako osobe rozumna (czytaj nie prowadzi za raczke). Na ile te plusy sprawia, ze po 70-80h dalej bede patrzec na ten tytul z usmiechem na ustach nie wiem, czas pokaze Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 uwaga bedzie kontrowersyjny post ja bardzo ale to bardzo nie trawie sandboxow, no zaledwie garstke w zyciu skonczylem i z tej garki zaledwie kilka bylo takich przy, ktorych w ogole sie nie nudzilem, ci wybrancy to gta vc, gta v, wiedzmin3 i horizon(wiem wiem pojda hehaszki), wynudzila mnie skonczona kazda inna stacjonarna czesc gta, nie skonczylem nigdy rdr, nie skonczylem zadnej czesci ac (a podchodzilem do czterech roznych i max co nabilem to 15h w ac2) czy skoncze zelde - raczej tak, czy bedzie to konczenia w bolach? czas pokaze, na razie po 25h o dziwo nie nudzilem sie ani chwili. Pisze o dziwo bo pierwsze 5-10h mialem dosc sceptyczne, ze swiat za duzy, ze za pusty. Po tych 25h wiem juz na pewno, ze dla mnie sposob narracji i prowadzenia fabuly jest chybiony totalnie, mala roznorodnosc przeciwnikow tez razi mnie strasznie ale mimo wszystko dalej jaram sie tym gameplayem opartym o fizyce i zagadkach logicznych i faktem, ze gra mnie szanuje jako osobe rozumna (czytaj nie prowadzi za raczke). Na ile te plusy sprawia, ze po 70-80h dalej bede patrzec na ten tytul z usmiechem na ustach nie wiem, czas pokaze Mnie się już kompletnie znudziło po 50h, no ale ja raczej starałem się robić zadania z głównego questa, teraz tylko mi została wycieczka do zamku i pokonanie gamonia, ale jakoś brakuje mi do tego motywacji, sposób prowadzenia tego głównego wątku jest po prostu słaby (i nie mówię nawet o fabule, bo w zeldzie nigdy nie była na pierwszym planie). Cytuj
Xord 50 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 To jest najtrudniejsza gra w moim zyciu. Tree bbrothe giant zmienil postrzeganie jej poproatu i bez caragieli nie jestem w stanie z nim walczyc a nie ukonczylem nawet jednego main dungeonu. Cos niesamowitego to jest gra ktora kocham za wszystko Nintendo zmienia mnie co kilka lat... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Lost Woods bardzo dobrze zrobione, nie powiem, zaciąłem się tam na chwilę. No i scenka gdy wyciągamy miecz, ajej 20 Ancient Arrows kupione, można zacząć orać Guardianów przy zamku. Grę skończę przy 70 godzinach i szczerze mówiąc czułem się ciągle, jakbym grał w porządny korytarzyk w tym sensie, że kompletnie się nie nudziłem. Żadnych przestojów, żadnych zapychaczy. Śmiechem żartem już prędzej powiedziałbym tak o Skyward Sword czy Wind Wakerze. 70h Zeldy, która mi się podoba. Jakiś czas temu bym w to nie uwierzył. tylko boli mnie du,pa o te stroje odblokowywane figurkami ;/// miałem linka ale żenadą było to trzymać, więc poszło na allegro. no i jestem bez dodatkowego stroju ;( nadal masz szansę na zdobycie zielonej tuniki, tylko nie tej z poprzednich czesci serii odblokowywanych amiibosami Weź napisz jak to zrobić?? przejdź wszystkie shriny i odnajdz w pewnym zapomnianym przez wszystkich swietym miejscu trzy skrzyneczki :potter: Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Jedni kończą po 70 godzinach a ja po 162 h wreszcie znajduje miecz 3 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Protip zrób zdjęcie miecza na później Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 (edytowane) Zrobiłem na wszelki wypadek przed tym jak jeszcze napisałeś :) Swoja drogą po tylu godzinach idzie się dogadać tutaj chyba z każdym. Edytowane 10 kwietnia 2017 przez Oldboy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi