Xord 50 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Ja ciesze sie pozycja w najlepsze mam blisko 100 godIn a nawet pierwszego dungeonu nie qidzialem od wewnatrz. Gra jest wysmienita i czekam na tryb hard z dlc. 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 (edytowane) ale pro controller ma zyroskop i czytnik nfc, nie wiem jak z hd rumble Dopiero teraz się wczytałem, że Tobie chodziło chyba o pro controller na Switchu - ja mówiłem o tym z WiiU, który ma jedynie wibracje, czytnika nfc ani tym bardziej żyroskopu to ja tam znalazłem Edytowane 24 kwietnia 2017 przez Hum Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 (edytowane) ano tak, mialem na mysli pro controllera do switcha ;) zapomnialem, ze tu ktos jeszcze moze grac w botw na wii u Edytowane 24 kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj
Damk 98 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Serio większość tutaj zgromadzonych ograła (tudzież: gra) w Breath of the Wild na Switchu? Byłem przekonany, że wersja na oryginalnej platformie jednak jest tą wiodącą na naszym polskim poletku. Ależ się myliłem Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Wii U chyba jednak mało kto sobie zostawił. Ja osobiście się pozbyłem na rzecz Switcha. Nie ma może na niego za wiele gier, ale na razie jestem może w 1/4-1/3 Zeldy i nie wiem kiedy to skończę a do grania mam jeszcze New3DS, Vitę. Więc jest w co pykać :-) No i jednak to, że można grę zabrać ze sobą WSZĘDZIE to jest dla mnie plus nad plusy. Już dawno powinno to być możliwe. Remote Play czy jakieś synci save'ów to nie to samo. Tu masz pyk i grasz :-) Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 malo kto tutaj ma wii u, a sporo ludzi kupilo switcha ;) sam mam wii u, ale postanowilem kupic zelde razem ze switchem :) Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Ja tam kupiłem na Wii U i Switch'a, a gram na tym pierwszym, bo tego drugiego kupuję dopiero w okolicach grudnia ^_^. Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 (edytowane) Switch już sprzedał się w 1/10 tego co WiiU przez całe życie. Więc szybciutko. O ile WiiU to świetny sprzęt do ogrywania gier Ninny, to jednak archaiczne rozwiązania zawsze bolały. Przykład - chcesz zagrać w gry na Wii - musisz mieć kontrolery. Standardowo, musisz do nich ładować baterię. Lata 90e. Masz nieszczęsnego Gamepada z okropnym ekranem TN, ze streamem z konsoli w obrębie pokoju, może dwóch, z rozmyciem. Sam Gamepad ma ekran oporowy, wykrywający 1 punk nacisku, w dobie Androida i iPhone'a. Ma słabą baterię, mi cięgle się rozładowywał (miałem konsole od nowości, ze sklepu). Więc mają bezprzewodowy kontroler i tak z 80% musiał być podłączony do dodatkowego zasilacza, bo miał niestandardowe wejście. Dużo tego. Switch nie ma tych przypadłości. Nie ma też na razie starych gier ale ich czas nadejdzie :-) @P-chan: Kto bogatemu zabroni ;-) Edytowane 24 kwietnia 2017 przez NemoKOF Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Brakuje mi w tej grze post-game contentu. Jakiegoś mega bossa albo lokacji z koks przeciwnikami, w których ulepszone zbroje do max poziomu i set bonusy byłby naprawdę przydatne. Jakichś bonusowych shrinów z mega hardkorowymi zagadkami. Czegokolwiek, do czego faktycznie trzeba by się było solidnie przygotować, narobić najlepszych potraw, zdobyć najlepsze zbroje i bronie, mieć ulepszone wszystkie itemki, wykupione kamuflujące maski itp. Czegoś, co by mnie zmotywowało do zbierania hajsu na ostatnią wróżkę i ulepszaniu tych wszystkich zbroi itd.Bo bym sobie pograł jeszcze, a z ciekawych rzeczy zostały tylko 4 shriny i Ganon :( 1 Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Zapłać 80 zł i czekaj pół roku na DLC xd Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Te przygotowania o których pisze Dahaka pewnie przydadzą się dopiero w hard mode. Ja tam mogę czekać pół doku na DLC, w tej grze i tak mam jeszcze masę rzeczy do zrobienia. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Jeśli ten hard mode wypali, to będzie mi trochę smutno, że to z nim nie przeżyłem tej przygody po raz pierwszy, bo nie wiem czy bedzie mi sie chcialo znowu 100h wpakować w tytuł, którego głównym motorem napędowym jest odkrywanie nieznanego. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 (edytowane) Fajnie by było jakby zrobili hard mode jak master questa z OOT tj. Podbiją trudność gry, zrobią lustrzane odbicie całej mapy, zmienią layout dungeonów i będzie zaorane Edytowane 25 kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Nie zapominajcie o jakimś dodatkowym dungeonie Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 no tak, bedie w zimowym dlc, mam nadzieje ze dorzuci tez 12 dodatowych shrineow zeby miec maxa i hp i staminy :D Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Na hard jest za późno, nie w takiej grze, na 300 godzin. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Nie każdy jest takim wariatem jak Ty. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 (edytowane) Na takie ogromne gry to ja nie mam czasu, żeby przechodzić 2 razy, więc zwisa mi ten hard (teraz), ale dodatki, nowy dungeon, nowe shriny, jestem na tak. Po kilka razy to przechodzę gry, które mi się bardzo podobają, i które da się skończyć w kilkanaście godzin, no cóż, każdy jest inny. Edytowane 25 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 lost woods i korok forest Cytuj
Gość Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 A ja dopiero co surfowałem na foce. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 (edytowane) No i skończyłem, wszystkie shriny zrobione, wspomnienia odkryte, ponad 300 koroków na koncie i 120 godzin na liczniku. Prawie się popłakałem na zakończeniu. Nie dlatego, że było niesamowite. Było zwykłe do bólu, ale ten moment mojej realizacji, że to już koniec tej wspaniałej przygody połączony z głównym motywem serii... Czułem pustkę jak po skończeniu ulubionego serialu. A wiecie kiedy ostatnio coś takiego poczułem przy gierce? Raz. Przy The Longest Journey. 10 lat temu.Gra idealna nie jest. Mógłbym całe akapity pisać o tym, co bym w niej poprawił lub zmienił, ale to bez znaczenia. To co Zelda robi dobrze, robi najlepiej ze wszystkich. Ile bym wad nie wypunktował, niczego to nie zmieni, dla mnie to 10/10 i najlepszy open world w historii.EDITA i mam pytanie. W opcjach jak wejdziecie w zakładkę "abilities" co macie w ostatniej rubryce? U mnie znaki zapytania. Myślałem, że to jakiś skill, który odblokuje później, no ale później niż koniec gry już się chyba nie da i mi to spokoju nie daje :D Edytowane 25 kwietnia 2017 przez Dahaka Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 https://www.amazon.com/Chess-Legend-Zelda-Collectors-Board/dp/B01FO7K4YA/?tag=hydegf-20 Cytuj
roivas 41 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 EDIT A i mam pytanie. W opcjach jak wejdziecie w zakładkę "abilities" co macie w ostatniej rubryce? U mnie znaki zapytania. Myślałem, że to jakiś skill, który odblokuje później, no ale później niż koniec gry już się chyba nie da i mi to spokoju nie daje :D Nie martw się - "Use amiibo" :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi