Opublikowano 9 czerwca 20177 l Do zamówienia na Konsole i Gry nowe figurki amiibo LINK - ciekawe, co wniosą nowego do gry?
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Do zamówienia na Konsole i Gry nowe figurki amiibo LINK - ciekawe, co wniosą nowego do gry? Mówisz masz :)
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Do zamówienia na Konsole i Gry nowe figurki amiibo LINK - ciekawe, co wniosą nowego do gry? Dzięki, wziąłem wszystkie rodzaje ;-)
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Tytuł jest świetny jednak osobiście 10 bym nie dał. Jedna z lepszych gier polegających na eksploracji świata, dobra mechanika, przyjemna grafika. Fabuła trochę kuleje no ale to raczej standard w Zeldach, jednak jakby temu aspektowi poświęcić trochę więcej czasu był by szał bo potencjał jest. Mam przegrane jakieś 20h może moja ocena z czasem się zmieni. Osobiście moje Top 3 tej generacji obok Wiedźmina 3 i Dark Souls 3. Bardzo mnie cieszy zmiana formuły, świetnie się to sprawdza. Mam nadzieje ,że stanie się to standardem dla tej serii. Edytowane 15 czerwca 20177 l przez Ukukuki
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Tak jak pisałem wcześniej nie jestem kompletnie fanem Zeldy a wręcz wzgardzam tą serią i uważam że leci tylko i wyłącznie na sentymencie graczy . Ocaryna , Skyward Sword , Twilight Princess te 3 części ogrywałem i od każdje odpiłem się po kilku godzinach . Sam świat Zeldy nigdy mi się nie podobał , nie rozumiałem zamysłu tej serii , no bo dlaczego po raz 10 ratujemy jakiegoś lachona jak w mario( nie wiedziałem że każda część nie jest ze sobą powiązana , zresztą do tej pory nie rozumiem wielu rzeczy jeśli chodzi o samą serie). ale mimo tego wszystkiego po opiniach w tym temacie poleciałem po switch-a wraz z Zeldą i na spokojnie zacząłem ogrywać. Na start gra siadła , było fajnie i tyle wtedy dałbym grze w granicach 8/10 bo naprawdę fajnie się bawiłem , obecnie nie wiem po ilu godzinach jestem gry ale mam 40 kapliczek zrobionych i 3 główne bestie no i dopiero po 1 monstrum zrozumiałem fenomen tej gry. Naprawdę te grę powinni kazać ogrywać każdemu studiu robiącemu gry by zobaczyli co tak naprawdę w grach jest najważniejsze . Tu nie chodzi o graficzke, historie czy inne pierdoły ta gra pod względem rozgrywki to czysty miód . Nawet świetny wiedźmin 3 nie robił ze mną tego co Zelda , potrafie wracać o 3 w nocy do domu i o 7 rano zasypiać bo Zelda wsiąka strasznie . Przyjemne zagadki w kapliczkach , eksplorowanie świata gdzie w każdym zakątku trafiamy na coś a nie jest to tylko wrzucona na chama mapka jak w chociażby Far Cry byle by duża była. Widzisz jakieś stare drzewo na środku pola? To już jest pewne że coś tam się bedzię działo , czy to ziarenko czy jakiś mini boss. Gra jest świetna i zdecydowanie patrząc że serwisy takiego Skyrim-a obsypywali 10 to tutaj nawet nie ma co się zastanawiać nad oceną. Jedyne mankamenty gry to ta niszcząca się broń i jeszcze większy zarzut brak sensu robienia zadań pobocznych . Mam ten sam problem co z Wiedźminem gdzie po osiągnięciu wysokiego poziomu już nie chciało mi się robić zadań pobocznych z których dostawałem 1 punkt doświadczenia , jak dobre zadanie by nie było brak jakiegoś sensownego wynagrodzenia strasznie mnie odpychał. Tutaj podobnie jedno z zadań pobocznych (nawet nie wrzucam w spoiler bo strasznie generyczne zadanie) , cel przejąć obóz i uratować jakieś zwierzaczki. Przeciwnicy mocni więc dużo kombinowania z której strony to ugryźć ale w końcu się udaje .Po batalii wracam zadowolony oddać zadanie i co dostaje w zamian? Jakieś mleko badziewne co raz dwa zostało wykorzystane , za zadania poboczne wydaje mi się że fajną nagrodą były by te ziarenka plus jakieś właśnie mleczko czy inne duperele , wtedy motywacja była by dużo większa. Może reszta zadań daje jakieś lepsze nagrody ale po tym zadaniu kompletnie sobie odpuściłem robienie ich. No i na końcu mojego wywodu chciałbym podziękować użytkownikom z tego tematu za przekonanie mnie do Zeldy , PJONA MORDECZKI.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Nie śledziłem tematu, więc nie wiem czy ktoś już na ten temat marudził. Zostały mi 4 wieże do odkrycia, wlazłem dzisiaj na Gerudo Highlands i rzygać mi się już chce od tego wspinania. Wleziesz w końcu na górę i musisz zaiwaniać po tym cholernym śniegu na piechotę, bo nie ma żadnej stajni. Jeszcze jak idiota wlazłem w jakiś doyebany obóz (BO SŁABA WIDOCZNOŚĆ OD ZAMIECI), no i mnie zayebali, po czym okazało się, że ostatni autosave jest NA SAMYM DOLE YEBANEJ GÓRY. Echh, starczy na dziś, przesyt mam tej gierki trochę :/
Opublikowano 18 czerwca 20177 l przeszedłem słonika. Ale mi dali popalić zanim odkryłem: ruszanie trąby od tego czasu gram niemal codziennie po 2-3h i machnąlem wielbłąda i biegam się po świecie. goty 2017 Edytowane 18 czerwca 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Zenujace jest to pierwsze dlc, nawet za 10zl bym sie zastanawial. Oby w drugim dali rade
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Nic w tym dlc mnie nie przekonuje na tyle, zeby na to hajs wydawac. Braloby sie gdyby byly nowe questy, przeciwnicy, bronie, a tak to dziekuje - mam jeszcze do ogrania Niera, Nioh i Horizon, a jutro Crash. Jest co robic.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l ja pewne wezme, biorac pod uwage ze w to pierwsze chyba tylko w ramach SP jest dostępne. ale to wezmę w przyszłym miesiacu dopiero najwczesniej. hard mode nie tykam bo nie bedzie mi sie chcialo d nowa przechodzic, ale moze z maska korokow znajde je wszystkie, a trial of the sword moze przycagnac na chwile. ale pewnie i tak nie wezme, bo lepiej kupic jakiegos indorka Edytowane 29 czerwca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Nie wiem czy nie najlepsza opcja by bylo wziecie wszystkiego na premiere drugiego dlc'ka - wtedy razem z zawartoscia pierwszego ilosc contentu faktycznie by usprawiedliwiala zakup.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Czy można jak BIAŁY CZŁOWIEK kupić to przez stronę WWW? Jak wchodzę to każę mi wybrać region a po wybraniu PL jestem w ciemnej doopie. BES SĘSU! Nie działa eShop przez przeglądarkę u nas?
Opublikowano 30 czerwca 20177 l dlaczego nie lubia tingla :( also, te triale mozna przejsc w 4h, ktos streamowal na zywo i przeszedl. czy ktos cos wie, czy w grze sie pojawił gdzieś ten złoty lynel z artworka czy to taki pic na wode?
Opublikowano 1 lipca 20177 l beda rozdzielac te dwa dlc? bo jak jakims cudem drugi wypali i bedzie fajny to w chwili obecnej jedyna opcja jest kupno paczki za 80zl :/
Opublikowano 1 lipca 20177 l W Rito roBilem dungeon swietny byl dal do myslenia i jak zwykle najprostsze okazalo sie zagwozdka. Mialem problem z wejscie po dwa pkt sa proste tyle napisze by nie uderzyc spoilerem.
Opublikowano 1 lipca 20177 l beda rozdzielac te dwa dlc? bo jak jakims cudem drugi wypali i bedzie fajny to w chwili obecnej jedyna opcja jest kupno paczki za 80zl :/ Nie będą. To jako całość a te paczki są dla picu, rozkładają w czasie. Dokładnie jest tak jak piszę roivas. To takie słabe zagranie ze strony Nintendo. Zawartość pierwszego DLC powinna znajdować się od początku w grze. Tak naprawdę wszyscy czekają na rozszerzenie fabularne - aka DLC2. Szczegóły fabuły gry jako płatne DLC dostępne wyłącznie w postaci Season Pass? Nintendo jest tak bezczelne? TAK! Jest tak dobre, że może sobie na to pozwolić. Mało który gracz będzie miał o to pretensję! Wydając Breath of the Wild Wielkie N pożegnało Wii U pokazując dosadnie środkowy palec wszystkim niedowiarkom i hipokrytom, którzy olali Wii U, i jednocześnie bezpretensjonalnie zainicjowali nową generację za pomocą nowej koncepcji konsoli hybrydowej. Tytuł "gra generacji" to stanowczo za mało dla tej gry! Brawo Nintendo!
Opublikowano 2 lipca 20177 l właśnie padł ganon. cóż za końcówka i jaka muzyka! jedna z najlepszych gier jakie grałem w życiu. Zdecydowanie najlepsza zelda w jaką grałem. Gra bez wad, poza zarządzaniem ekwipunkiem, przyczepiając się na siłe. Dziękuje pan switch za 80h zabranego życia, niczego nie żałuje.
Opublikowano 2 lipca 20177 l A mi sama końcówka średnio podeszła, zbyt krótka moim zdaniem. Bardziej podobała mi się w Twilight i Wind Waker. Tutaj sama walka była gorsza po prostu :/ Edytowane 2 lipca 20177 l przez Wesker