Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest pewien moment "fabularny" który bazuje na skradaniu.

Inna sprawa, że podbijanie armoru w zbroi którą zakładasz, by wrogów wymijać jest trochę zbędne. Najwyżej oberwie nieco mniej dmg, gdy go coś dorwie.  :lapka:

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

no na pustyni w fabularnym quescie sie przekonacie, zamiast sie skradac to robilem zabojstwo po cichu dostawlem tyle kasy i bananow ze zarcia i strzal mialem do konca gry full

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

starałem się nic nie czytać i biegnę sobie z mieczem i tarczą a tu piorun (pipi)ut... :D 

Dobre też jak siedzą sobie potworki w obozie ja na wzgórzu i patrzę a tam duży kamień. Podchodzę i leciutko pcham go w dół. 

Ta gra ma tyle możliwości gram już ponad 6h i cały czas poznaje nowe. W 99% gier po 6h to już wiesz wszystko. 

Opublikowano

11h w 3 dni to chyba jednak gra mi się podoba.

Co nie zmienia faktu, że tak tragicznego fr nie widziałem od ładnych paru lat.

Opublikowano

11h w 3 dni to chyba jednak gra mi się podoba.

Co nie zmienia faktu, że tak tragicznego fr nie widziałem od ładnych paru lat.

No ostatnio tak słaby to pamiętam w Evil Withinie, ale tak czy siak kolego przy takiej skali i fizyce itp cud, że to chodzi na konsoli o mocy PS2.

Opublikowano

Ja przestałem grać na Wii U właśnie przez framerate. Kupiłem Switcha i przeszedłem w prawie 80 godzin:

8pCh5WE.jpg

Korci mnie by kupić dodatek bo mam ochotę zebrać wszystkie Korok Seeds z odpowiednią maską, ale 80zł to zbyt dużo na chwilę obecną. Pewnie zrobię sobie przerwę i poczekam z zakupem jak już pojawi się drugi dodatek (fabularny).

Tak czy inaczej jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem i razem z Nier: Automata jest to moje GOTY tego roku i wątpie, że cokolwiek pobije te dwie produkcje.

Opublikowano

polecam omijac na poczatku test of strength, zwlaszcza modest i major, szkoda sie meczyc bo potem jak juz bedziesz mial dokokszone bronie to z palcem w (pipi)e bedziesz je robic i w koncu zaczniesz nimi rzygac bo jest tego typu shrineow zdecydowanie za duzo 

Opublikowano

Wiiu to moc ps3, niektorzy twierdza, ze nawet mocniejsza

Ty no co ty? Bo ja powaznie pisałem o mocy ps2 w kontekscie wii u.

Opublikowano

a po czym poznać że to test of strength ?  przed wejściem jakoś się różni czy dopiero jak wejdziemy do shrine?

P.S. Czy te kamienie drogie się do czegoś przydaja później czy można sprzedać. Jak można sprzedać tylko niektóre to dajcie znać które :D

Opublikowano

jak wchodzisz do shrinea to masz nazwe wyzwania ;) 

z kamieni tworzysz rozny ekwipunek, mozesz po trochu sprzedawac jak Ci hajsow brakuje czy coś, ale polecam wstrzymać się ze sprzedażą aż dojdziesz do

wioski Goronów, gdzie jest przedstawicielka plemienia Gerudo, która skupuje kamienie po wyższej cenie niż inni kupcy. Ale kamienie które chce kupować są codziennie inne

• Plusik 1
Opublikowano

Jestem na słoniu i ni chu.ja nie moge tego przejsc xd Jaka mała podpowiedz prosze po 3 pierwszych latwych panelach kiedy jest te wielkie nieruchome koło gdzie kule trzeba dostarczyc do punktu, trąba i ta korbka na samej górze otoczona ogniem do ktorej nie wiem jak sie dostac :(

Opublikowano (edytowane)

Dobra trąba ogarnieta. Pewnie zaraz reszte tez ogarne bo to tak zawsze jak na forum napisze xd

e: wlasnie dopiero teraz zobaczylem.

dobra poszlo wsio xd wystarczylo napisac i musk ruszył hehe.

Edytowane przez XM.