Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd ty masz takie łuki? Ja przy skończeniu gierki po ok 50h jeżeli chodzi o jednostrzałowce to miałem maks 26:/ a ten strój to też skąd? :o

Opublikowano (edytowane)

po ok 50h

No właśnie, tutaj jest pies pogrzebany. Będziesz musiał wrócić kiedyś balonie, bo w sumie to mało widziałeś xD. Jakoś tak 20-30h za mało.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Amiibo. Z amiibo każdego linka z każdej gry możesz dostać strój linka z tej gry.

W samym botw też Możesz dostać klasyczny strój linka, specjalny dla botw

skończ wszystkie shriny i pójdź do fogotten temple

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

aaaamiiboooo Panie.

Dzisiaj weszły wszystkie wspomnienia :banderas: , została ostatnia bestia do ubicia. I od cholerny pobocznych zadań xD Zabawy na oko jeszcze 30 może 40h. No i w końcu od 2 dni nie jestem biedakiem.

U mnie ponad 70h wybite.

Opublikowano (edytowane)

Skąd ty masz takie łuki? Ja przy skończeniu gierki po ok 50h jeżeli chodzi o jednostrzałowce to miałem maks 26:/ a ten strój to też skąd? :o

To jest nic, ja mam łuk na bodajże 90, tarczę na 125 chyba, a większość broni pomiędzy 50, a 100.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano (edytowane)

Faktycznie zdrowy wariat z Ciebie:) ale to jakiś crafting czy takie gdzieś się znajduje/dostaje? Mam całą mapę odsłoniętą i nie wiem gdzie takie dobra luksusow mógłbym dostać?

@ragus jeszcze sobie pykam ale już dużo mniej (jak co roku wjechało NBA i myślami jestem już przy Mario :****). Dziś zrobiłem tę wyspę z 3kulami na waleta. Fajny to był shrine.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Ja najlepszy miecz jaki miałem (rozpadł się) to był Savage Lynel Sword. Coś około 80 (?). Na obecną chwilę 50 ze zwykłych i 60 Ancient Battle Axe ++

Opublikowano

Upgradowany Master Sword ma 60 i chyba nie ma lepszego. No i się nie psuje. Są jeszcze fajne jednoręczne miecze w zamku Hyrule, 58 bodajże, ale mało wytrzymałe. No i jest Hylian Shield, 90. Savage Lynel Sword ma 58.

Opublikowano (edytowane)

Jest dokładnie tak jak pisze Rayos,

gdy zdobędziesz master sworda odezwie się do ciebie, nazwijmy to "takie cuś" i tam gdzie wyciągłeś owy miecz musisz go wsadzić z powrotem i dostaniesz się do pierwszej fazy początkowej ( są jeszcze dwie coraz trudniejsze) z 12 albo 13 wyzwaniami i gdy je zaliczysz pomyślnie to master sword zwiększy obrażenia z 30 na 40 potem w następnej fazie z 40 na 50 aż w końcowej na 60 i będzie niezniszczalny a dokładniej to nie będzie trzeba czekać aż się odnowi.

Fajna broń co nie ? ;)

Edytowane przez Kavka
Opublikowano

Trochę przesadziłem, bo to z pamięci było (z łukiem znaczy się), ale:

bronie w ekwipunku: 89, 72, kilka 60ek, 50ek i 40ek (mniej więcej), a najsłabsza to 32.

łuki: 53, w sumie większość 50ek i kilka 32 (5cio strzałowych od Lyonela).

tarcze: 115, większość 70ek i 60ek, a najsłabsza 35.

Szkoda mi było ich używać :).

Opublikowano

Też mi trochę żal ludzi, którzy ograli Breath of the Wild jako pierwszą z serii, i zachęceni będą sięgać po poprzednie Zeldy. Bo to chyba najłatwiejsza Zelda z dotychczasowych.